Dışlanığınızı hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz?

Canım seni takdir ediyorum ne güzel düşünüyorsun..
Burcun nedir ?
Ortam içinde genelde sessiz misindir? Hani konuştuğunda etrafındakiler seni dikkatlice dinler mi? Sözün ve sen dikkat çekici gelir misin ? Bazı insanların duruşu yapısı konuşmaları daha baskın gelir .. O an dinlettirirler tüm ilgiyi bir anda üstüne çekerler mıknatıs gibi. Elektrik Yada enerjisi bence o kişinin..

Eltin belki bu tip biridir.
Enerjisi yüksek Belkide ondan öyle dikkat çekiyor,herkezi dinletiyor,ilgiyi çekiyor..

Olaya birde bu açıdan baktım

benim kv,kp,elti melti bilmemne olmadığı için görüşmüyorum..
görümcem var iki tane bide eşimin teyzeleri fln...
bunlar kaynanalık taslamaya çalışınca bana bende ipler koptu tabi...
eşimde fazla görüşmüyo...

çok sessiz değilimdir.konuşulması gereken yerde konuşurum susmam.konuştuğum dinleniliyorsa konuşurum ama eğer dinlenilmiyorsam içime kapanırım susarım.eğer önemsenmiyorsam ,konuştuğum dinlenilmiyorsa orayı terk ederim.eltim çok çok konuşkan biri değil yavaş , uyuşuk konuşur.sadece eltimle tek farkımız eltim kv hatası oldumu lafı yapıştırır.bende kırmamak için genelde susarım.eşim bana eltim için çok kıskanç demişti.evet bazı kıskançlıklar yapıyor ama görmemezlikten gelmeye çalışıyorum.kp bize ne alsa kendide istiyor.görümcemler bize geldi onun sonradan geldiklerinde haberi oldu onuda kıskandı.duyduğuma göre size gelmişler dedi.ama söyleme şeklini tarif edemem.

canımm dışlanmak çok acı birşey ben de böyle bir durumda çok üzülürdüm haklısın kırılmakta ama eltininde dediği gibi anlattıklarından sanki bilerek yapılıyormuş gibi geldi bana belki de öyle değildir ama yine de davranışları yalnış bence ortamı terketmen çok yersiz o zaman üzüldüğünü ve önemsediğini belli etmiş olursun hiç umursamıyormuş gibi davran sonuçta kvnin en değerli varlığı senin eşin değil mi eğer onlar dışlarsa seni sende o anda başka şeylerle uğraş bence ve eşine de böyle birşeyi çok fazla yansıtıp şikayetçi olma sonuçta eşinin bir hatası yok ayıp eden onlar sen hiç üzme kendini...

Dışlanırsam ve gerçekten art niyet hissedersem bende dışlarım,bariz bir şekilde etkili oluyor,herkese anladığı ve hakettiği gibi davranılması gerektiği gibi düşünenlerdenim,zamanla sizi daha çekici kılacak emin olun,sevgiler.

anladım...ne mutlu sana eşinde haksızlık karşısında daynamamış gelip gitmeyi kesmiş.bizimkide en fazla 2 ay dayandı.kendini gitmediği için suçlu görüyor.

Eltin her şeyi söylemiş zaten sana.
Kv ve görümcen birini görünce diğerini unutan modellerden sanırım.
Çok sık gidip gelme. Gitsen de hoş bulduk bb de sohbete girme sessizliğinin sebebini soran olur elbet.
Sormazlarsa da eşine bunu söyle bir daha gitmek istemediğini çok istiyorlarsa kendileri gelsin ben istemiyorum de.
Onlar sana gelmiyor mu hiç onlar geldiğinde de sen onlarla konuşma kendi akrabalarından birini çağır onlarla sohbet et sallama hiçbirini.
2 eltiyi birbirine düşürmek için çabalıyorlar. Seni sevmek zorunda değiller sende onları sevmek zorunda değilsin.
Ama bu yaşananlar senin değil onların ayıbı. Gün gelir eltin onlara 2 kelime eder ödeşir rahat ol pişman olurlar o zaman.

