Dişçi fobisi

bu fobi bir bende yok herhalde
kendimi bildim bileli dişçiye hep kendim gidip tedavimi yaptırmışımdır
tarih verecek olursak 13-14 yaşından beri ,

Of ya çok sıkıntı (
Benimde dişim Kırıldı Ağrı yapıyor çok fazla dolgu ya da kanal yapar herhalde
Ağrı oluyor mu sizde de ?
Geceleri yatirmiyor ki agri. Elimden gelse su an gidicem. Kurtulmak istiyorum ama esimin izin gununu bekliyorum bebege bakacak baska kimse yok diye.

Bende çok korkuyorum daha önce 4 tane çektirdim bayıldım korkudan kendıme gelemedim. Şimdi yine öektirmem gerekıyor 4 tane daha ama yok gidemıyorum dişçinın kapısını bile görünce ter boşalıyor. Bir defa zorla morfini vurduk ama kaçtım çektiremedim

Çektirin ya motifinden sonrası kolay maksat oraya kadar dayanmakta :))

Çok tesekkür ederim.
Sinirler falan alınıyormuş ya ondan çok korkuyorum
Ya zarar-ı olursa diye

Evet küçük iğneler batırılarak sinirler alınıyor. Alınan sinirler işe yaramayan küçük kılcal damarlar oluyor yani bir zararı olmaz. Kanal tedavisinin amacı o, ordaki sinirler alınmazsa ağrı devam eder hepsinin temizlenmesi lazım ki rahatlayasın.
Dediğim gibi uyuşturucu iğne olduktan sonra çok fazla bir şey hissetmiyorsun. Hele diş doktorun pratik biriyse korkma hiç.

Öf en tez zamanda Atlatırım

Acı çekmekten korkuyorum ama böyle de acı çekiyorum
E kanal icin gec kalırsaniz dişiniz cekilecek .
Cocuklugumdan beri kendim gittim geldim .Dis telim vardı .Her cuma sıkılastırilirdi....Gecede disimde kaldıği icin sabah hepsi sallanıyormus gibi acır ve kahvalti edemezdim .2 yıla yakın kaldi

En cok bir saatlik bir işlemden niye korkuyorsunuz .Diş kaybı var sonunda gidin biran önce ne bekliyorsunuz .

Randevu Gününü bekliyorum
Cuma günü

Hamıle ıken dıscıye gıttım dıs agrısı nedenı ıle doktor kanal tedavısı yaptı once ıgne vurdu ama hıc anlamadım. Dısarıya cıktım beklıyorum tabı ben korktum bayılıyodum yanımdadakç kımse yok ama sonuc koekacak hıc bısey yokmus ınanın cok basıt zaten o ıgne uyusturuyo ve sınek ısırıgı gıbı bı agrısı var beklemeyın gıdın derım

Cuma Gününe gün verdiler gideceğim bakalım ne olacak

Dogru doktoru bulmalisiniz.
Benim hastahanelerde basima gelenleri duysaniz cok sasirirdiniz.
Ama discim sahane ve asla bana korku yasatmadi
Acile tovbeliyim derdim bayilmadan gitmem derdim gercekten bayilip gittim
Bir kez farkli bir disciye gittim aile dostumdu mecbur kaldim. O gece cektigim agriyi anlatamam. 6 ay parmagim catlak gezmisim 1 ay sirtim tutuldu suyumu dolduramazdim acilde igneden bayildim ben oyle agri bilmiyorum. Tabiki bir daha asla gitmedim sizde dogru doktor ile hic bsy anlamazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…