Mesela bende çok minnoş değilim tarzı olsun isterim kadının ama görünümümde biraz minyon şeker kız havası yok değilTakı hariç ben de severim kremlerdi kokulardı vs. Ben biraz minnoş değil de wamp kadınların seksi olduklarını düşünüyorum sanırım.
Leopar tayt ve gırgır dersem banlanırım o yüzden susuyorumİnşallah kırmızı gecelik diyenler doluşmaz.
Ay Allah affetsin çok pis geyiğim geldi
Ay ben otlarda uzmanım zaten artık master yaptım canim. Ben soruna inmek istiyorumEnerjiydi ruhtu, bunlarla ugrasicana acaba mesir macunu falan gibi biseyler mi yesen, afrodizyak kıvamlı
Çiçekler kukuysa, niye hepsi gelip bende açıyı, kadın miyim sapık miyim ne olduğum belli değil, bu ne biçim olumlamaCahil cahil hareketler yapmayın lütfen. Olumlama yapın. Siz pipili değilsiniz, herkesi mutlu edemezsiniz. Bir kukunuz olduğunu unutmayın! Hemen size uygun olumlama cümlesini paylaşıyorum:
-yerküredeki tüm çiçekler kukumda açtı. Ben bir kadınım, çiçek ise kukum.
Gün içinde tekrar edin bunu.
Üstteki maskülen mesajımı okuyunuz. Bende yok maalesef venüssel şeyler.
Yaş kaç?Mesela bende çok minnoş değilim tarzı olsun isterim kadının ama görünümümde biraz minyon şeker kız havası yok değil
siyah çok giyerim o yüzden genelde, severim...Zaten “less is more “ yani öyle çingene gibi takıp takıştırıp 3-5 renk üstünde taşıyanı vizyonsuz bulurum.
ama işveli cilveli de olamadım hiç...Soğuk nevalenin tekiyim.Belki kur yapan biri olsam evde kalmazdım
Bence onların çoğu yalancı veya aşırı libodosu yüksek olanlarAy o içten gelmeli. Bir de insanlar partnerlerince beğenildikçe motive oluyorlar. Benim kocam seviyor, giyiyorum diyorlar. Bence bizim içinde iyi hissetmemiz önemli.
32Yaş kaç?
Ay afrodizyagim varsa vardır, yoksa yoktur, varsa o an gerekiyosa tecavüz bile ederim goceme,arada içimden gelmez 2 ay suratına tiskirmam, dişil bi insanım, ben ne diyosan o diyerek kısa yoldan çözüm buldum ben derine inmeden, sen in ama tabii, ben mani olmiimDurumla mi yap tabii zor bı durum bilin yani
Araştıracam bakıyım benim böyle oluşuma birileri bi kılıf mı bulmuş, o kılıf neymiş?bende teraziyim dişil enerji diye bir şeyin varlığından bile haberim yoktu
hele yaptırılan birşey olduğunu ve diğer yorumları okuyunca gözlerim büyüdü.
Aman evde kalmak deyince 50 filan bekledim.
Ay onlar alındı ama şu anBence onların çoğu yalancı veya aşırı libodosu yüksek olanlar
Öyle ya ama :) gerçi yeni terkedildim uzun süre ilişki istemiyorum galiba :)Aman evde kalmak deyince 50 filan bekledim.
Mesela bende çok minnoş değilim tarzı olsun isterim kadının ama görünümümde biraz minyon şeker kız havası yok değil
siyah çok giyerim o yüzden genelde, severim...Zaten “less is more “ yani öyle çingene gibi takıp takıştırıp 3-5 renk üstünde taşıyanı vizyonsuz bulurum.
ama işveli cilveli de olamadım hiç...Soğuk nevalenin tekiyim.Belki kur yapan biri olsam evde kalmazdım
Habire siyah giyip, takıp takistirmayip, araya renk katmayıp, işveli cilveli olmayıp, nasi minyon şeker kız havası var olm sende, bende direkt Neslihan Yargıcı imacı canlandirdinMesela bende çok minnoş değilim tarzı olsun isterim kadının ama görünümümde biraz minyon şeker kız havası yok değil
Onu anlatamam görmen lazım ya :))Habire siyah giyip, takıp takistirmayip, araya renk katmayıp, işveli cilveli olmayıp, nasi minyon şeker kız havası var olm sende, bende direkt Neslihan Yargıcı imacı canlandirdin
Takı seviyodu bana öyle dendi.Habire siyah giyip, takıp takistirmayip, araya renk katmayıp, işveli cilveli olmayıp, nasi minyon şeker kız havası var olm sende, bende direkt Neslihan Yargıcı imacı canlandirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?