- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
O gurupta anlaşamadığınız biri mi var?Okuduğunuzda bu da dert mi diyen olur. Biliyorum.
Ama yüz yüze hiç kimseye dert anlatmamakta bir şey paylasmayacagıma dair söz verdim kendime.
Az önce arkadaşı aramıştım öğle arası yemek yiyelim diye. Meğer 3 4 kişi yemeğe cıkmıslar bile çıkmadan on dakika önce ikisiyle aynı yerde sohbet ediyorduk.
Bu kaç defa oldu. Hiçbir şey yokmuş gibi davrandım ama bu sefer zoruma gitti.
İkisi ile aram iyi sohbetimde iyi. Ya ben biraz duygusalım biliyorum.
İş yerinde arkadaş olunmaz biliyorum ama sosyal varlıklarız iki sohbet edecek arada yemek yiyecek kadar ihtiyaç duyuyoruz. Napim şimdi tek basıma mı çıkayım yemeğe.
İştahım da gitti zaten. Üzülünce böyle oluyor. Dışlanmış olma hissi çok kötü.
Oturdum büroda çıkmadım dışarı. Onlar 4 lü gezerken tek görünmek istemiyorum
Bence açık açık sorabilirisiniz beraber yemeğe cıkıyorduk son zamanlarda beni çağırmıyorsunuz bir problem mi var rahatsız oldugunuz bir durum veya sizi kırıcak birşey mi yaptım diye. Bence en güzel çözüm bu.Okuduğunuzda bu da dert mi diyen olur. Biliyorum.
Ama yüz yüze hiç kimseye dert anlatmamakta bir şey paylasmayacagıma dair söz verdim kendime.
Az önce arkadaşı aramıştım öğle arası yemek yiyelim diye. Meğer 3 4 kişi yemeğe cıkmıslar bile çıkmadan on dakika önce ikisiyle aynı yerde sohbet ediyorduk.
İş yerinde arkadaş olunmaz biliyorum ama sosyal varlıklarız iki sohbet edecek arada yemek yiyecek kadar ihtiyaç duyuyoruz. Napim şimdi tek basıma mı çıkayım yemeğe.
hiç iletişimimin olmadığı biri var ama diğer ikisi ile her gün görüşürümO gurupta anlaşamadığınız biri mi var?
kıracak bir şey yapmıs olsam dün bugun sohbet etmezdik ki ne bilim üzüldümBence açık açık sorabilirisiniz beraber yemeğe cıkıyorduk son zamanlarda beni çağırmıyorsunuz bir problem mi var rahatsız oldugunuz bir durum veya sizi kırıcak birşey mi yaptım diye. Bence en güzel çözüm bu.
İçlerinden birinin sizi istemediğini düşündüm ben.hiç iletişimimin olmadığı biri var ama diğer ikisi ile her gün görüşürüm
Bilemezsiniz ama belki o esnada birşey oldu. Ögrenmenin yolu sormak canım hiç kendini üzme sor gitsin.kıracak bir şey yapmıs olsam dün bugun sohbet etmezdik ki ne bilim üzüldüm
Sırf bir kişi ile muhabbetim yok diye böyle davranıyorlarsa bu daha da üzer açıkçası. Elektrikleri tutmuştur eminim ama iki yılllık arkadaşımdı. O kişi yemi geldiO şahısların arasında aranan biri olmadığınız kesin ama bu size kendinizi kötü hissettirmesin. Sıkı fıkılar ve enerjileri tutuyorsa, aralarında takılıyorlardır, sizi o kadar samimi görmüyorlardır belki de. Çok mühim değil, ofise söyleyin yemeğinizi, cool takılın. Ben çok kendi başıma yemek yiyip, kahve içtim. Ne yalnız hissettim ne dışlanmış.
Ben bunu var ya bütün hayatım boyunca bütün öğrencilik ve çalışma hayatımda taa küçükten beri yaşıyorum. Ben sanıyorum ki herkes beni seviyor samimiyiz ama gel gör ki güzel anlarda çağırılmıyorum. Ama sorunları olsa ağlama duvarları yine ben falan. Kaybetmekten korkmuyor insanlar beni. Artık pes ettim. Kendi kendime yetiyorum. Bosveeer git aslanlar gibi tek başına ye yemeğini. İnsanların nice gerçek dertleri var bunlar dert değil takmaOkuduğunuzda bu da dert mi diyen olur. Biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?