İster istemez düşüyor suratım.bazen kendime soruyorum larisya acaba senmi yanlış anlıyorsun acaba yaptıkları hareketin farkında değillermi belki bilinci yapmıyorlar diyorum.ama sürekli yapıyorlar insan hiçmi farketmez kime daha çok ilgi gösterdiğini.bana bir misafir gelse sadece bir kişiye yönlenmiyorum her ikisinlede konuşuyorum.diğer kişiyi kesinlkle unutmuyorum.diyelim birinle muhabbeti fazla uzattım hemen diğer kişiyede dönüp onunlada konuşuyorum.yani böyledir insanlık ilişkisi benim bildiğim.ama ben bunu bunlarda göremedim.beni tamamen unutuyorlar.
keşke öyle görüşmemek gibi bir şansım olsa.en fazla 2 ay görüşmedik.gelmiyor diye beni suçlamaktan yerin dibine soktular.gitmemi istiyorlar gidincede insan yerine koymuyorlar.eşinizdemi görüşmüyor yoksa sadece sizmi görüşmüyorsunuz.benim eşim ben gitmeyince gitmek istemiyor.zorla yolluyorum ille sende gel diyor.
Canım seni takdir ediyorum ne güzel düşünüyorsun..
Burcun nedir ?
Ortam içinde genelde sessiz misindir? Hani konuştuğunda etrafındakiler seni dikkatlice dinler mi? Sözün ve sen dikkat çekici gelir misin ? Bazı insanların duruşu yapısı konuşmaları daha baskın gelir .. O an dinlettirirler tüm ilgiyi bir anda üstüne çekerler mıknatıs gibi. Elektrik Yada enerjisi bence o kişinin..
Eltin belki bu tip biridir.
Enerjisi yüksek Belkide ondan öyle dikkat çekiyor,herkezi dinletiyor,ilgiyi çekiyor..
Olaya birde bu açıdan baktım
Kızlar dışlandığınız hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz? ben öncelikle arkadaş çevresinde olsun komşuluk ilişkisinde dışlanmıyorum.ama kv ve görümcem dışlıyor.dün kv oturmaya çağırdı gittik.eşim başka odada erkeklerle bizde kadınlar mutfakta oturduk.kv görümcemle muhabbet ediyordu bende her fırsatta muhabbetin içine girmeye çalıştım.kendimi lafın içine girmeye çalışan çocuklar gibi hissettim.6 yaş küçük olan eltimi bile muhabbetin içine aldılar.ona dönüp birşeyler anlattılar .görümcemin sırtı bana dönük arkasında sanki insan evladı yok.benim sadece sorduğum sorulara cevap verdiler.cevap verirkende kısa kesip eltime dönüp konuştular.birde şunu farkettim diğer başka günlerdede kayınvalidem eltim yokken benimle konuşuyor.ama eltim içeri girdiği an sözü yarıda kesip susuyor.eltim oturunca onunla muhabbet etmeye başlıyor.sanki ben yokmuşum gibi davranıyor.ben eltimden daha konuşkanım eltim daha uyuşuk konuşur.benden daha konuşkan olsaydı suçu kendimde arıyacağım öyle birşeyde yok.kv bunu bana hep yapıyor bende araya mesafe koyuyorum fazla gelip gitmiyorum.bu seferde gelip gitmiyor diye suçluyor.ben dışlandığım yerde orayı terketmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum ama eşim engel olmasa uygulayacağım.ayıp olur diye eşim kalkmıyor eşim bilmiyorki içimde ne fırtınalar esiyor.eve geldikten sonra anlatıyorum.kv ve görümcemin beni önemsemediğini farkedince durgunlaştım fazla muhabbetin içine girmemeye başladım.onlar konuştuda konuştu bana dönüp hiçbirşey anlatmadılar.birbirlerinin gözünün içine bakarak konuşanlar birkere bile bana gözleri değmedi.eşime kalkalımmı dedim.eşimde tamam dedi.kv ve görücem alaylı birşekilde nereye dediler alaylı yüz mimiklerinle ve ses tonlarınla.eltim onlara sinirli olduğu birgün ağzından şu lafı kaçırdı ( beni bazen seni kıskandırmak için kullanıyorlar demişti) belki bu haberi bana verdiği için şimdi pişmandır.kızlardışlandığımı farkettiğim zaman kalkıp orayı terketmek istiyorum bu seferde niye kalkıyorsunuz diye kızıyorlar..eşimde kalın baskısı yüzünden tekrar oturuyor.kızlar siz dışlandığınızı hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz?
