Dişil enerji yükseltmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takı hariç ben de severim kremlerdi kokulardı vs. Ben biraz minnoş değil de wamp kadınların seksi olduklarını düşünüyorum sanırım.
Mesela bende çok minnoş değilim tarzı olsun isterim kadının ama görünümümde biraz minyon şeker kız havası yok değil

siyah çok giyerim o yüzden genelde, severim...Zaten “less is more “ yani öyle çingene gibi takıp takıştırıp 3-5 renk üstünde taşıyanı vizyonsuz bulurum.

ama işveli cilveli de olamadım hiç...Soğuk nevalenin tekiyim.Belki kur yapan biri olsam evde kalmazdım

Ay Allah affetsin çok pis geyiğim geldi

Cahil cahil hareketler yapmayın lütfen. Olumlama yapın. Siz pipili değilsiniz, herkesi mutlu edemezsiniz. Bir kukunuz olduğunu unutmayın! Hemen size uygun olumlama cümlesini paylaşıyorum:

-yerküredeki tüm çiçekler kukumda açtı. Ben bir kadınım, çiçek ise kukum.

Gün içinde tekrar edin bunu.

Çiçekler kukuysa, niye hepsi gelip bende açıyı, kadın miyim sapık miyim ne olduğum belli değil, bu ne biçim olumlama ari yok mu ari

Yaş kaç?

Venüs'üm akrep burcunda benimde, varsa fikri olan bu konuda yazsın bana

Ay o içten gelmeli. Bir de insanlar partnerlerince beğenildikçe motive oluyorlar. Benim kocam seviyor, giyiyorum diyorlar. Bence bizim içinde iyi hissetmemiz önemli.
Bence onların çoğu yalancı veya aşırı libodosu yüksek olanlar

Durumla mi yap tabii zor bı durum bilin yani
Ay afrodizyagim varsa vardır, yoksa yoktur, varsa o an gerekiyosa tecavüz bile ederim goceme,arada içimden gelmez 2 ay suratına tiskirmam, dişil bi insanım, ben ne diyosan o diyerek kısa yoldan çözüm buldum ben derine inmeden, sen in ama tabii, ben mani olmiim

bende teraziyim dişil enerji diye bir şeyin varlığından bile haberim yoktu
hele yaptırılan birşey olduğunu ve diğer yorumları okuyunca gözlerim büyüdü.
Araştıracam bakıyım benim böyle oluşuma birileri bi kılıf mı bulmuş, o kılıf neymiş?

Bol bol çilek ve çikolata bas miğdene. Ayrıca avokado

Less-is-More sana söz hakkı doğdu

Habire siyah giyip, takıp takistirmayip, araya renk katmayıp, işveli cilveli olmayıp, nasi minyon şeker kız havası var olm sende, bende direkt Neslihan Yargıcı imacı canlandirdin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…