- Konu Sahibi Madamgonca
-
Yok gömülü degil.ama kırık bi de ben çenemi iyice açamıyorum yani çene dar iyice açamazsam dr nasil rahat hareket edecek onu düşünüyorum ama su an bile çektiğim diş ağrısının tarifi mümkün değil çekilsin de kurtulayımAntibiyotik kullan zaten bitince doktor çağırıyor. Gömülü mü ?
Gömülü değilse çok kolay hiçbşy yok korkma birazcık acı oluyor ama çekim 5 dk ve gercekten çok zor değil 3. Gün herseyi yemek serbest
Tez vakit Kurtulun ınsallah7 aylık hamileyim ve yarın dişim çekilcek. İnanın çok seviniyorum. Çünkü bu ağrıyla yaşanmıyor.
Benimki de Kırıktı sadece içerde kökü kalmıştı gönülü değildi aynı sizinki gibiydi 5 dk da bitti acı hissetmedim ama hafif bi zorlama oldu tabi.Yok gömülü degil.ama kırık bi de ben çenemi iyice açamıyorum yani çene dar iyice açamazsam dr nasil rahat hareket edecek onu düşünüyorum ama su an bile çektiğim diş ağrısının tarifi mümkün değil çekilsin de kurtulayım
Uyuşmaması psikolojik olabilir mi ?En buyuk fobim
Cunku uyusmuyorum
Eziyet gibi...
Amin canım sağolasın. Azı dişim. Dolgu vardı kırıldı.Tez vakit Kurtulun ınsallah
20 lik diş mi sizin ?
Aynısı benim BaşımdaAmin canım sağolasın. Azı dişim. Dolgu vardı kırıldı.
Işte o zorlama deyince aklım cikiyor hele ki dün arkadaş sezeryan daha az acı deyince ben de film koptu çünkü ben sezeryandan sonra 10gun gelemdim kendime insanlıktan çıkmıştım şimdi.kara kara cumayı düşünüyorum nasil olacak ağzım nasil açılacak dr nasil alacak bi de 20lik dis cekimi fiyatı hakkında bilgin var mi dr bana gelince hallederiz dediBenimki de Kırıktı sadece içerde kökü kalmıştı gönülü değildi aynı sizinki gibiydi 5 dk da bitti acı hissetmedim ama hafif bi zorlama oldu tabi.
Ben gecen sene Mayıs Ayında 450 TL ye çektirmiştim.Işte o zorlama deyince aklım cikiyor hele ki dün arkadaş sezeryan daha az acı deyince ben de film koptu çünkü ben sezeryandan sonra 10gun gelemdim kendime insanlıktan çıkmıştım şimdi.kara kara cumayı düşünüyorum nasil olacak ağzım nasil açılacak dr nasil alacak bi de 20lik dis cekimi fiyatı hakkında bilgin var mi dr bana gelince hallederiz dedi
Hiç korkma. Bence arkadasın baya abartmış.Işte o zorlama deyince aklım cikiyor hele ki dün arkadaş sezeryan daha az acı deyince ben de film koptu çünkü ben sezeryandan sonra 10gun gelemdim kendime insanlıktan çıkmıştım şimdi.kara kara cumayı düşünüyorum nasil olacak ağzım nasil açılacak dr nasil alacak bi de 20lik dis cekimi fiyatı hakkında bilgin var mi dr bana gelince hallederiz dedi
Çok kötü sende tez zamanda kurtulursun insallah. Doğumdan sonra anca diş yaptırabilirim anca. Suan ilk önceliğim su dişten ve ağrıdan kurtulmak.Aynısı benim Başımda
Benimde dolgulu diş Kırıldı.
Yerine yeni diş mi yapacak size Dr ?
Sağlıkla Kurtul inşallah canımÇok kötü sende tez zamanda kurtulursun insallah. Doğumdan sonra anca diş yaptırabilirim anca. Suan ilk önceliğim su dişten ve ağrıdan kurtulmak.
Bende yarın gidicem bakalım benim oğlum ne yapcak :) Bende 7 aylık hamileyim. Ama başa gelen çekiliyor :) Bende dişçiden korkmam sadece midem bulanır.Ben dişçiye gitmeyeli uzun zaman olmustu 30 haftalik hamileyim ve dolguya ihtiyacım vardi. Benim disciden korkum ziyade o koltukta uzanmam! Kendimi savunmasız hissediyorum ve bu beni çok tedirgin ediyor,kalbim ağzımdan cikacak gibi oldum zar zor sakinleştim,oğlum tekmeledikçe sakinleştim. Geri kalan işlemi zaten hissetmiyorsun ama ayni anda ağzında 4-5 tane aletoff
Ayy seninle ayniyiz bende 7 aylik ve erkek :) elimi karnıma koydum o tekme attıkça daha rahatladım. Sakin olmaya çalış gözlerini kapat kendini başka yerde hayal etBende yarın gidicem bakalım benim oğlum ne yapcak :) Bende 7 aylık hamileyim. Ama başa gelen çekiliyor :) Bende dişçiden korkmam sadece midem bulanır.
Öyle yapıcam. Allah ikimize de sağ sağlim oğlumuzu kucağımıza almayı nasip etsin:)Ayy seninle ayniyiz bende 7 aylik ve erkek :) elimi karnıma koydum o tekme attıkça daha rahatladım. Sakin olmaya çalış gözlerini kapat kendini başka yerde hayal et
Aminn inşallah:)Öyle yapıcam. Allah ikimize de sağ sağlim oğlumuzu kucağımıza almayı nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?