- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bu arada benim olayda aynı öyle oldu öz dişimin kenarı dolgu da vardı Kırıldı dolgusu da bir kısmı düştü Ağrı yapıyor.benim kendi öz dişim yemek yerken kenarı kırıldı o dişe kanal ve dolgu yaptılar hiç bir şey hissetmedim kanalı uyuştuurup yaptılar dolguyu uyuşturmadan ama kesnlkle hissetmedim.
eğer hissetsem dolguyuda uyuşturup yapcaklardı :)
hiç değilimdirr aslında canım son derece tatlıdır beni tanısanız böyle düşünmezdinizAcı eşiği yüksek birisiniz galiba keşke bende kurtulsam şu olaydan
Kanal mı yapıldı size de ?Bende öyleydim..
Ağrıdan ağlayınca gitmek zorunda kaldım.
Özel bi kliniğe gittim. Doktorum hem karizma hem güven veren bi ses tonuna sahipti.
Oturmamak için çok direndim koltuğa ama ya çekicektim ya da kurtulacaktım.. Spreyle uyuşturdu önce. İğneleri de duymadım.. O dişimi oynarken gözümü kapadım kalp krizi geçircem sandımama 20 dakika sonunda bi de baktım ağrım azalmış çürüğü oymuş ilaç koymuş içine.. 4 kere daha gittim korkmadan hemde
Güven veren birini bulman tavsiye ederim..
Teşekkür ederim size de gecmiş olsunBen de cok korkuyorum,iki defa bayıldım disci koltugunda hem de ameliyat esnasinda
Cok gecmis olsun.
Kanal zor mu sinirleri öldürüyorlarmış ondan çok korkuyorumO kadar korkuyorum ki betim benzim atıyor.
Kanal, dolgu, çekim, en son kaplama.
Türlü türlü işlem yapıldı, bir kez canım yanmadı, ama anestezi almayı düşünecek kadar geriliyorum.
En son doğurmayı tercih ederim diye saçmalıyordum.
Kaç seans Sürüyor ? Bir günde bitmiyor dedilerbeni de korkutmuşlardı ama kanal tedavisi hiçbişey. Boşuna korkmuşum , acı sızı hissetmedim
3 tü galiba. O kadar korkutmuşlardı ki ,ilk gittiğimde ben aci hissetmeye o kadar sartlanmis bekliyordum ki tamam bitti dediğinde çok sasirmistim.Kaç seans Sürüyor ? Bir günde bitmiyor dediler
Evet kanal tedavisi ve dolgu yapıldı ardından..Kanal mı yapıldı size de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?