- Konu Sahibi denizerdem
valla ben 6 buçuk senedir evliyim düğün gecemde dahil hep kavga ediyoruz aşırı alkol kullanıyor gece 2de 3de gelir ama net saati 12-1 dir.hep içer içer alkollü gelirdi bizde kavga ederdik şimdi buna birde kahve eklendi oyun oynuyor 12 e kadar 1e kadarda içiyor öyle geliyor saatlerce çaldırim telefonu açmaz açsada yoldayım geliyorum der ama asla gelmez yada o yollar çok uzun :)) benim yapmadığım kalmadı karşısına geçip içtiğimde oldu kavga gürültü kopardığım da oldu izin verip uysalca yaklaştığımda oldu çocuk olunca geçer dedim çok tatlı bir oğlumuz oldu ama değişmiyor malesef ..arkadaşım boşuna umutlanma bu erkeklerin geneli böyle çok nadir vardır eve bağlı düzgün aile adamı ama serseri ruhlular fazla bence ...demem o ki ya katlanacaksın yada bırakıcaksın ben evdende kaçtım boşanma konularınada çok girdim hatta itiraf edim asla öneri yada örnek teşkil edecek bi davranış değil ruh durumumun bozulduğu bi anda ilaç aldım fazlaca hastanede yaşam savaşı verdim ama benim eşimin gözünde ben değersiz bi varlığım demek hiç bir çözüm bulamadım ...ben bu saatten sonra oğlumun büyüyüp okula başlamasını bekliyorum.çünkü ne yazıkki böyle yaşamaya dayanamıyorum artık şu ara hiç sesim çıkmıyor herşeyi kabullenmiş gibi yapıyorum ...ondan ayrılıcam ama tabi o bunun farkında değil son eziyetlerini yapıyor...nacizane bi teklifim var ama güzel kardeşim istersen beraber bir aile danışmanına gidin onu buna ikna et belki bunun bir yararı olur ..deneyimli bir insan mantıklı bir şekilde beraberce konuşulan bir açık ortamda senin kendi başına çözemeyeceğin bu soruna kesin bir çözüm bulabilir ...ben zaten gözden çıkardığım için denemedim sana tavsiye ediyorum ama hala umut var çünkü senin için :))çocuğun yoksada bu konu çözülmeden düşünme bence çünkü anlatamam hamileyken lohusayken bebeğimi büyütürken çektiğim acıları sinir krizlerini şu an bebeğimde etkilenmiş aşırı sinirli bi halde o yüzden hayatın hakkında doğru kararlar ver canım kendine iyi bak .inşallah herşey yoluna girer...saygılarımla ..