- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
ALLAH merhamet ve vicdan versin kv lere...babaanneniz koca odunla nasıl vicdanla dövmüş annenizi yazık yaa. babaanneniz yaşıyormu şuan?
günaha girmıyım de hepimizi gömer derler ya o cinsten
peki kiminle kalıyor.yanlızmı yaşıyor.
tabıkı yalnız yasıo kımsenın yanına gitmez ıster kı herkes benım ayagıma gelsın hızmetımı görsun gıtsın
eee etme bulma dünyası yaşlanacakları günler gelmiyor akıllarına.annenizin dayak yemesine üzüldüm.kim bilir kalbi çok kırılmıştır.aklına eski günler gelince içi acıyordur.
al telefonunu eline kurcalada kurcala :) face olur oyun olur arkadaslarla msjlasmak olur :) niye böyle yapiyorsun derlersede zaten ben yokmusum gibi davraniyorsunuz bende bu tavrinizi rahat rahat sürdürebilesiniz diye böyle yapiyorum dersin :) bu ayni zamanda senin de onlari önemsemedigin ve orda olmak zorunda oldugun icin oldugunu gösterir onlara. tabi bunu esin yaninizda yokken yap yoksa ters tepebilir :)
sizin ailenizden haberler almak için sizi çağırması sonra duyduklarını yüzüne vurması gerçekten çok büyük terbiyesizlik.gelde böyle insanlara içini anlat.sizin kv ve benim kv ile iyi aksiyon filimi iyi çekilir
Kızlar dışlandığınız hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz? ben öncelikle arkadaş çevresinde olsun komşuluk ilişkisinde dışlanmıyorum.ama kv ve görümcem dışlıyor.dün kv oturmaya çağırdı gittik.eşim başka odada erkeklerle bizde kadınlar mutfakta oturduk.kv görümcemle muhabbet ediyordu bende her fırsatta muhabbetin içine girmeye çalıştım.kendimi lafın içine girmeye çalışan çocuklar gibi hissettim.6 yaş küçük olan eltimi bile muhabbetin içine aldılar.ona dönüp birşeyler anlattılar .görümcemin sırtı bana dönük arkasında sanki insan evladı yok.benim sadece sorduğum sorulara cevap verdiler.cevap verirkende kısa kesip eltime dönüp konuştular.birde şunu farkettim diğer başka günlerdede kayınvalidem eltim yokken benimle konuşuyor.ama eltim içeri girdiği an sözü yarıda kesip susuyor.eltim oturunca onunla muhabbet etmeye başlıyor.sanki ben yokmuşum gibi davranıyor.ben eltimden daha konuşkanım eltim daha uyuşuk konuşur.benden daha konuşkan olsaydı suçu kendimde arıyacağım öyle birşeyde yok.kv bunu bana hep yapıyor bende araya mesafe koyuyorum fazla gelip gitmiyorum.bu seferde gelip gitmiyor diye suçluyor.ben dışlandığım yerde orayı terketmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum ama eşim engel olmasa uygulayacağım.ayıp olur diye eşim kalkmıyor eşim bilmiyorki içimde ne fırtınalar esiyor.eve geldikten sonra anlatıyorum.kv ve görümcemin beni önemsemediğini farkedince durgunlaştım fazla muhabbetin içine girmemeye başladım.onlar konuştuda konuştu bana dönüp hiçbirşey anlatmadılar.birbirlerinin gözünün içine bakarak konuşanlar birkere bile bana gözleri değmedi.eşime kalkalımmı dedim.eşimde tamam dedi.kv ve görücem alaylı birşekilde nereye dediler alaylı yüz mimiklerinle ve ses tonlarınla.eltim onlara sinirli olduğu birgün ağzından şu lafı kaçırdı ( beni bazen seni kıskandırmak için kullanıyorlar demişti) belki bu haberi bana verdiği için şimdi pişmandır.kızlardışlandığımı farkettiğim zaman kalkıp orayı terketmek istiyorum bu seferde niye kalkıyorsunuz diye kızıyorlar..eşimde kalın baskısı yüzünden tekrar oturuyor.kızlar siz dışlandığınızı hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz?
ben ailemde öyle gördüğüm için konuşmuştum benim ailemde herkes eşine düşkün anneye söylenir anne anlamıyorsa herkes kendi yuvasında mutlu mesut oturur eşiyle bilmem anlatabildim mi
bazen ben kv evindeyken annem arıyor.20 dakika konuşuyoruz hiç tınlamıyor.2 görümcem var onlara ne laf söylettirir nede onların sözünden çıkar.eltimede kızlarına davrandığı gibi davranmaya çalışır.sadece üvey evlat muamelesi ben görüyorum.çok gücüme gidiyor.kızlarına hediyeler alır,eltime hediyeler alır banada herşeyi paralan satıyordu bende yaptığı ayrımcılığı farkedince daha ondan satın bir şey almadım.keşke iman gücü biraz güçlü olsaydıda beni kırdığının farkına varsaydı.böğürlenip bir insanı dışlamanın günahını keşke bilseydi.
biri bizi gozetliyor evinemi basvursak ne yapsak bizde iceri girip kanal 1 Numara gelmezse bende namerttimama biz olmazsak bunlar birbirine sarip mahkemelik oluruz bide o yasda kv toplariz mahkeme kapilarinda
Sıfatı ne olursa olsun, beni dışlayanı bende dışlarım
Mecbur olmadıkça görüşmem
Mecburi durumlarda da merhaba-merhaba
seninki gerçekten haddini aşmış.
ben yerinde olsam gitmezdim.
madem eşin seni anlayabiliyor durumu anlat o tek gitsin.
elbet seni ararlar niye gelmiyorsun diye.
sende dersin dışlandığım yerde duracak kadar değersiz vaktim yok diye.
ha illa gitmek zorunda mısın,yüzlerine bakma.git başka odalarda falan oyalan..
tele takıl hiç umursama,giderkende soğuk bir hoşçakal tamamdır.hakettikleri bu çünkü.
Ah bu eltiler yokmu eltilerCanım acıkta itiraf etmisler iste seni kıskanıyorlar belli ki o yüzden seni bu kılığın icine sokmak hoslarına gidiyor Bence kendinle gurur duymalısın senin yapacağın tek sey onlar seni dısladıkları zaman sende takmıyormus gibi davranmak o zaman takmadıklarını görünce vazgecerler belki :) Ben öyle yapıyorum cünkü takmıyorum öyle hissettiğim zaman , arada sırada bende cimciriyorum onları değersiz hissettiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?