yani bu kadar basit biri olsa bir şekilde anlardım diye düşünüyorum. senin bahsettiğim tipleri biliyorum. iki cümle bile yazmaz o adamlar. ama biz bununla paragraflarca yazışıyoruz. ve tlf da 2,5-3 saatlik konuşmalarımız oluyor. öyle adamlar böyle şeylerle uğraşmazPortföyüne bulunduğunuz şehirden de birini eklemek istemiştir. Tek olduğunuzu mu sanıyordunuz?
Sen öyle san.yani bu kadar basit biri olsa bir şekilde anlardım diye düşünüyorum. senin bahsettiğim tipleri biliyorum. iki cümle bile yazmaz o adamlar. ama biz bununla paragraflarca yazışıyoruz. ve tlf da 2,5-3 saatlik konuşmalarımız oluyor. öyle adamlar böyle şeylerle uğraşmaz
Siz karşısınız, o ten uyumu önemli diyor.yok buna biraz önce cevap yazdım. ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım dedim
Ha ha ha diyorumyani bu kadar basit biri olsa bir şekilde anlardım diye düşünüyorum. senin bahsettiğim tipleri biliyorum. iki cümle bile yazmaz o adamlar. ama biz bununla paragraflarca yazışıyoruz. ve tlf da 2,5-3 saatlik konuşmalarımız oluyor. öyle adamlar böyle şeylerle uğraşmaz
Mesleği iyi, çok para kazanan, iyi giyinen adamlar cool olur. Bilmiyorsanız öğrenin oydar hanım.Birini tanımak için daha önceki sex hayatını sorgulamam. Adamın niyeti belli cool takılıyor göz boyamaya çalışıyor. Ha bir de nasıl cool mesela napıyor da cool oluyor
Sürtünme?Ortak bir noktada nasıl bulacaksınız acabaneyse.
Bu mu yaniMesleği iyi, çok para kazanan, iyi giyinen adamlar cool olur. Bilmiyorsanız öğrenin oydar hanım.
Benim konudan çıkardığım bu. Başka bir coolluk göremedim.Bu mu yani
yani bu kadar basit biri olsa bir şekilde anlardım diye düşünüyorum. senin bahsettiğim tipleri biliyorum. iki cümle bile yazmaz o adamlar. ama biz bununla paragraflarca yazışıyoruz. ve tlf da 2,5-3 saatlik konuşmalarımız oluyor. öyle adamlar böyle şeylerle uğraşmaz
Hayır belki burada yazmadığı bi coolluk yapmıştır. Bana daha çok kıllık yapmış gibi geliyor ama neyseBenim konudan çıkardığım bu. Başka bir coolluk göremedim.
Sürtünme, bir ortak noktada buluşma çabası olarak ortaya çıkmış olabilir tabi, mantıklı.Sürtünme?
Tinder avcısı'nı izlediniz mi? Simon da çok cool'du. O da hep uzaktan yazışarak hallediyordu işlerini. Onun amacı paraydı sizinkinin sex gibi görünüyor ama iş yerinizi nerede çalıştığınızı sorması biraz kıllandırmadı da değil. Maddi durumunuzu yoklamış olabilir. Bu arada Simon aynı fotoğrafı videoyu, yazıyı mesajı gönderiyordu tüm kadınlara. Burcunu bilmiyorum belki o da boğadır.ama sadece cinsel birliktelik düşünün adam neden km lerce uzaklıkta bir kadınla gece gündüz yazışsın ki.
Bu da km.lerce uzaktan olsun degisiklik olsun diye dusunmus olamaz mi? Sonucta erkekler cesit ariyor 1 sekilde.ama sadece cinsel birliktelik düşünün adam neden km lerce uzaklıkta bir kadınla gece gündüz yazışsın ki.
Hükümete mi sallamaya başladı?yani ben ne kadar geniş düşünceli bir insan olsam da bakire olmasam da. evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. ve bunu da ona söyledim. o da ben de böyle düşünüyorum. gereksiz ortadoğu zihniyetinden bıktım vs diye hükümüte sallamaya başladı. ben de bu tamamen özel bir konu orta noktada buluşabilirsek devam eder yoksa tabiki yollar ayrılır şeklinde konuştum. ama bi şekilde 3 haftadır kopamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?