Dışlanığınızı hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz?

arka planlara atılmaktan bunaldım artık.bende her seferinde boşveriyorum tekrarladıkça aynı şeyler yaşanıyor.nezaman yaptığı hatayı anlayacak ve kabul edecek bu kadın.

arka planlara atılmaktan bunaldım artık.bende her seferinde boşveriyorum tekrarladıkça aynı şeyler yaşanıyor.nezaman yaptığı hatayı anlayacak ve kabul edecek bu kadın.

ah canim üzülme bak yokmu sen kv eltisi görümcesi falan yada anlasamadigi birisi sende o yaninizdayken onlarla öyle yap ayy nasil sinirleniyorum böyle insanlara bilemezsin

benim kayınvalidemdeki ben herşeyi bilirim tarzı havaları,görümceminde inanılmaz kibirinin yanından kimse geçemez.ben alçak gönüllü olduğum için zaten bunları yaşıyorum bununda farkındayım.arkadaşım yapamıyorum dediğini yapımda yok.keşke öyle olabilsem ama olmuyor istiyorum ki kimsenin kalbi kırılmasın,kimse karşımda boynu bükük olmasın herkez eşit birbirine davransın ama olmuyor.

Canimbenim,dusuncelerin cok guzel,ama gel gor ki karsindakiler senin gibi temiz kalpli degil..daha fazla yipranmak,uzulmek istemiyorsan mesafe koy

Konuşmaya çalışmayın.
Ayıp onların ayıbı olduğuna göre onlar sizi muhabbete almaya çalışsınlar.

Böylelerine arsiz olacaksin canim baska yolu yok.
O bir sucluyorsa sen iki suclayacaksin. Hani gelmiyor gitmiyor demisler ya
neden acaba diyeceksin bir bir yüzüne vuracaksin hem sitemvari hemde alay eder sekilde.

Baktin yine mi tinmaliyolar sen üzerlerine gideceksin, bisey anlatirken ben konusuyorum diyip susturacaksin.
Yoook yine mi düzelmediler iste o zaman günah senden gider. ister fenalik yapip üste cikarsin
ister görüsmeyi yavastan kesersin ama ne olursa olsun esine mazlum gözük, ki zaten bu durumdasin..

He birde ayni seyi sende onlara yap, cagir en Samimi arkadasini kayinvaldeni lafa katma :))

Son düzenleme:

Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık yani..
O zaman en iyisi kendi hallerine bırak. Uğraşma.

Senin arkandan dedikodu yapan kayınvalide emin ol yarın öteki gelinlerinin arkasından da yapıcak. Bu sefer saf dışı kalan sen değil onlardan biri olcak. Seni kullanmaya çalışcaklar eltine karşı.

Eltin akıllı biridir umarım.

seni anlayabiliyorum.
bende de oluyor bazen ama benim kendi kuruntumda var biraz farkındayım.
biz kv ve eltimden uzakta yaşıyoruz ama onlar aynı şehirde.
haliyle bi samimiyet oluşmuş ben gidince garipdiyorum.
dışlama olmuyor kv ikimizede aynı davranıyor,
sadece eltim yapısı gereği sanırım biraz soğuk duruyor.
ben pek konuşmuyorum üçümüz biraradaysak.eşimle muhabbet ediyorum,kayınpederimle konuşuyorum falan: )

hatta bi keresinde canım çok sıkılınca eşimle kp in arabayı aldık araba çalıştık,sürdük 1 saat falan sonrada yemeğe geldik.
yani ben öyle ortamlarda kendim için bulunmuyorum.
tabi benim kv seninki kadar değil,hatta hiç değil.
sadece onlar aynı şehirde olduğundan biraz daha anlıyorlar birbirlerini.
bende zorlamıyorum açıkçası.1 2 günde kimle ne kadar anlaşabilirim ki?
anlaşmış gibi görünsemde ne kadar inandırıcı olur?
sende böyle yap.
madem eşin kalmıyor,sende anneni,kardeşini falan ara geç içeri konuş uzun uzun.
sorarlarsa da dersin,siz kendi aranızda muhabbeti kurunca bende annemle/kardşimle konuştum.
eğer laf dalaşına girmek istemiyorsanda,
annemi özledim,konuşmak istedim konuştum der kapatırsın konuyu.

