- 8 Kasım 2020
- 167
- 642
- 53
- 47
Buna sekilcilik denir Cool olmayı çok yanlış anlamışsınız. Bu adamda sizden çok vardır ayrıca büyük konuşacağım ama bu konuşmanın cinsellik dışında birşeye dönüşmesi imkansız kusura bakmayın.Mesleği iyi, çok para kazanan, iyi giyinen adamlar cool olur. Bilmiyorsanız öğrenin oydar hanım.
Bağa mı didin?Buna sekilcilik denir Cool olmayı çok yanlış anlamışsınız. Bu adamda sizden çok vardır ayrıca büyük konuşacağım ama bu konuşmanın cinsellik dışında birşeye dönüşmesi imkansız kusura bakmayın.
Bence siz düzgün düşünemiyorsunuz. Tanışmanızın ikinci günü adam size ne sormuş? Hala konuyu kapattı ama diyorsunuz. Kapatıp kapatmaması mühim değil o soruyu size o zamanda sormuş olması zaten büyük bir sorun. Yüz yüze görüşürüz deyince neden gerek yok demiş. Çünkü bence ciddi değil. Yakında sizden birkaç fotoğraf atar yine böyle size blöf yaparak siz de bu kafayla kanıp yollarsınız buraya ikinci konunuzu açarsınız gibime geliyor.mrb kızlar. yine dışarıdan gözlere ihtiyacım olan bir olaylar silsilesi içerisindeyim.
son ilişkim 3 ay önce bitti. ve bu arada dinlenme kararı almışken sosyal medayadan herkes biliyordur zaten birileri ekler, tanışmak ister vs.
neyse 2 ay falan tamamen kafamı dinledikten sonra yani bundan 3 hafta kadar önce sosyal medyadan beni ekleyen bir şahısı kabul ettim ve konuşmaya başladık düzgün bir profil olduğunu düşündüm ama ne olursa olsun sonuçta sanal ortam ve bilemem profilinin doğruluk payını.
neyse tanışma evresinde ben işyerimi ve bazı bilgilerimi söylemek istemedim. bir de zaten konuşmanın ikinci günü biraz özel sorular sorunca zaten hiç söyleyesim gelmedi. yani bana biriyle ilişkiye girip girmediği vs sordu. yani tabiki bunu sapıkça değil tanımak anlamında sorduğunu falan söyledi ama ben buna hiçbir zaman cevap vermedim. çok özel dedim. neyse tabiki bu 3 haftalık süreçte aslında adamın gerçekten beyefendi olduğuna karar verdim. yani konuşmaları birbirini tutuyor ve asla bir saygısızlığı yok. hiçbir zaman sapıkça yaklaşmadı. yani nasıl desem adam çok cool. ve çok da iyi bir mesleği var. ben her ne kadar işyerimi vs söylemesem de o kendisi bunları bana ispatladı.
ama sorun şu ki, artık ona karşı kapalı olduğumu ve bu şekilde bir ilişki yürütemeyeceğini söyledi. ben de ona herşeyi yüzyüze görüşünce anlatırım dedim. başka şehirlerdeyiz. aramızda 6-7 saatlik bir yol var. o da bunları konuşmak için yüzyüze görüşmeye gerek yok bu kadar saklı gizlilikten hoşlanmıyorum işyerini bilsem kalkıp yanına mı gelicem bunlara ne gerek var. bu kadar güvensiz davranman ve bana açık olmaman beni uzaklaştırıyor vs bir sürü şey söyledi. ben de onu kaybetmek istemediğim için tamam ne istiyorsan sorabilirsin cevap vericem dedim. şimdi konuşmaya devam ediyoruz. bu arada burcu boğa bu adamın. ilk defa bir boğa erkeği sanırım hayatıma giriyor. bu konuda tecrübesizim.
ben sosyal medayadan ilişkiler yaşadım ama genelde ortak tanıdıklarımız oluyordu. birinin birinin bilmem nesi arkadaşı vs. gibi. hiç tanımadığım birine işyerimi ve diğer bilgilerimi vermem sakıncalı olur mu?
