biliyorum canim bendede var onlardan tabiki tamemen bitirilmiyor ama mesafeni koy esin nasil olsa durumun farkinda tecrübelerime dayanaak söylüyorum esinede farkettir sürekli cünkü ben önceleri böyle oturdum yanlarinda hatta kv beraber kalirken beni evde birakirdi eltimle gezmeye falan cikarlardi muhatap bile olmazlardi sonra bir baktim esimde ayni sekilde davranmaya basliyordu mesala kv falan böyle oturup bisey konusurken eltimle falan iste esimide cagirirlardi bak nolmus falan diye ben orda sap gibi afedersin nasil zoruma giderdi simdide ben öyle yapiyorum valla takmiyorum onlari esimde artik birsey demiyor biliyor cünkü durumu hatta simdi kv diyormus bana sanki yabanci gibi davraniyor diye eeee ne ekersen onu bicersin demisler
arka planlara atılmaktan bunaldım artık.bende her seferinde boşveriyorum tekrarladıkça aynı şeyler yaşanıyor.nezaman yaptığı hatayı anlayacak ve kabul edecek bu kadın.
Bence hicmuhabbete falan girme,hatta hic konusma..suratin asikbir sekilde otur onlara karsi..aaaaa yok yok yaranamazsin bu tiplere..oylede soguksun kotusunboylede...hic ti ye alma onlari ,hatta tepeden bak onlara,hani siz benim oturup kalkacagim seviyede insanlar degilsinizde,bakmayin iste kocamin hatri var mesaji ver hareketlerinle....ok
ah canim üzülme bak yokmu sen kv eltisi görümcesi falan yada anlasamadigi birisi sende o yaninizdayken onlarla öyle yap ayy nasil sinirleniyorum böyle insanlara bilemezsin
benim kayınvalidemdeki ben herşeyi bilirim tarzı havaları,görümceminde inanılmaz kibirinin yanından kimse geçemez.ben alçak gönüllü olduğum için zaten bunları yaşıyorum bununda farkındayım.arkadaşım yapamıyorum dediğini yapımda yok.keşke öyle olabilsem ama olmuyor istiyorum ki kimsenin kalbi kırılmasın,kimse karşımda boynu bükük olmasın herkez eşit birbirine davransın ama olmuyor.
nekadar gitmemek için manada arasamda eninde sonunda yine gidiyoruz.2,3 saat otursakta önemsenmemek dışlanmak bana işkence geliyor.evime geldikten sonra derin bir ohh çekiyorum içimde oraya gidip tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
eşimin yanında oturduğum zaman benimle konuşuyorlar ama eşim olmadığı zamanlar beni dışlıyorlar.eşime söyledim sen yanımda olduğun zamanlar benimle muhabbet ediyorlarda sen yokken neden yüzüme bakmıyorlar.elimden geldikçe eşimin yanımda olmadıkça onlarla oturmamaya çalışıyorum ama yinede onlarla tek oturduğum zamanlar oluyor.eşime hissettirmemeye çalışıyorlar.eşimde ben niye öyle yaptıklarını göremiyorum diyor.onunda canı sıkılıyor bir köşede gözlemleme fırsatım olsa bir şahit olsam o dakikalara annemin yüzüne söylerim bunu ben gördüm senin yaptıklarını derim diyor ama kadın temkinli.
geliyorlar ..ben yapamıyorum işte onların bana yaptığının aynısını.eltimle samimi olduğumuz zaman yıktı ortalıkları beni dışlıyor diye.yine aynısını yapar biliyorum.eltiminde benimde yüzüme demiyor kayınıma şikayet ediyor.eşime bizi şikayet edemedi.eltim diyor arkadaşım altta hiç kalmıyor ama yinede pişman olmuyor kv bana yaptıklarına.
Konuşmaya çalışmayın.
Ayıp onların ayıbı olduğuna göre onlar sizi muhabbete almaya çalışsınlar.
seni anlayabiliyorum.
bende de oluyor bazen ama benim kendi kuruntumda var biraz farkındayım.
biz kv ve eltimden uzakta yaşıyoruz ama onlar aynı şehirde.
haliyle bi samimiyet oluşmuş ben gidince garipdiyorum.
dışlama olmuyor kv ikimizede aynı davranıyor,
sadece eltim yapısı gereği sanırım biraz soğuk duruyor.
ben pek konuşmuyorum üçümüz biraradaysak.eşimle muhabbet ediyorum,kayınpederimle konuşuyorum falan: )
hatta bi keresinde canım çok sıkılınca eşimle kp in arabayı aldık araba çalıştık,sürdük 1 saat falan sonrada yemeğe geldik.
yani ben öyle ortamlarda kendim için bulunmuyorum.
tabi benim kv seninki kadar değil,hatta hiç değil.
sadece onlar aynı şehirde olduğundan biraz daha anlıyorlar birbirlerini.
bende zorlamıyorum açıkçası.1 2 günde kimle ne kadar anlaşabilirim ki?
anlaşmış gibi görünsemde ne kadar inandırıcı olur?
sende böyle yap.
madem eşin kalmıyor,sende anneni,kardeşini falan ara geç içeri konuş uzun uzun.
sorarlarsa da dersin,siz kendi aranızda muhabbeti kurunca bende annemle/kardşimle konuştum.
eğer laf dalaşına girmek istemiyorsanda,
annemi özledim,konuşmak istedim konuştum der kapatırsın konuyu.
Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık yani..
O zaman en iyisi kendi hallerine bırak. Uğraşma.
Senin arkandan dedikodu yapan kayınvalide emin ol yarın öteki gelinlerinin arkasından da yapıcak. Bu sefer saf dışı kalan sen değil onlardan biri olcak. Seni kullanmaya çalışcaklar eltine karşı.
Eltin akıllı biridir umarım.
Canimbenim,dusuncelerin cok guzel,ama gel gor ki karsindakiler senin gibi temiz kalpli degil..daha fazla yipranmak,uzulmek istemiyorsan mesafe koy
kv beni kıskandığı kadar eltimi kıskanmıyor. o yüzdende beni kıskandırmaktan daha çok hoşlanıyor.bilmem zaman ne gösterir dediğin gibi o noktaya geleceğizmi bilmiyorum.
İlk tanıştığınız günden beri böyle mi yoksa yeni mi çıktı bu tavırları.
Aranızda ne geçti bir şey mi duydu acaba senden yana ya da anlam veremedim.
Eşin ne diyor bu duruma ?
Kv seni niye kıskanıyo ki. Ne saçma. Allah akıl fikir versin. Ayıp olacak ama sidik yarıştırıyo herhalde seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?