19 yasindayim alt cenem kalkik ve one dogru cikik bunu duzelttirmek istiyorum hic cenesini duzelttiren torpuleten varmi cenemin fotosunuda koyarim yardim edin ne olur
canım alt dişlerin üst dişlerine göre önde mi,eğer öndeyse tadavi olup çeneni geriye aldırman gerekiyor,belki üst çenen de geride olabilir,değilse çeneni törpületebilirsin,bi ortodontistle veya plastik cerrahla görüşerek daha sağlıklı bilgi alabilirsin.
hayir dis yapim duzgun cenem cok onde sadece cevap verdigin icin cok tesekkur ederim
hayir dis yapim duzgun cenem cok onde sadece cevap verdigin icin cok tesekkur ederim
canım bildiğim kadarıyla bu işi ortodong yapıyor tel tedavisi bir alet varmış onu çenene takıyorlarmış bir süre onu takıyor muşsun çene zamanla arkaya doğru geriliyormuş benimde dişlerim bozuk değil ama kapanış bozukluğu var alt çenem ön dişlerden ileri geri gitmesi lazım bende tel tedavisi kullanıyorum yakşalık 2 sene olcak ama hala bir düzelme yok ama 5 6 yıl kullananlar varmış diş yapısıyla alakalı bir şey[/QUOT
Ben dün 20 lik dişlerim ağrıyor diyerek diş hekimine gittim.Benim çenemle ve dişimle ilgili sorduğum sorulara bu saatten sonra tedavi olmaz dedi.Ben bunu neye dayanarak söylediğini anlayamadım çünkü forumda okuduğum zaman benzer sorunlar bende de var.Kapanış bozukluğum var ve üst dişlerimde de hem çarpıklık hem de yana doğru çıkmış dişlerim var.Yine dün diş hekimi dökülmemiş bir süt dişim olduğunu söyledi.... Açıkçası pek tatmin olmadım.Eylül ayında kapsamlı bi tedaviye başlamak ve başka bi doktora gitmek istiyorum Bursa da bu işiyapan hekimler varmı bildiğiniz?Açıkçası fena halde çeneye ve görüntüme takmış durumdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?