- 6 Mart 2024
- 11.982
- 10.545
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
ya öyle bir ağlıyor ki dısarda insanlar acıyarak bakıyor bana3. Ve 4. Aylar buyume ataklari biraz sabir. Ama siz yine de gunluk disari cikin. Bebekler rutinleri severler.
hayır araba yolculuklarında pusette hep ve gayet keyfi yerinde ama bebek arabasına takınca puseti deliriyorKucuk yegenim boyleydi kardesim acikcasi hic umursamadibizim ailedeyse mecbur gezmeyi sevecek dedi asdfgh ornek anne
Simdi sokaktan içeri girmiyor biraz buyuyup kesfetmeye baslayinca sevmeye basliyorlar biraz daha denemeye devam edin bence. Disarida cok sey ogreniyorlar uyaran cok kesfetmek istiyor olabilir pusette kalmak istemiyor olabilir. Birde puseti rahat mi sicak havasizlik sertlik yumusaklik yada kiyafeti rahatsiz ediyo olabilir
bunu denemedim hiç deneyeyimBebek arabasında tummy time deneyin .
evde bile tummy time sadece sabah ilk uyandığında ve neseliyken yapıyor. onun dısında yüzüstü yere koyduğumuz an çıldırıyorAcaba dışarda çimlik bir alan varsa mesela bebeği yere koysan, yatsa yuvarlansa tummy time’ı dışarda bu şekilde yapsa işe yarar mı
hayır araba yolculuklarında pusette hep ve gayet keyfi yerinde ama bebek arabasına takınca puseti deliriyor
insallah ya. bugün kanguruya takıp çıktım da sırılsıklam olduk ikimiz de terdenAlisir alisir simdi bizimki oyuncak cantasini toplayip gece 12 de karavana goturuyobize geldiginde komsu kapiya gelmisti o kdr agladi ama o cok kisa bir donemdi dag Bayir park bahce her yer onun artik
insallah ya. bugün kanguruya takıp çıktım da sırılsıklam olduk ikimiz de terdeninsallah yaz bitmeden alışır bebek arabasına
hamileyken de fıldır fıldır gezdim.. kıskanıyorum valla. herkes yanımızdan bebek arabasında bebeğiyle geciyor.. benim elimde boş bebek arabası, bebek esimin kucağında öyle geziyoruzBiraz daha buyuyunce arabaya gececek ztn, yine araba ile ilgili birseyler var gibi geliyor bizimki ev disinda her yerde bir sure cinnet gecirdi
Bebek arabası hanımefendi için konforlu olmayabilir annesihamileyken de fıldır fıldır gezdim.. kıskanıyorum valla. herkes yanımızdan bebek arabasında bebeğiyle geciyor.. benim elimde boş bebek arabası, bebek esimin kucağında öyle geziyoruz
bizimki evde de en fazla yarım saat kendi kendine takılıyor zaten. illa kucakta gezecekIki cocugum var .ikisi de ne arabayi sevdi nede dışariyi sevdiler
Arabaya bindikleri anda boguluyor gibi ağlarlardı
cocuk arabasinda da gezmeyi sevmezlerdi
Cocuk arabasini bir elimle tutardim ,cocugu kucagimda taşırdım
Evi sessizligi severlerdi
Biri kız biri erkek bu arada cocuklarim cinsiyet farkı da degil yani ikisi de ayniydi
Simdi benimkiler büyüdü çok şukürbizimki evde de en fazla yarım saat kendi kendine takılıyor zaten. illa kucakta gezecekcok zorlanıyorum valla. anakucağına koyuyorum sürekli mızmızlanıyor
Sadece hasta olduğu için ağlamaz ki bebekler canı sıkılmıştır bebek işte canı istediği zaman ağlar biraz büyüsün dışarıyı çok sever emin ol şuan ayırt edemeyebilirya öyle bir ağlıyor ki dısarda insanlar acıyarak bakıyor banagecen parkta bi kadın hasta mı falan diyor.. dedim hayır genel tavrı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?