- 22 Şubat 2025
- 365
- 212
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
-
umarım becerebilirim umursamamayıEn güzeli her zaman politik davranmaktır. Umursamayın.
Ne sevmeyi biliyoruz ne sevilmeyi,ne arkadaşlık kurabiliyoruz nede bozmadan devam ettirebiliyoruz,dedikodu,ayrımcılık,ötekileştirme resmen milli sporumuz haline geldi,birini itmeden diğeriyle samimi olamıyoruz,ne iş hayatında ne özel hayatta sınırları çizemiyoruz herşeyi kişiselleştiriyoruz,oysaki bir insanla bağ kurmak için başka bir insanla düşman olmaya gerek yok,bizler onlar olayına bayılıyoruz ve bu heryerde var,bu durumda tavsiye vermek zor konuşmayın hiçbiriyle desek insan sıkıntıdan ölür,konuşun desek zorlamış gibi olursunuz o da olmaz tuhaf can sıkıcı bir durum.çalıştığım kurumda iki grup oluşmuş durumda. doğum iznine gitmiştim uzunca süre yoktum eskiden böyle bir durum yoktu gayet mutluyduk hepimiz fakat bazı arkadaşlar tayin oldu bazıları ise yeni geldi vs vs . izinden bi döndüm çocuk gibi gruplaşmalar oluşmuş. özellikle de çalıştığım ilden olanlar yerel tutuculuk yapıyor müdür de buralı zaten hepsi bir olmuş bi kaç kişiyi de yanlarına almışlar diğerlerini dışlıyorlar. bense hicbir gruba ait olmadığımı belirtmek amacıyla bi kaç kere bu yerel tutuculuk yapan grubun odalarına oturmaya sohbete gittiğimde kendi aralarında konuştuklarını beni dışladıklarını farkettim nerdeyse ben yokmuşum gibi davranıldı şok oldum. böyle durumlarda ne yapılır bilemiyorum ama artık selam sabah vermek dahi istemiyorum. siz olsanız napardınız ?
aynen öyle sıkışıp kaldım umursamıyorum diyorum ama aynı ortamda 9 saat boyunca durunca kayıtsız kalamıyor insanNe sevmeyi biliyoruz ne sevilmeyi,ne arkadaşlık kurabiliyoruz nede bozmadan devam ettirebiliyoruz,dedikodu,ayrımcılık,ötekileştirme resmen milli sporumuz haline geldi,birini itmeden diğeriyle samimi olamıyoruz,ne iş hayatında ne özel hayatta sınırları çizemiyoruz herşeyi kişiselleştiriyoruz,oysaki bir insanla bağ kurmak için başka bir insanla düşman olmaya gerek yok,bizler onlar olayına bayılıyoruz ve bu heryerde var,bu durumda tavsiye vermek zor konuşmayın hiçbiriyle desek insan sıkıntıdan ölür,konuşun desek zorlamış gibi olursunuz o da olmaz tuhaf can sıkıcı bir durum.
ben de benzer şeyler yaşıyorum hatta konu da açtım, başka çalışanlsr yok mu, başka biriyle iletişim kurmayı deneyebilirsinizaynen öyle sıkışıp kaldım umursamıyorum diyorum ama aynı ortamda 9 saat boyunca durunca kayıtsız kalamıyor insan
ortaya bir günaydın, bir iyi akşamlar der işimi yapar çıkar giderdim.çalıştığım kurumda iki grup oluşmuş durumda. doğum iznine gitmiştim uzunca süre yoktum eskiden böyle bir durum yoktu gayet mutluyduk hepimiz fakat bazı arkadaşlar tayin oldu bazıları ise yeni geldi vs vs . izinden bi döndüm çocuk gibi gruplaşmalar oluşmuş. özellikle de çalıştığım ilden olanlar yerel tutuculuk yapıyor müdür de buralı zaten hepsi bir olmuş bi kaç kişiyi de yanlarına almışlar diğerlerini dışlıyorlar. bense hicbir gruba ait olmadığımı belirtmek amacıyla bi kaç kere bu yerel tutuculuk yapan grubun odalarına oturmaya sohbete gittiğimde kendi aralarında konuştuklarını beni dışladıklarını farkettim nerdeyse ben yokmuşum gibi davranıldı şok oldum. böyle durumlarda ne yapılır bilemiyorum ama artık selam sabah vermek dahi istemiyorum. siz olsanız napardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?