İlk tanıştığınız günden beri böyle mi yoksa yeni mi çıktı bu tavırları.
Aranızda ne geçti bir şey mi duydu acaba senden yana ya da anlam veremedim.
Eşin ne diyor bu duruma ?

bazen ben kv evindeyken annem arıyor.20 dakika konuşuyoruz hiç tınlamıyor.2 görümcem var onlara ne laf söylettirir nede onların sözünden çıkar.eltimede kızlarına davrandığı gibi davranmaya çalışır.sadece üvey evlat muamelesi ben görüyorum.çok gücüme gidiyor.kızlarına hediyeler alır,eltime hediyeler alır banada herşeyi paralan satıyordu bende yaptığı ayrımcılığı farkedince daha ondan satın bir şey almadım.keşke iman gücü biraz güçlü olsaydıda beni kırdığının farkına varsaydı.böğürlenip bir insanı dışlamanın günahını keşke bilseydi.

kv beni kıskandığı kadar eltimi kıskanmıyor. o yüzdende beni kıskandırmaktan daha çok hoşlanıyor.bilmem zaman ne gösterir dediğin gibi o noktaya geleceğizmi bilmiyorum.

Canimbenim,dusuncelerin cok guzel,ama gel gor ki karsindakiler senin gibi temiz kalpli degil..daha fazla yipranmak,uzulmek istemiyorsan mesafe koy

haklısın kıymet bilmeyenlere mesafe koymalıyım.kendimi değmeyen insanlr için üzüyorum.dün üzgün ve kırgındım etkisinden tam kurtulamadım ama en azından şimdi biraz daha az düşünmeye başladım.elimden geldikçe onlar orda yokken gitmeye çalışacağım.

kv beni kıskandığı kadar eltimi kıskanmıyor. o yüzdende beni kıskandırmaktan daha çok hoşlanıyor.bilmem zaman ne gösterir dediğin gibi o noktaya geleceğizmi bilmiyorum.

Kv seni niye kıskanıyo ki. Ne saçma. Allah akıl fikir versin. Ayıp olacak ama sidik yarıştırıyo herhalde seninle.

İlk tanıştığınız günden beri böyle mi yoksa yeni mi çıktı bu tavırları.
Aranızda ne geçti bir şey mi duydu acaba senden yana ya da anlam veremedim.
Eşin ne diyor bu duruma ?

biz eşimle tanışmadan önce ve eşimle evliliğimize kadar kv eşimin parasını 2 kızına harcamış, kendi evine harcamış eşim evlendikten sonrada aynı şeyleri bekledi.hem hatta ileri gitti eşime arsa aldırtmaya kalktı.diğer çocuklarınında arsada toplamak istediğini söyledi.hepsi içine ev yapacakmış.bende eşimde istemedik kabul etmedik diye bana kin besliyor.bana baştan zıt oldu. oğlunu avucunun içine alamıyor her dediğini eskisi gibi yaptıramıyor diye bana sinir oluyor.biz yemeyeceğiz içmeyeceğiz diğer çocukları için arsa alacağız.eşim onlar için çalışmalıymış.aramızda ilk geçenler bunlardı sonrası geldide geldi.

Bende dışlandığımı hissettiğimde bulunduğum ortamı terk ediyorum. Ama anladığım kadarıyla senin öyle bir imkanın yok çünkü kocan kalmak istiyor. onlar seni umursamıyorlarsa sende onları umursama kafana takma hem bak eltin de söylemiş "bazen beni,seni kıskandırmak için kullanıyorlar." diye. Sende başka bişeyle uğraş,telefonunla uğraş oraya gittiğinde örgü dantel gibi bişeyler götür. bir kerede sen onları takma hiç konuşma. nasılsa bahane arıyorlar ya bişey bulmak için sorarlar sana "bugün neden durgunsun,konuşmuyorsun?" falan. sende o zaman dışlandığını ima et

Kv seni niye kıskanıyo ki. Ne saçma. Allah akıl fikir versin. Ayıp olacak ama sidik yarıştırıyo herhalde seninle.

aynen öyle..şöyle bir şey olmuştu kısaca anlatayım.eşimle eskiyen koltuğumuzu atıp yenisini almayı düşünüyorduk.oğlum yazık değilmi dedi sapasağlam koltuk yüzünü kaplatırsınız dedi.bizde koltuk alma işini erteledik.sonra birgün eşimle çarşıya çıktık kv ve görümcemle karşılaştık.eşime döndü oğlum ikimizde koltuk aldık sizde artık alablirsiniz dedi.bize almayın diye kıyametleri koparan kadın.kendi ve kızı koltuk aldıktan sonra almamıza evet dedi. eşimde bende şaşkınlıklar içinde dona kaldık.nasıl bir ruh hali var anlamadım.

Bir kere dışlandığımı hissedersem bir daha gitmek istemem.Mecburiyetten gidersem de konuşmam. Pek meraklıydım sizle konuşmaya derim, tabi içimden

Béni adam yerine koymayani ben hic koymazdim.... Hic dislandigim yere gitmem mecbur gidiyorsamda hak ettigi gibi davranirdim....
bana bir adim gelene ben on adim giderim, benden bir adim kacana ben on adim kacarim......
......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…