Dışlanığınızı hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz?

onlar uğraşsın eltim onların anlattıklarını bana anlatmasın diye bana çoğu şeyi anlattı eltim haberleri yok.tren geçti

hahaaaa gülerim işe buna :)))) oh olmus kaynanaya sen eltınden daha çok laf al

söylediklerinize şaşırdım erkeklerin %90ı böyle değil midir ki
nerde öyle siz benim karımı dışlamışsınız hııım daha da gelmem size bundan böyle bitti artık diyecek adam.
Demesin de bence önce bi konuşulur hesap sorulur fayda etmezse tavır konur adamın öz be öz anası kardeşi kolay mı öyle silip atmak

ben ailemde öyle gördüğüm için konuşmuştum benim ailemde herkes eşine düşkün anneye söylenir anne anlamıyorsa herkes kendi yuvasında mutlu mesut oturur eşiyle bilmem anlatabildim mi

kv eltimin gözünü korkuttu oda korkudan daha bana yanaşamaz.samimi olmamızı istemiyor aramıza sürekli fitne sokmaya çalışıyor.

hımmmm kv senı sevmıo ccanım uzulerek soluorum ama bayramdan bayrama gıt eşinde kabullenır artık

hımmmm kv senı sevmıo ccanım uzulerek soluorum ama bayramdan bayrama gıt eşinde kabullenır artık

biliyorum canım beni sevmediğini.bende bunun farkında olduğum için bende onu sevmiyorum.ama ben büyüğüm olduğu için sevmediğim halde saygı duymaya çalışıyorum. onunda beni sevmiyorsada saygı göstermesi lazim.

İlginç kişilik :26: en iyisi boş vermek canım.

canım sen saygını göster yüz göz olma gerekmedıkçe muhatap ta olma bak bı kaç zaman gecsın sen çok kıymetlı olucan bıde her durumda gereklı tavrı koy saygılı olayım dıye de herseyde alttan alma ama net bııı durusun olsun bak o zaman senden ballısı kıymetlısı olmuycak

evet haklısın yüzgöz olamamak lazim.ama biz maalesef taaa baştan yaptık o hatayı.aynı evde oturduk iç içe oturuncada anlaşamadığımız noktalar oldu.tartışmalarımız oldu ister istemez yüzgöz olduk.2 ay beraber oturduk eşim baktıki beni ezmeye çalışıyorlar ayırdık evimizi.kv istekleri vardı.berber oturduğumuz zamanlar kv eşimin aylığının hepsini alıyordu.diğer çocuklarına harcıyordu.eşimin parasını kendi kesesinde biriktirip arsa almak diğer çocuklarınıda oraya yerleştirmek istiyordu.biz buna fırsat vermeyince hırsından bana çattı.bana kin besledi.

canım kıyamam yaa nedir senin bu aileden çektiğin nekadar bencil insan bunlar...
eşin neden bukadar pasif farkında varmıyormu neden annesiyle oturup konuşmuyor,kendi annene nasıl elini kolunu sallayarak gitmeni istiyor onu anlamadım canım eşinmi sözümden çıkarsan annenin evine git diyor?
en iyisi arana mesafe koyup uzak durmak aile ziyaretlerindede sık dişini otur evine git ama eşininde gözüne sok bunları ezdirme kendini...

eşim değil kayınvalidem ondan izinsiz anneme gittiğim için kızıyor.kayınvalidem sen evlendin annenlerden çıktın artık oraya giderkende bizden izin alacaksın dedi.yaa o kimki anneme giderken ondan izin alacağım.benim bakıp büyüten anneme kv denmi izin alıp gideceğim.varmı böyle bir şey.bende onu dinlemediğim için kin besliyor bana karşı.eşim anneme gitmeme karışmıyor canın gitmek istedimi git diyor.

eskiden anneme gittiğim için çok kavga ediyordu.baktı onu dinleyen yok şimdide kin besliyor,tavırlı davranıyor.anneme gidiyorum diye kavga etmiyor hareketlerinle kavga ediyor artık.

terbiyesizz ana olacak bıde birinden al öburune ver ALLAH sabır versın kardeşim zırnık koklatma sinirlendim yhaaa neler çekmıssın oyle sen o kadına selam verıosan hala öpup başına koymalı bunu

terbiyesizz ana olacak bıde birinden al öburune ver ALLAH sabır versın kardeşim zırnık koklatma sinirlendim yhaaa neler çekmıssın oyle sen o kadına selam verıosan hala öpup başına koymalı bunu

bu halinede şükretsin dimi ayaağına gitmem bile ona en büyük ödül.öpsünde başına koysun beni okadar kötülüklerine rağmen sabrediyorum.acab benim yerimde olsa kim katlanırdı düşünüyorumda :26: cevabı hiç kimse

aynen canım yhaaaa ama ben kaynanalrın kötu olduuna ınanmıorum yanı sorun kaynana olmakta değil insanın içinde biraz olsun şefkat ıyılık guzellık varsa evlatlarını değil sokak çocuklarını bıle ayırt etmez ama bunlardan yoksun sa ınsan ıstedııı kadar ana olsun on kere ana olsun yıne de olmuor böyle zalim oluyor işte benım anam da çok çekmıs kaynanasında eskı zaman bıde zalimin önde gıdenıydı koca odunlarla dövuyolardı hakkını arasa butun evlatlarını ayırdı hep babannem 2 tanesı trilyoner oldu ıstta arsalar bıraktılar onlara benımkılere bişe bırakmadılar ne kadar alttan alsan o kadar ezıolar senı

korkma canım ne hakla suçlayacak. gerçekleri o da biliyor. eşin sana inandıktan ssonra başka hiçbişeyin önemi yok. hatta eltin sana demişti ya kaynanan seni kıskandırıyo benle diye. ses kaydını açıp ağzını bi ara eltini konuştur derim ben

ALLAH merhamet ve vicdan versin kv lere...babaanneniz koca odunla nasıl vicdanla dövmüş annenizi yazık yaa. babaanneniz yaşıyormu şuan?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…