benim kv,kp,elti melti bilmemne olmadığı için görüşmüyorum..
görümcem var iki tane bide eşimin teyzeleri fln...
bunlar kaynanalık taslamaya çalışınca bana bende ipler koptu tabi...
eşimde fazla görüşmüyo...
canımm dışlanmak çok acı birşey ben de böyle bir durumda çok üzülürdüm haklısın kırılmakta ama eltininde dediği gibi anlattıklarından sanki bilerek yapılıyormuş gibi geldi bana belki de öyle değildir ama yine de davranışları yalnış bence ortamı terketmen çok yersiz o zaman üzüldüğünü ve önemsediğini belli etmiş olursun hiç umursamıyormuş gibi davran sonuçta kvnin en değerli varlığı senin eşin değil mi eğer onlar dışlarsa seni sende o anda başka şeylerle uğraş bence ve eşine de böyle birşeyi çok fazla yansıtıp şikayetçi olma sonuçta eşinin bir hatası yok ayıp eden onlar sen hiç üzme kendini...
Eltin her şeyi söylemiş zaten sana.
Kv ve görümcen birini görünce diğerini unutan modellerden sanırım.
Çok sık gidip gelme. Gitsen de hoş bulduk bb de sohbete girme sessizliğinin sebebini soran olur elbet.
Sormazlarsa da eşine bunu söyle bir daha gitmek istemediğini çok istiyorlarsa kendileri gelsin ben istemiyorum de.
Onlar sana gelmiyor mu hiç onlar geldiğinde de sen onlarla konuşma kendi akrabalarından birini çağır onlarla sohbet et sallama hiçbirini.
2 eltiyi birbirine düşürmek için çabalıyorlar. Seni sevmek zorunda değiller sende onları sevmek zorunda değilsin.
Ama bu yaşananlar senin değil onların ayıbı. Gün gelir eltin onlara 2 kelime eder ödeşir rahat ol pişman olurlar o zaman.
bi kere sana sırtını dönüp oturması bile ayıp
arkamda kaldın gel şöyle desin ya da dur böyle oturmayalım falan desin ayıp ya
kocaman insanların ettiğine bak
sende ipleme onları walla salla gitsin
konuşmaya falan çalışma
walla ben eşime söyledim ablaları olduğunda gitmemeye çalışıyorum ama bazen oluyolar o zaman eşime söyledim
bir kişi bana ters bir laf etsin daha adımımı atmam oraya dedim kabul etti
takmamaya çalışıyorum ama çok içerleniyorum.bu hakısızlığın altından boğulmaktan yoruldum.hatalarını söylesem bir türlü söylemesem birtürlü.söylesem kıskandı diyecek.hatasını söylersem kendini aklamak için bizden uzaklaşıyorsun sen diyecek. hep sensin sebebi diyip beni suçlayacak.çünkü kayınvalidem eşimle beraber ortak arsa almak ve beraber içine ev yapmak istiyor.arsayı eşim alacak diğer çocuklarıda içine ev yapacak amacı o.kendi annemede elimi kolumu sallayım gitmemi istemiyor.onun sözünden çıktığım için beni suçlayacak.blue söyle eşimle kendi başımıza birşeyler yapmak istiyoruz diye böyle yapılırmı bir gelin böyle dışlanırmı? emanın alıntısına verdiğim yazıyıda oku.eltimle kv mi kısaca anlattım.
