Dişçi fobisi

Dişçide bıktı benden artık korkuyorsan ne yapabilirim diyor artık kadın

3 defa kanal tedavisi yaptırdım. Yapan kişinin pratikliği de çok çok önemli. İğne yapıldıktan sonra zaten çoğu şeyi hissetmiyorsunuz bile. Korku illa ki olur ama geciktirince dişiniz kendiliğinden düzelmeyecek eni sonu gitmeniz lazım. Bu şekilde düşünün. Millet ne ameliyatlara giriyor. Kendi kendinizi motive edin. 2 seanslık bazen 3 seanslık bir işlem olabiliyor kanal tedavisi. Bir an evvel gidin kurtulun ağrıdan sızıdan.
Geçmiş olsun.

Çok tesekkür ederim.
Sinirler falan alınıyormuş ya ondan çok korkuyorum
Ya zarar-ı olursa diye

Ah bu disci korkusu bende de var. Hamilelikte 3 disim kirildi bildigin yarim kaldilar. Dunden beri de inanilmaz bir agri yapiyor. Katlanilacak gibi degil. Ben bir de emziriyorum tedirgin oldum o yuzden. Kirilam dise ne yaparlar acaba? Tamamen cekecek o belli de yerine dolgu mu yapilacak? Emzirebilecek miyim? Ayrica en son dolgi icin gittigim discinin uzerine kustum. Kokulari beni cok tiksindiriyor

Of ya çok sıkıntı (
Benimde dişim Kırıldı Ağrı yapıyor çok fazla dolgu ya da kanal yapar herhalde
Ağrı oluyor mu sizde de ?

10 gun once 20lik gomuk ve yatay olan disimi aldirdim. Igne yapildiktan sonra aglayip kacmaya calismis biriyim esim zorla oturttu geri o gune kadar basit tedavilerden korkan ben simdi tum dislerimi yaptira bilirim cunki o koltukta farkettimki aslinda canim falan yanmiyor kendi kendime ha simdi acidi aciycak diye uyduruyormusum meger :) git yaptir kurtul canim evde cektigin aci boşuna. zaten birkez oturunca 2.ye korkuyu yenmis oluyorsun.

4 tane 20 lik diş aldırdım bu zamana kadar bir Sürü de dolgu yapıldı ama hala korkuyorum.

Uyuşturulduktan sonra “vazgeçtim hadi baaay” diye koşarak eve gelmiş biri olarak yazıyorum Güvendiğiniz eli hızlı bir dişçi bulun. Koltukta uzanırken aslında bir şey hissetmiyorsunuz. Ama ben sürekli “birazdan hissedicem ühühü” diye kendimi sıkıyordum. Dişçiye gide gele geçti o da. Kanal tedavisinde sinirler alınacak deyince insan geriliyor ama korkacak bir şey yok aslında.

Diş hekiminin tavrı çok önemli benim için. O yüzden yetenekli, kibar, eli hızlı bir kadın buldum peşini bırakmıyorum. Diş için ona gideceğimi düşününce gerilmiyorum. Siz de güvenebileceğiniz bir doktor bulmalısınız. Korkuyorsan yapacak bir şey yok tavrı hoş deği çünkü.

Evet onlara da hak veriyorum günde 100 tane hasta görüyorlar insan bıkabilir bir süre sonra çokta haklılar ama benimde canım acıyor bilerek naz Yapmıyorum ki ((

bu arada dişçi değil diş hekimi diyoruz
doktorlarımızı kızdırmıyoruz :) haberiniz olsun

çoook gittim diş hekimine hala da korkarım
ama koltuğa oturana kadar sonra geçiyor
kanalda sadece sinire girerken hissediyorsunuz
belki çok çok az acı

ama sonra hekime dua ediyorsunuz o korkunç ağrıdan kurtulunca

Uyuşturdukları halde yine de hissediyor musunuz ?

Uyuşmaması psikolojik olabilir mi ?
Hayir ilk gitmemden itibaren boyle nedenini bulamadik . Disciye ilk gidisimde cok istekli ve korkmadan gitmistim uyusmadi bi turlu. Alt cene daha da sıkintili 3 igne de bile kesinlikle his kaybi olmuyor fizyolojik mi sinirlerin yeri mi degisik anlamadik gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…