Hiçbir mecburiyetin yok.Saygını göster mesafeni koru ve lütfen önemsemeyeni önemseme.Amaaan eltin,kaynanan seni konularının içine dahil edeceklerde ne olacak.Senin eşinle muhabbetin iyi olsun.
bugün daha iyiyim hiçbirşeyi takmıyorum.görmüyorum,duymuyorum amaaa oaraya gittiğim zaman o an takmamak mümkün değil.bende aynısını söylüyorum kendime aman larisya ne yaparsalar yapsınlar önemseme. saatlerce insan yerine koyulmamak beni çok rahatsız ediyor.kendimi çok yalnız hissediyorum.evime gidene kadar olayın şokunu atlatmam uzun sürüyor.şuan bile kelimelerle tarif edemiyorum o anları.kalbim kırılıyor,duygusallaşıyorum karşıdakini anlamaya çalışıyorum neden yaptığını anlayamıyorum.kafamdaki soru işaretleri cevaplanmadıkcada neden sorusu herzaman beni düşündürecek.
eltinin seni kıskandığını falan düşünüyor olabilirlermi ya da eltin kıskanmasın diye çünkü eltim yokken konuşuyorlar o gelince onla ilgileniyorlar yazmışsın:44:
Benimle muhatap olan yoksa bende olmazdım, oturur sadece dinlerdim. Kendileri bilir, mecburi bir ziyaret olarak düşünür dişimi sıkardım. İlla ki insan kendini kötü hisseder, eşin konuş demiş ama ben olsam bende konuşmazdım. Söylemeyle olabilecek tarzda birşey değil çünkü bu, insanın içinden gelmesi lazım. Hem konuşsan ne değişecek? Eltinin dediği doğru, amaçları başka bence.
Canım benim 3 günlük dünya seni üzmesi gereken kisiler onlar mı değil tabiki seni ancak üzebilirse ailen üzebilir sadece onların hakları var üzerinde bosver bir kac saat dayan sen üzüleceğine onlar üzülsün :)
eşim değil kayınvalidem ondan izinsiz anneme gittiğim için kızıyor.kayınvalidem sen evlendin annenlerden çıktın artık oraya giderkende bizden izin alacaksın dedi.yaa o kimki anneme giderken ondan izin alacağım.benim bakıp büyüten anneme kv denmi izin alıp gideceğim.varmı böyle bir şey.bende onu dinlemediğim için kin besliyor bana karşı.eşim anneme gitmeme karışmıyor canın gitmek istedimi git diyor.
ben nişanlıykende eltim kıskanmasın diye çeyiz takı vb konularını açmazlardı bir gün dikkatimi çekti eşime ya annenlerin yanında ben çeyiz konularını açıyorum aldıklarımı söylediğim zaman konuyu kapatıyorlar ne fikir söylüyorlar ne hayırlı olsun diyorlar dediğimde bilmem hiç fark etmedim demişti gidip sormuş eltim kıskanmasın diye konu açmıyorlarmış nasıl şok olmuş sinir krizlerine girmiştim ama inan değmiyor boşver onun kıskançlığını düşünenler benim mutluluğumu düşünmediler o nedenle takmamaya başladım şimdi ise gidiyorum bir anda konu açıp gülüp eğleniyorum şuraya buraya gidiyoruz diye sende gir muhabbetin içine illa bir an tutturacaksın sende dön sırtını onlara hiç mi akraba ziyaterine birlikte gitmiyorsunuz sen diğer akrabalarla konuş bu sefer sen sırtını dön onlaraişte benimde bu ilgimi çekti.neden eltim gelince susuyor.hala anlamış değilim.sizin dediğinizde geliyor aklıma.
kayınvalide hanım coşmuş artık canım saçmalamaya başlamış...
kocam izin verdi de kestir at o kim oluyoki sana bu konuda ambargo koyuyor...
benimde kayınvalide hanım daha doğmamış torununu annemden kıskanmaya başladı,annemin arabasıyla geziyoruz sen çok gezme yinede arabalarda sarsılma falan diyor nasıl bi saçmalıksa artık oğluyla kocasıyla biyere giderken arabayla gitmiyoruz sanki...
cevabını alıp susuyor sende öyle yap canım...
canım cicim diyen kadın gitti başka biri geldi sanki sinir olsamda lafımı sokup geçiyorum köşeye hepsi aynı annene iki gün gitsen ordan çıkmıyo derler arkandan çenelerini kapatmak mümkün değil o halde inatlarına gitmekten zevk almaya balıcaksın boşver...
ben nişanlıykende eltim kıskanmasın diye çeyiz takı vb konularını açmazlardı bir gün dikkatimi çekti eşime ya annenlerin yanında ben çeyiz konularını açıyorum aldıklarımı söylediğim zaman konuyu kapatıyorlar ne fikir söylüyorlar ne hayırlı olsun diyorlar dediğimde bilmem hiç fark etmedim demişti gidip sormuş eltim kıskanmasın diye konu açmıyorlarmış nasıl şok olmuş sinir krizlerine girmiştim ama inan değmiyor boşver onun kıskançlığını düşünenler benim mutluluğumu düşünmediler o nedenle takmamaya başladım şimdi ise gidiyorum bir anda konu açıp gülüp eğleniyorum şuraya buraya gidiyoruz diye sende gir muhabbetin içine illa bir an tutturacaksın sende dön sırtını onlara hiç mi akraba ziyaterine birlikte gitmiyorsunuz sen diğer akrabalarla konuş bu sefer sen sırtını dön onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?