Dışlanmış gibiyim

kendinize daha kaliteli bir grup kursanız daha iyi olur. bu grupla zaten samimi olmayın.
tahminim siz dışarıdan alınan bir gelin olduğunuz için birşey ispatlama çabasına da girmiş olabilirler.
hani kendi aralarında ''eee işte yabancılar bize ayak uyduramaz kızım bak şuna nasıl sus pus ağzından kerpetenle laf çıkıyor.kaçar gider bu yakında''diyolardır. biz bize yeteriz havalarında olabilirler.
bir arkadaşında yazdığı gibi kalitenizi yükseltip merak uyandırmaya çalışın. onların hiç bilmediği konular hakkında şaşırtıcı konuşmalar yapın. bilimsel olabilir siyasi olabilir gündem ile ilgili olabilir. ve kendilerinin de konu hakkında fikir sahibi olup olmadıklarını sor. giyimine özen göster. onların tarzından ilerleme. özel ol. muhakkak bir ikisi sana yanaşacaktır. küfürlü konuştuklarında veya gereksiz samimiyet olduğunda da mimiklerinle sana iğrenç geldiğini belli et.
Aynen anlattınız gibiler. Ama sohbet konusu acamıyorym yine konuyu kapatıp kendi aralarında konusuyolar. Kaynanam baska sehirde o gelince böyle olmuyo ama yada halaları amcaları falan onlarla aynı ortamdayken cok güzel konusuyoruz cok iyiler ama diğerleri özenti gibiler hic ailelerine yakısır davranmıyolar aşırı serbestler. Görümcemin eşimle konusma tarzından cok rahatsız oluyorum düşünün yani birde ablası o kadar rahat ki +18 konusuyo resmen. Esim defalarca uyardı dinlemiyo yine aynı tas aynı hamam bazen benim üzerimden böyle sakalar yapmaya kalkıyo cevap vermiyorum bisey de diyemiyorum şaka yapıyo sen abartıyosum kötü niyetlisin diyorlar sonra nişanlıyken cok tartışma yasadım ben bu insanlarla artık sorun yasamak istemiyorum esime de söz verdim

Mesafeniz onlara doğru adım atarak bozsanda hiçbirşey değişmeyecektir.Samimetinden güç alarak senei çiğneme olayına kolay ve rahatça girerlen en fazla..Kendi kulisleirnde dedikodun daha derinleşir..Gücünü teslim etme o çirki insanlara

mesafenizi koruyun, sıkı fıkı olmayın..
bi tanesine güvenip de birşeyinizi paylaşmayın..
mümkünse eşiniz yokken görüşmeyin..
size tavsiyelerim bunlar

kendinize daha kaliteli bir grup kursanız daha iyi olur. bu grupla zaten samimi olmayın.
tahminim siz dışarıdan alınan bir gelin olduğunuz için birşey ispatlama çabasına da girmiş olabilirler.
hani kendi aralarında ''eee işte yabancılar bize ayak uyduramaz kızım bak şuna nasıl sus pus ağzından kerpetenle laf çıkıyor.kaçar gider bu yakında''diyolardır. biz bize yeteriz havalarında olabilirler.
bir arkadaşında yazdığı gibi kalitenizi yükseltip merak uyandırmaya çalışın. onların hiç bilmediği konular hakkında şaşırtıcı konuşmalar yapın. bilimsel olabilir siyasi olabilir gündem ile ilgili olabilir. ve kendilerinin de konu hakkında fikir sahibi olup olmadıklarını sor. giyimine özen göster. onların tarzından ilerleme. özel ol. muhakkak bir ikisi sana yanaşacaktır. küfürlü konuştuklarında veya gereksiz samimiyet olduğunda da mimiklerinle sana iğrenç geldiğini belli et.

Kesinlikle katılıyorum. Cool olun canım.
Ben de eşimin ailesi tarafına gidince muhabbetlerine pek katılmam. Daha çok dedikodu yaparlar sevmiyorum ben de. Konuşmayıp öyle onlara bakmak yerine başka şeyler yapın.
Onlara gittiğinizde arkadaşlarınızla whatsapp tan muhabbet edin. Yada gittiğinizde yanınıza kitap alın, boş vakit değerlendirin.
Onlarla anlaşmak zorunda olmadığınızı bilin ve onlara da bildirin.

Back
X