terketmekte şöyle biz kalkıyoruz geç oldu diyoruz öyle kalkıyoruz.aniden kalkıp gitmiyoruz.ama bana göre orayı terk ediyorum.daha fazla durmamız gerekiyorsada mana bulup kalkmaya çalışıyorum.daha fazla yaptıklarına katlanamıyorum.

bi kere sana sırtını dönüp oturması bile ayıp
arkamda kaldın gel şöyle desin ya da dur böyle oturmayalım falan desin ayıp ya
kocaman insanların ettiğine bak
sende ipleme onları walla salla gitsin
konuşmaya falan çalışma
walla ben eşime söyledim ablaları olduğunda gitmemeye çalışıyorum ama bazen oluyolar o zaman eşime söyledim
bir kişi bana ters bir laf etsin daha adımımı atmam oraya dedim kabul etti

geliyorlar ..ben yapamıyorum işte onların bana yaptığının aynısını.eltimle samimi olduğumuz zaman yıktı ortalıkları beni dışlıyor diye.yine aynısını yapar biliyorum.eltiminde benimde yüzüme demiyor kayınıma şikayet ediyor.eşime bizi şikayet edemedi.eltim diyor arkadaşım altta hiç kalmıyor ama yinede pişman olmuyor kv bana yaptıklarına.

evet malesef arkasında kaldığımı bile farketmedi.yada farketti işine gelmedi.bende onları dikkate almamaya çalışıyorum.beni suçlamak için sustu, kendini geri çekti oluyorum.onlarıda istemiyormuşum beni suçlamak için öne sürdükleri manada bu.bende sizin gibi eşime söylüyorum faydasız aynı tas aynı hamam değişen hiçbirşey yok.görümcem ve eltim varsa oraya gitmiyeceğim annen beni arka plana atıyor diyorum.

Canım bunların senin arkandan dedikodu yaptığı kesin. En basiti kvden seninle konuştuğunda eltin gelip susuyomuş birden, burdan bile anlaşılır senin hakkında kötü konuştuğu.

Neyini dışlıyolar anlamıyorum. Sonuçta o da oğlunun eşi sen de oğlunun eşisin. Bi oğlunu diğerinden daha mı fazla seviyo da seni dışlıyolar.

Bazı arkadaşlar telefonla oyna, feyse gir gül falan demişler. Öyle yaparsan bu sefer senin için kendisi telefonla oynuyo, katılmıyo derler bi de sen suçlu olursun.

Ben senin yerinde olsam kadınlarla bir oturmam. Eşimin yanına otururum. Niye gitmiyosun derlerseler de ben muhabbetten uzağım, gitmeme gerek yok dersin.

Eşin aslında söylemiş niye dışlıyosunuz diye. Aşina olduğu bir şey yani. Sen de bundan sonraki gitmelerinde eve döndüğünüzde kös kös otur, uzaklara dal, ofla pufla..Eşin sorduğunda da böyle böyle diyorum bana inanmıyosun gitmek istemiyorum de. Ya da senin sözünü dinlesin, sen kalkalım dediğinde kalkın.

Sinir oluyorum bu tarz insanlara. Falakaya yatırcan hepsini, yer misin yemez misin bak nasıl adam oluyolar sonra.

Canim bnm ya.inan hic uzulmeye degmez.seni o kdr cok iyi anliyorumkii...
Bak bnde 9 aylik evliyim.4 kardesler 3 kaynim ve 1 gorumcem var.hepsi bekar.kaynanam ve kaynatam cok iyiler.amaa kayinlarim ve gorumcem sayesinde evliligimi yasayamiyorum.haftanin 4 gunu kaynanamlardayim.gecen gun araba alicaz dedik evt ya ortaklasa alalim dedi kaynim.arabalari var halbuki cok iyide olmasa...ve durumlari cok iyi dukkanlari var gunde 1500 tl kazaniyorlar dusun...neyse dunde para biriktirin arsa alalim beraber hepimiz ayni binada oturalim demezmi.bn uzaklasmaya calisirken onlar ot gibi burnumun dibine yerlesmeye calisiyorlar.aglamak istiyorum icime atiyorum hep..
Esim ailesine cok duskun.kesinlikle ailesine laf soyletmez.ama bn bu sekilde evliligimi surduremem.inan bazen bosanmayi bile dusunuyorum.herkesin bir sorunu var uzme tatli canini arkadasim...allaha havale et...