Farketmez ikinci günü açmış işte. Millet yıllarca soramayan bilirim. Yoktur deyip güvenip geçen , söyleyemeyen. Bunlar yan yana. . Adam sizin birşeyin değil, mesafe var. Tanıması gereken yerde orası değil .offf evet yani bu konu zaten beni 3 haftadır sinir ediyor ama işte dediğim gibi o konuyu kapat deyince kapattı ve bir daha öyle bir şey yapmadı. ama sorması tabi ki bende de acabalar uyandırdı.
zaten soru işaretlerim olmasa buraya konu niye açayım
Seninle bulusup sevişip sonra bir daha aramayacakevet ben de aslında aynen bu şekilde tepki verdim ama konuşmanın devamında söylemek zorunda değilsin ama yetişkin insanlarız kaldı ki ben ilişki yaşamadan evlenmem. ten uyumu önemli dedi
Bazı insanlar başkalarının tecrübelerinden ya da nasihatlerinden faydalanamazlar. İlla kendileri deneyip tecrübe edinmek isterler. Konu sahibi de onlardan biri. Biz ne anlatırsak anlatalım adamla bir ilişki yaşayıp zarar görmeden anlamayacak.Rosseyy sen hayatında cool adam görmemişsin. Boşversene sosyal medyayı,sana yazan aynı mesajı kopyala yapıştır günde beş kıza daha yazıyordur. Adam hadsiz, şerefsiz. Bakireysen ya da bazı şeylere karsiysan boşuna onca yolu gelmek istememistir. Ya da dhaa once biriyle ilişkiye girdiysen 'ellere şapur şupur,bize Yarabbi Şükür' edebiyatı yapıp seni ikna etmenin derdindedir . Genç güzel kadınsın, aylardan bahar. Cik dışarıya, görüş eşinle dostunla kalabalık ortamlarda, hayatın doğal akışına uygun biriyle tanışırsin zaten
Ha, sosyal medyada takılacam illa,ben seviyorum dersen de aman bu adamda takılma..ya hiç düzgün erkek deneyimin yok,iyi ilişki nedir bilmiyorsun, ya da çevrende herkesin sorunlu ilişkisi var,böyle şeyleri normallestirdin. Ama akıl baliğ olmuş kimse bu adama düzgün demez. Bas engeli
Bu adamın çok dürüst birisi olduğunu düşünmüyorum 3 haftada her şeyinizi öğrenmesine gerek yokmrb kızlar. yine dışarıdan gözlere ihtiyacım olan bir olaylar silsilesi içerisindeyim.
son ilişkim 3 ay önce bitti. ve bu arada dinlenme kararı almışken sosyal medayadan herkes biliyordur zaten birileri ekler, tanışmak ister vs.
neyse 2 ay falan tamamen kafamı dinledikten sonra yani bundan 3 hafta kadar önce sosyal medyadan beni ekleyen bir şahısı kabul ettim ve konuşmaya başladık düzgün bir profil olduğunu düşündüm ama ne olursa olsun sonuçta sanal ortam ve bilemem profilinin doğruluk payını.
neyse tanışma evresinde ben işyerimi ve bazı bilgilerimi söylemek istemedim. bir de zaten konuşmanın ikinci günü biraz özel sorular sorunca zaten hiç söyleyesim gelmedi. yani bana biriyle ilişkiye girip girmediği vs sordu. yani tabiki bunu sapıkça değil tanımak anlamında sorduğunu falan söyledi ama ben buna hiçbir zaman cevap vermedim. çok özel dedim. neyse tabiki bu 3 haftalık süreçte aslında adamın gerçekten beyefendi olduğuna karar verdim. yani konuşmaları birbirini tutuyor ve asla bir saygısızlığı yok. hiçbir zaman sapıkça yaklaşmadı. yani nasıl desem adam çok cool. ve çok da iyi bir mesleği var. ben her ne kadar işyerimi vs söylemesem de o kendisi bunları bana ispatladı.
