• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışkıda kan görülen ama kötü sonuc cıkmayan varmı çok kötü ndişeliyim tecrbesi olanlar yazabilirmi

Antalya5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2025
4
0
1
38
Merhaba arkadaşlar annemin sağlık ocagınsa yapılan gaita testi pozitif çıkmış yani dışkıda kan görülmüş kolonoskopi olacak ama hiç rahat değilim kanama olup kötü sonuc cıkmayan varmı merak ediyorum 💭

Gaita da kan çıkması her zaman kötü olacağı anlamına gelmez. Sindirim sisteminde oluşan bazı kılcal damar kanamaları, inflemaruar hastalıklar, hemoroid sebep olabilir. Eğer düzenli kan sulandırıcı kullanıyorsa o da yapabilir. İlk aklınıza en kötüsü gelmesin. Daha basit bir sebepten olma ihtimali daha yüksektir. Ama bir kere kan görüldü mü baktırıp kötü birşey olmadığından emin olmak gerekir. Geçmi olsun.

Gaita da kan çıkması her zaman kötü olacağı anlamına gelmez. Sindirim sisteminde oluşan bazı kılcal damar kanamaları, inflemaruar hastalıklar, hemoroid sebep olabilir. Eğer düzenli kan sulandırıcı kullanıyorsa o da yapabilir. İlk aklınıza en kötüsü gelmesin. Daha basit bir sebepten olma ihtimali daha yüksektir. Ama bir kere kan görüldü mü baktırıp kötü birşey olmadığından emin olmak gerekir. Geçmi olsun.
Çok teşekkür ederim yarın iyi sonuçlar alırız inşallah

Genital çatlak ya da hemoroid olabilir. Ben bir kere tuvaltte regl kanaması gibi görmüştüm, büyük bir korkuyla gitmiştim, anal fissür çıktı

Back
X