Dişçi korkusu ve sallanan diş🥺🥺

Yaa o kdar etki ediyor yani yemeye icmeye. Hissediyomuydunz dikisi peki
Şimdi yirmilik diş çekimi normal diş gibi değil o yüzden ilk günler ağız çok kısıtlı açılıyor. Kaşık bile zor giriyordu. Zaman geçtikçe biraz daha aralandı. En son dikiş alındığı gün dürüm gömdüm

Dikişi dilim değmediği sürece hissetmiyordum.
Benim için yemek yiyememe durumu kötüydü yoksa ağrısı falan öyle süründürmedi.
Gece bile çok rahat uyumuştum.

Dis etlerim geriye cekiliyordu ve dokundugum an bile kaniyordu dis etlerinin altlarini ince bir kanca demirle temizledi islem sırasında kesinlik bir agri hissetmedim islemden sonra agrir dedim o da olmadi simdi kanama yok çok şükür.

Dis etlerim geriye cekiliyordu ve dokundugum an bile kaniyordu dis etlerinin altlarini ince bir kanca demirle temizledi islem sırasında kesinlik bir agri hissetmedim islemden sonra agrir dedim o da olmadi simdi kanama yok çok şükür.
Sadece tek bir yerden mi kesi açılıyor acaba?

Kuzenimin içerde kalan kökü kist yaptı çenesinde 7 kez ameliyat oldu ve 75 kilodan 43 e kadar düştü aylarca pipetle beslendi bir kişi ile tanıştık hastanede o da önemsememiş sonra iltihap beyne vurmuş ve öldü.Oyle basit şeyler değil bunlar. Geçen hafta yirmilik dişimi çektirdim. Zor bir cekimdi. Yaklaşık iki saat sürdü dört köklü dişlerim çünkü. Hiç bir şey hissedilmiyor.korkulacak bir şey yok.

Öncelikle seni çok iyi anlıyorum. 19 yaşımda disim şişti yuzum şişti kabus gunler geçirdim en son dra gittim korka korka. Demez mi kist var once kanal tedavisi sonra ameliyat. Yaptirmadim ne safmışım. Erteleye erteleye iki dilimde olan kist 6 disime sıçradı. Gittim tam 1 sene kanal tedavisi gördüm sonra ameliyat oldum. Dedim ki keske bu kadar beklemeseymisim. Bumuymus korktuğum şey. Onca ay boşa aci çekmişim. Bir igne tamam hicbirsey hissetmiyorsunuz. Daha sonra az disim ağrısı hemen gittim kanal dolgu hersey oldum. Hic korkmayın artik hersey cok kolay hicbirsey hissetmiyorsunuz. Annemi 40 seneden sonra korka korka götürdüm o bile dedi artık teknoloji cok ilerlemiş dye. Korkmayin bosuna

baygınken ağzını tamamen nasıl açacaklar canım öyle düşün birde :) ben 20likden ameliyat oldum yan yatmış ve tamamen etin altına gömülü diş düşün. az daha bayılıyordum koltukta

[QUOTE="minikbebegim9640, post:
Abanmamalari rahatlatti braz acikcasi ya gtmem de gerekio zten biliyorm agri da yapiyor malesef. Implant nasil brsey ya
[/QUOTE]

Çene kemigine actiklari yuvaya vida şeklinde kök koyuyorlar. Ustune zirkonyum diş yapiliyor.

Ayy evet o bizzzzzz sesi bile kalbimi hizli carptirirdi simdi dis doktoru müptelasi oldum kontrole 5 ayim var çabuk gecsin dis taşi taktiracam ön disime

Aynısı bendede var çok korkuyorum yaş 34 ama

ben bu devirde, her yerde bilgiye ulaşılabilirken sizin gibi davranan insanları anlayamıyorum. insanlar neler neler yazdı bi de hala gülerek cevap veriyorsunuz :)
buradaki herkes yeterince uyardı, dediğim gibi canınızın kıymeti yoksa siz bilirsiniz.

Benim annemde dişciden korkardı ama bir süre o kadar diş ağrısı çekti ki mecbur dişciye gitmek zorunda kaldı ve hiç bir şey hissetmediğini korkulacak bir şey olmadığını söylemişti :)) korkunuzun üstüne gitmelisiniz ileride çok sıkıntı çekersiniz

Oo bunu duymamistm ya esim yedi icti ne bilim gerci caninin kiymetini bilmez ağrisa da o bu 20 lik niye cikar ve byle zor cekilir ki
Aaa bnu duymamistm hic ya gecms olsn degisik bi durum devlette mi yaptiniz
Ya nasl olacak bilemedm ama mecburum da sallandikca basim fena agriyor o koku ve ciz sesi olmamasi baya buyk arti benm icin
Abow sen ne yapmışsın. Git diş hekimine. Dişi kendin çekmek falan ne demek.
O anda gtmem gerekiyodu malesef cocuk da vardi gitme ihtimali olmaynca salladm bastirdm direk hazirdayms kirilip geldi rahatsz da etmedi zten beni bu durum dun kirilana kdar kucuk bi parcasi bu dha cok zorladi beni
baygınken ağzını tamamen nasıl açacaklar canım öyle düşün birde :) ben 20likden ameliyat oldum yan yatmış ve tamamen etin altına gömülü diş düşün. az daha bayılıyordum koltukta
Bayginkem de bi aparat oluyodr ya illaki agzi acmak icin onu takinca da kapanmaz agiz naparlarsa yapsinlar butun dislerimi snra benm de gömük 20 likler ya neden cektirdinz durdurmadiniz

Evet atlatamadim ama genelde dolgu kanal tedavisi yapildi 1 kere disim cekildi onu da hatrlamiyorm cok zaman oldu ustunden. Galiba kanal tedavisi dolgu yazilanlara gore daha zor sanki. Anneniz dis mi cektirdi dolgu vs flam mi olmustu

Aile dis hekimimiz var

yan yatmıştı canım çene yapımı bozacaktı ve dayanılmaz ağrılarım vardı

Oo bunu duymamistm ya esim yedi icti ne bilim gerci caninin kiymetini bilmez ağrisa da o bu 20 lik niye cikar ve byle zor cekilir ki
Kişiden kişiye de değişen bir süreç aslında.
Dişin ne kadar gömülü olduğu, kaç kökü olduğu, pozisyonu çok önemli kriterler.
Diğer 3 dişim de şimdilik şükür bir ağrı sızı yok ama onlara da günü gelince mecbur kalırsam müdahele ettiririm.
Benim o dişim baskı yaptığı için biraz ilerisinde öyle kötü bir apse yaptı ki.
Hayatımda hiç öyle diş ağrısı çekmemiştim.
Onu çekmektense dişimi çektiririm

yok demek istediğim şuydu, korkmak normal ama bu kadar ciddi bir durumda evde kökü kendi kendine çekmeye çalışmak da tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…