ama sorun şu ki, artık ona karşı kapalı olduğumu ve bu şekilde bir ilişki yürütemeyeceğini söyledi. ben de ona herşeyi yüzyüze görüşünce anlatırım dedim. başka şehirlerdeyiz. aramızda 6-7 saatlik bir yol var. o da bunları konuşmak için yüzyüze görüşmeye gerek yok bu kadar saklı gizlilikten hoşlanmıyorum işyerini bilsem kalkıp yanına mı gelicem bunlara ne gerek var. bu kadar güvensiz davranman ve bana açık olmaman beni uzaklaştırıyor vs bir sürü şey söyledi. ben de onu kaybetmek istemediğim için tamam ne istiyorsan sorabilirsin cevap vericem dedim. şimdi konuşmaya devam ediyoruz. bu arada burcu boğa bu adamın. ilk defa bir boğa erkeği sanırım hayatıma giriyor. bu konuda tecrübesizim.
ben sosyal medayadan ilişkiler yaşadım ama genelde ortak tanıdıklarımız oluyordu. birinin birinin bilmem nesi arkadaşı vs. gibi. hiç tanımadığım birine işyerimi ve diğer bilgilerimi vermem sakıncalı olur mu?
Evet, zaten şöyle bir eski konularına baktım , hayatına giren tüm erkekler aynı. Netten tanistigi adam ilk andan bakire misin diye soruyor,kız sasirmiyor bile çünkü iş yerinde tanıştığı adam da ilk andan 'seni ne mutlu eder?' sorusuna 'sevismek' cevabını veriyor...Bazı insanlar başkalarının tecrübelerinden ya da nasihatlerinden faydalanamazlar. İlla kendileri deneyip tecrübe edinmek isterler. Konu sahibi de onlardan biri. Biz ne anlatırsak anlatalım adamla bir ilişki yaşayıp zarar görmeden anlamayacak.
Madem evlilik öncesi ilişkiye karsisiniz neden evlilik öncesi iliskye girdiniz? Yoksa yine aynı hikaye, Manipulator sevgilinize hayır diyemediniz mi?yani ben ne kadar geniş düşünceli bir insan olsam da bakire olmasam da. evlilik öncesi ilişkiye karşıyım.
Bacim,kalan 11 burcu tecrube ettin de boga mi kaldi ? Yahu burclarla adam tahlili nereye kadar.Evlenip bosanmis astrolog kayniyor ortalik.Boyle bir durum olsa: Onlar(Astrolog) mutlulugu formule etmisti coktan.bu arada burcu boğa bu adamın. ilk defa bir boğa erkeği sanırım hayatıma giriyor. bu konuda tecrübesizim.
tipik avcı adam lafları.ergen değilsiniz yemeyin bunları.adamın tek amacı sex başka da bir şey değil.daha buluşmadan sohbetler etmeden göz göze gelmeden gerçek hayatta ne ten uyumu ne sexi?evet ben de aslında aynen bu şekilde tepki verdim ama konuşmanın devamında söylemek zorunda değilsin ama yetişkin insanlarız kaldı ki ben ilişki yaşamadan evlenmem. ten uyumu önemli dedi
Cool’luğun olmayan tanımı. Neyse herkesin cool’luk anlayışına hiç kimse karışamaz. Tüh keşkem google dan bunada baksaymış. Biliyom ben bunu deyip bilememesiBu mu yani
Neden yazmasınlar? Bal gibide yazıyorlar. Çatır çutur yazıyorlar öyle bir yazıyorlar ki yeter ki istesinler, isteklerine ulaşsınlar. İstediğine ulaştıktan sonra bak bakalım kaç saat (!) konuşacak seninle.yani bu kadar basit biri olsa bir şekilde anlardım diye düşünüyorum. senin bahsettiğim tipleri biliyorum. iki cümle bile yazmaz o adamlar. ama biz bununla paragraflarca yazışıyoruz. ve tlf da 2,5-3 saatlik konuşmalarımız oluyor. öyle adamlar böyle şeylerle uğraşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?