Kızlar dışlandığınız hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz? ben öncelikle arkadaş çevresinde olsun komşuluk ilişkisinde dışlanmıyorum.ama kv ve görümcem dışlıyor.dün kv oturmaya çağırdı gittik.eşim başka odada erkeklerle bizde kadınlar mutfakta oturduk.kv görümcemle muhabbet ediyordu bende her fırsatta muhabbetin içine girmeye çalıştım.kendimi lafın içine girmeye çalışan çocuklar gibi hissettim.6 yaş küçük olan eltimi bile muhabbetin içine aldılar.ona dönüp birşeyler anlattılar .görümcemin sırtı bana dönük arkasında sanki insan evladı yok.benim sadece sorduğum sorulara cevap verdiler.cevap verirkende kısa kesip eltime dönüp konuştular.birde şunu farkettim diğer başka günlerdede kayınvalidem eltim yokken benimle konuşuyor.ama eltim içeri girdiği an sözü yarıda kesip susuyor.eltim oturunca onunla muhabbet etmeye başlıyor.sanki ben yokmuşum gibi davranıyor.ben eltimden daha konuşkanım eltim daha uyuşuk konuşur.benden daha konuşkan olsaydı suçu kendimde arıyacağım öyle birşeyde yok.kv bunu bana hep yapıyor bende araya mesafe koyuyorum fazla gelip gitmiyorum.bu seferde gelip gitmiyor diye suçluyor.ben dışlandığım yerde orayı terketmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum ama eşim engel olmasa uygulayacağım.ayıp olur diye eşim kalkmıyor eşim bilmiyorki içimde ne fırtınalar esiyor.eve geldikten sonra anlatıyorum.kv ve görümcemin beni önemsemediğini farkedince durgunlaştım fazla muhabbetin içine girmemeye başladım.onlar konuştuda konuştu bana dönüp hiçbirşey anlatmadılar.birbirlerinin gözünün içine bakarak konuşanlar birkere bile bana gözleri değmedi.eşime kalkalımmı dedim.eşimde tamam dedi.kv ve görücem alaylı birşekilde nereye dediler alaylı yüz mimiklerinle ve ses tonlarınla.eltim onlara sinirli olduğu birgün ağzından şu lafı kaçırdı ( beni bazen seni kıskandırmak için kullanıyorlar demişti) belki bu haberi bana verdiği için şimdi pişmandır.kızlardışlandığımı farkettiğim zaman kalkıp orayı terketmek istiyorum bu seferde niye kalkıyorsunuz diye kızıyorlar..eşimde kalın baskısı yüzünden tekrar oturuyor.kızlar siz dışlandığınızı hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz?
Canım bunların senin arkandan dedikodu yaptığı kesin. En basiti kvden seninle konuştuğunda eltin gelip susuyomuş birden, burdan bile anlaşılır senin hakkında kötü konuştuğu.
Neyini dışlıyolar anlamıyorum. Sonuçta o da oğlunun eşi sen de oğlunun eşisin. Bi oğlunu diğerinden daha mı fazla seviyo da seni dışlıyolar.
Bazı arkadaşlar telefonla oyna, feyse gir gül falan demişler. Öyle yaparsan bu sefer senin için kendisi telefonla oynuyo, katılmıyo derler bi de sen suçlu olursun.
Ben senin yerinde olsam kadınlarla bir oturmam. Eşimin yanına otururum. Niye gitmiyosun derlerseler de ben muhabbetten uzağım, gitmeme gerek yok dersin.
Eşin aslında söylemiş niye dışlıyosunuz diye. Aşina olduğu bir şey yani. Sen de bundan sonraki gitmelerinde eve döndüğünüzde kös kös otur, uzaklara dal, ofla pufla..Eşin sorduğunda da böyle böyle diyorum bana inanmıyosun gitmek istemiyorum de. Ya da senin sözünü dinlesin, sen kalkalım dediğinde kalkın.
Sinir oluyorum bu tarz insanlara. Falakaya yatırcan hepsini, yer misin yemez misin bak nasıl adam oluyolar sonra.
bosver adin üstünde elti görümce kaynana bermuda seytan ücgeni gibisende onlari disla kisasa kisas yap
Eğer onlarla aynı ortamda bullunmak zorundaysam, önce ortamda benim konuşabileceğim birisi var mı diye bakarım onunla konuşurum. Eğer öyle biri yoksa yine de hep neşeli görünür oyalanacak bir şeyler bulurdum çünkü anlattıklarınızdan bilerek yaptıkları anlaşılıyor o yüzden mutsuz görünüp onları mutlu etmezdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?