Kayınvalidem uzakta. Senede 2-3 defa ancak görüşebiliyoruz. O bende, bende onda misafir gibi oldugumuzdan çok fazla böyle şeyler yaşamıyorum. Heee eltimde yok henüz olursa olurmu bilmem. Ben uzak durmayı tercih ederim böyle durumda. Bişey derlersede yogunum eşimle vakit geçiriyorum derim :)
al telefonunu eline kurcalada kurcala :) face olur oyun olur arkadaslarla msjlasmak olur :) niye böyle yapiyorsun derlersede zaten ben yokmusum gibi davraniyorsunuz bende bu tavrinizi rahat rahat sürdürebilesiniz diye böyle yapiyorum dersin :) bu ayni zamanda senin de onlari önemsemedigin ve orda olmak zorunda oldugun icin oldugunu gösterir onlara. tabi bunu esin yaninizda yokken yap yoksa ters tepebilir :)
Sizin muhabbetiniz beni sarmıyo anne vakit geçirmek için oyun oynuyorum dersiniz böyle diyene..arkadaşım suçlarını kabul etmiyorlar ki..bende dediğin gibi telefonu elime alıyorum diğer wc gidiyorum zaman geçsin diye.bu seferde kv bana filanca telefonunla hiç oynamıyor diye örnek veriyor.tl oynuyorum diye alay geçiyor.hiç bir şey etkilemiyor kadını her yolu denedim.aynı hiç değişmiyor.
En güzeli sessiz kalmak.
Aralarından biri suskunluğunu farkedip , neden konuşmuyorsun diyecektir..
bende onu bekliyorum hiçbirşey demiyorlar.eşim birkaçkere anne neden larisyayı dışlıyorsunuz dediğinde yaptığını inkar etmiş.ben kendimi geri çekiyormuşum.evet kendimi geri çekiyorum ama böyle yaptıkları için kendimi geri çekiyorum.daha nekadar arsızlık yapabilirim.
Arkadaşın dediği gibi hiç suratını düşürme böyle bir durumda.
Al eline telefonu oyun oyna.
İnternette gezin hatta komik bişey bulursan kendi kendine gülersin.
Kesin noldu diye sorarlar 'yok bişey' dersin
Madem seni kıskandırmaya dışlamaya çalışıyolar.
Ellerine bu fırsatı verme.
eltlnde senl kv ve gürümceye karalamış olabilir seni dışlamaları bundandır belki, eltlnle smlml olma sırf o iyi olsun diye seni gammazlamış olabilir
Aman boşver be güzelim..
Muhabbete girip ne yapacaksın ki , seninli ilgili mevzularda sesini çıkar yeter..
Öbür türlüsü bir laf edersin , sonra laris böyle böyle laf dedi olur..
Sonra dedikodu yaptı olur
Sonra boş konuştu olur
Başın ağrır..
Sen kayınvalidenin yanındayken kesinlikle telefonla onla bunla ilgilenme.. Yanlış anlaşılma..
Sadece oturup onları dinle, fikrini soran veya sana birşey soran olursa araya girersin..
canım suratını düşürme hiç öyle olduğu zaman onların istediğini vermiş olursun aa bak kısknadı derler hatta arkandan...
hiç lafa girme al eline teli oyun oyna hatta onlar yokmuş gibi davran oynarken kendi kendine gül falan :)
niye konuşmuyosun diye illaki sorcaklar işte sana fırsat şak diye yapıştır cevabı konuşucak bişey yok siz konuşuyosunuz ya işte bende oyun oynuyorum de dumur olsunlar :)
kayınvaliden diğer gelininin himayesi altında kalmış bir zavallı böyle düşün ve kafana takmaya değmeyeceklerini düşünerek rahatlat kendini...
benide dışlıyolardı....
bende hiiiiç konuşmadım...
bu sefer konuşmamama taktılar hiiiç uğraşamam dedim...
3 yıllık evliyim 2.5 yıldır görüşmüyorum...
beni onlarla...o kadar rahatım ki maşallahhhh..
allah karşılaştırmasın onlarla..
sende ipleme boşveeerrr..
onlar konuşmuyolar tenezzül edip sen niye onlarla konuşmaya çalışasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?