bosver adin üstünde elti görümce kaynana bermuda seytan ücgeni gibisende onlari disla kisasa kisas yap

eşimin yanında oturduğum zaman benimle konuşuyorlar ama eşim olmadığı zamanlar beni dışlıyorlar.eşime söyledim sen yanımda olduğun zamanlar benimle muhabbet ediyorlarda sen yokken neden yüzüme bakmıyorlar.elimden geldikçe eşimin yanımda olmadıkça onlarla oturmamaya çalışıyorum ama yinede onlarla tek oturduğum zamanlar oluyor.eşime hissettirmemeye çalışıyorlar.eşimde ben niye öyle yaptıklarını göremiyorum diyor.onunda canı sıkılıyor bir köşede gözlemleme fırsatım olsa bir şahit olsam o dakikalara annemin yüzüne söylerim bunu ben gördüm senin yaptıklarını derim diyor ama kadın temkinli.

Eğer onlarla aynı ortamda bullunmak zorundaysam, önce ortamda benim konuşabileceğim birisi var mı diye bakarım onunla konuşurum. Eğer öyle biri yoksa yine de hep neşeli görünür oyalanacak bir şeyler bulurdum çünkü anlattıklarınızdan bilerek yaptıkları anlaşılıyor o yüzden mutsuz görünüp onları mutlu etmezdim :)

bosver adin üstünde elti görümce kaynana bermuda seytan ücgeni gibisende onlari disla kisasa kisas yap

zarar vermeye çalışan arkadaş,komşu olsa biranda görüşmemi keserdim.umursamam önüme bakar yürürüm.ama eşimin ailesi olduğu için arada eşim olduğu için o üçgenden restimi çekmem ,kurtulmamda çok zor.

biliyorum canim bendede var onlardan tabiki tamemen bitirilmiyor ama mesafeni koy esin nasil olsa durumun farkinda tecrübelerime dayanaak söylüyorum esinede farkettir sürekli cünkü ben önceleri böyle oturdum yanlarinda hatta kv beraber kalirken beni evde birakirdi eltimle gezmeye falan cikarlardi muhatap bile olmazlardi sonra bir baktim esimde ayni sekilde davranmaya basliyordu mesala kv falan böyle oturup bisey konusurken eltimle falan iste esimide cagirirlardi bak nolmus falan diye ben orda sap gibi afedersin nasil zoruma giderdi simdide ben öyle yapiyorum valla takmiyorum onlari esimde artik birsey demiyor biliyor cünkü durumu hatta simdi kv diyormus bana sanki yabanci gibi davraniyor diye eeee ne ekersen onu bicersin demisler

konuşabileceğim kişi eltimdi aslında görümcem ve kv en çok buna dayanamaz kıskanırlar.kv ve görümcem eltimi kendilerine çekerek beni dışlamaya çalışıyorr. kayınvalidemin kıskançlığı yüzündende eltime yaklaşmıyorum zararın ucu onada dokunuyor.

Bence hicmuhabbete falan girme,hatta hic konusma..suratin asikbir sekilde otur onlara karsi..aaaaa yok yok yaranamazsin bu tiplere..oylede soguksun kotusunboylede...hic ti ye alma onlari ,hatta tepeden bak onlara,hani siz benim oturup kalkacagim seviyede insanlar degilsinizde,bakmayin iste kocamin hatri var mesaji ver hareketlerinle....ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…