dışarıdan bir göz?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
mrb kızlar. yine dışarıdan gözlere ihtiyacım olan bir olaylar silsilesi içerisindeyim.
son ilişkim 3 ay önce bitti. ve bu arada dinlenme kararı almışken sosyal medayadan herkes biliyordur zaten birileri ekler, tanışmak ister vs.
neyse 2 ay falan tamamen kafamı dinledikten sonra yani bundan 3 hafta kadar önce sosyal medyadan beni ekleyen bir şahısı kabul ettim ve konuşmaya başladık düzgün bir profil olduğunu düşündüm ama ne olursa olsun sonuçta sanal ortam ve bilemem profilinin doğruluk payını.
neyse tanışma evresinde ben işyerimi ve bazı bilgilerimi söylemek istemedim. bir de zaten konuşmanın ikinci günü biraz özel sorular sorunca zaten hiç söyleyesim gelmedi. yani bana biriyle ilişkiye girip girmediği vs sordu. yani tabiki bunu sapıkça değil tanımak anlamında sorduğunu falan söyledi ama ben buna hiçbir zaman cevap vermedim. çok özel dedim. neyse tabiki bu 3 haftalık süreçte aslında adamın gerçekten beyefendi olduğuna karar verdim. yani konuşmaları birbirini tutuyor ve asla bir saygısızlığı yok. hiçbir zaman sapıkça yaklaşmadı. yani nasıl desem adam çok cool. ve çok da iyi bir mesleği var. ben her ne kadar işyerimi vs söylemesem de o kendisi bunları bana ispatladı.
ama sorun şu ki, artık ona karşı kapalı olduğumu ve bu şekilde bir ilişki yürütemeyeceğini söyledi. ben de ona herşeyi yüzyüze görüşünce anlatırım dedim. başka şehirlerdeyiz. aramızda 6-7 saatlik bir yol var. o da bunları konuşmak için yüzyüze görüşmeye gerek yok bu kadar saklı gizlilikten hoşlanmıyorum işyerini bilsem kalkıp yanına mı gelicem bunlara ne gerek var. bu kadar güvensiz davranman ve bana açık olmaman beni uzaklaştırıyor vs bir sürü şey söyledi. ben de onu kaybetmek istemediğim için tamam ne istiyorsan sorabilirsin cevap vericem dedim. şimdi konuşmaya devam ediyoruz. bu arada burcu boğa bu adamın. ilk defa bir boğa erkeği sanırım hayatıma giriyor. bu konuda tecrübesizim.
ben sosyal medayadan ilişkiler yaşadım ama genelde ortak tanıdıklarımız oluyordu. birinin birinin bilmem nesi arkadaşı vs. gibi. hiç tanımadığım birine işyerimi ve diğer bilgilerimi vermem sakıncalı olur mu?

Boğa burcu olması çok önemli tabi, boğa burcu erkekleri diğer erkeklerden farklı ancak hepsi aynı özelliklere sahip olurlar

Çok cool adammış, ikinci günden sevişip sevişmediğini sormuş ki sevişmediysen boşa efor harcamasın.

Üç günlük adamı kaybetmekten korkmak da çok şahaneymiş, o kısmı da es geçmeyeyim

offf evet yani bu konu zaten beni 3 haftadır sinir ediyor ama işte dediğim gibi o konuyu kapat deyince kapattı ve bir daha öyle bir şey yapmadı. ama sorması tabi ki bende de acabalar uyandırdı.
zaten soru işaretlerim olmasa buraya konu niye açayım

Boğa erkekleri demek ilişkiye girip girmediğin konusunda çok meraklılar konundan anladığım bu detaylı bir şekilde anlatın sizi iyice bir tanısın

Bana 2.gün ilişkiye girip girmedğimi sordu sonra efendi biri diyorsunuz.Sonrasını okumadım

Bana 2. Gün bunu soran adamla 3.günü yaşamazdım.
evet ben de aslında aynen bu şekilde tepki verdim ama konuşmanın devamında söylemek zorunda değilsin ama yetişkin insanlarız kaldı ki ben ilişki yaşamadan evlenmem. ten uyumu önemli dedi

konuyu bir daha açmadı derken iyi de daha üç hafta olmuş.erkekler böyle konularda çok politiktir, sinsidir. sinsirella gibidirler.bir şeyin cevabını alamadıkları zaman asla üstemelezler taa ki siz kıvama(!) gelene kadar. bir şekilde o sorunun cevabını alırlar ruhunuz da duymaz.

Daha yüz yüze bile gelmediğiniz biri için nasıl çok cool diyebiliyorsunuz?

Bu cool abidesi adam ikinci günden daha önce ilişki yaşadın mı diye çok çiğ bir muhabbet yapmış üstelik.
anlıyorum ama adam zaten bana ben sevgilimle ilişkiye girerim. bekarettir vs bu kavramların kelime dağarcığında olmadığını. açık fikirli olduğunu söyledi

ama sadece cinsel birliktelik düşünün adam neden km lerce uzaklıkta bir kadınla gece gündüz yazışsın ki.

anlıyorum ama adam zaten bana ben sevgilimle ilişkiye girerim. bekarettir vs bu kavramların kelime dağarcığında olmadığını. açık fikirli olduğunu söyledi
Çok açık fikirli olduğundan sormuş demek ki.
Dar görüşlü olsa ne yapardı kim bilir?
Maşallah ne kadar tutarlı konuşmaları olan bir bey.

evet ben de aslında aynen bu şekilde tepki verdim ama konuşmanın devamında söylemek zorunda değilsin ama yetişkin insanlarız kaldı ki ben ilişki yaşamadan evlenmem. ten uyumu önemli dedi

al bak işte gördün mü şimdiden ne iblislikler dönüyor kafasında, amacına giden yolu yapma peşinde. evlenmeden cinselliği ölümüne savunurum bu arada. ama böyle ilişkinin başında “aaa ben cinselliksiz yapamam” diyen sinsilerin genellikle tek amacı cinsel uzvunuz oluyor.

Ee konuşmaya devam ettiğinize göre cevabını da almış aslında çakalll.
Bence hadi yandan yandan diyip x ya basın gitsin

Ayrıca siz bu konuşmadan sonra devam ettiğinize göre cevabını da almış zaten cool bey.

Ee konuşmaya devam ettiğinize göre cevabını da almış aslında çakalll.
Bence hadi yandan yandan diyip x ya basın gitsin
yani ben ne kadar geniş düşünceli bir insan olsam da bakire olmasam da. evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. ve bunu da ona söyledim. o da ben de böyle düşünüyorum. gereksiz ortadoğu zihniyetinden bıktım vs diye hükümüte sallamaya başladı. ben de bu tamamen özel bir konu orta noktada buluşabilirsek devam eder yoksa tabiki yollar ayrılır şeklinde konuştum. ama bi şekilde 3 haftadır kopamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…