Dişçi fobisi

Bu arada benim olayda aynı öyle oldu öz dişimin kenarı dolgu da vardı Kırıldı dolgusu da bir kısmı düştü Ağrı yapıyor.

Bende öyleydim..
Ağrıdan ağlayınca gitmek zorunda kaldım.
Özel bi kliniğe gittim. Doktorum hem karizma hem güven veren bi ses tonuna sahipti.

Oturmamak için çok direndim koltuğa ama ya çekicektim ya da kurtulacaktım.. Spreyle uyuşturdu önce. İğneleri de duymadım.. O dişimi oynarken gözümü kapadım kalp krizi geçircem sandım ama 20 dakika sonunda bi de baktım ağrım azalmış çürüğü oymuş ilaç koymuş içine.. 4 kere daha gittim korkmadan hemde
Güven veren birini bulman tavsiye ederim..

bende anksiyete var normalde ellerim titrer kalbim çarpar bacaklarımda sıcak bir his olur. daha geçen diş doktoruna gittim bir ilacım var onu kullanıyorum heyecanlandığım şeylerde yarım saat sonra etkisini gösteriyor birşey hissetmedim gidince gayet sakindim. bana nöroloji vermişti ilacı ama siz önce psikiyatri ile de görüşebilirsiniz. tabi tedavi etmiyor en azından beni etmedi kaç yıldır yaşıyorum bu durumu. ilacı ihtiyacım olduğu zaman alıyorum ayda bir kere mesela.

Kanal mı yapıldı size de ?

Ben de cok korkuyorum,iki defa bayıldım disci koltugunda hem de ameliyat esnasinda
Cok gecmis olsun.

O kadar korkuyorum ki betim benzim atıyor.
Kanal, dolgu, çekim, en son kaplama.
Türlü türlü işlem yapıldı, bir kez canım yanmadı, ama anestezi almayı düşünecek kadar geriliyorum.
En son doğurmayı tercih ederim diye saçmalıyordum.

Kanal zor mu sinirleri öldürüyorlarmış ondan çok korkuyorum

Ya artik teknoloji ilerledi.Oyle eskisi gibi zor olmuyor ki islemler.Agri sizi duymuyorsun.Ben iki tane implant yaptirdim gram aci hissetmedim.Korkularınız yersiz bence.En kotu biraz aci oldu diyelim o kadarda cekilir yani.Dis teli yaptiranlara sorun onalr cok can acıtıyormus soylediklerine gore.Onlar ne yapsın

bendede vardi bu korku
sonra tanidik araciligiyla çok nazik bi dr la tanistim ve gecti
benim fobim kucuklukten gelmeydi sagolsun annem abimin her disini cektirisinde benide yaninda goturdugu icin 32 sene disci kapisindan gecmedim

Bende 4 senedir cektirecem ama korkuyorum hatta kirila kirila sadece kok kaldi gecen apse baya biyudu gittim mecbur ilac verdi gel dedi ilaci ictim 3 hafta oldu hala gidecem cok korkuyorum giderseniz yazinda cesaret alalim

Bende korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok, dedim gittim dr a.

20 lik disim agri yapti .sabah hemen dr a gittim. İlk defa disim cekilecek.
Korkuyorum dedim. Once spreyle uyuşturdu. İgne de dahil hic bir sey hissetmedim. Sonrasinda hafif agrim oldu. Agri kesici fayda etti.

Dolgularda hele bir igne acisi hafif.
Kanal yaptirmadim. Ama iyi uyusturursa , onu da hissetmezsiniz sanirim.

3 gün önce hem dolgu hem kanal tedavisi yaptırdım neden daha önce gitmedim de ağrı kesiciler içerek hem mideme hem böbreğime zarar verdim diye pişmanlık yaşadım inanın cektigin acıya degmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…