Çocuklarım dolabı açıp istediklerini alıp yiyorlar(yemekten sonra genellikle sağlıklı atıştırmalıklar meyve çerez ara sırada abur cubur…)ben çok müdahale etmiyorum yani yemek sonrası açıp yiyorlar ara sıra müdahale ediyorum evde rahat bırakmaya
Selam arkadaşlar benim çocuklarımı gören çocukların çok hareketli Allah yardımcın olsun vs diyor evet biliyorum ama elimden geldiği kadarıyla ilgilenip sabretmeye çalışıyorum.Çocuklarım dolabı açıp istediklerini alıp yiyorlar(yemekten sonra genellikle sağlıklı atıştırmalıklar meyve çerez ara sırada abur cubur…)ben çok müdahale etmiyorum yani yemek sonrası açıp yiyorlar ara sıra müdahale ediyorum evde rahat bırakmaya çalışıyorum döküp saçıyorlar genellikle çünkü evde rahat bırakmayınca dışarda daha hareketli oluyorlar velhasılkelam birkaç kişiyle konuştum bizim çocuğumuz hayatta dolaptan benden izinsiz bişey alamaz sorar izin verirsem alır gider altına bişey serer öyle yer vs diyor bende kendimi kötü hissediyorum disiplinsiz terbiye veremeyen bir anne gibi hissediyorum sizde böyle mi yapıyorsunuz yoksa benim gibi mi yapıyorsunuz
Uslüba dikkat lütfen
Bu durum aslında gittiği yerde nasıl davranması gerektiğini öğretmekle alakalı. Elbette çocuk evde öğretmen öğrenci ilişkisi gibi olmamalı anne babasıyla. Fakat izin alma kısmı çokta kısıtlamalı bir olay değil. Yani izin almayı öğretmek gerek bence. Bu sefer gittiği yerde de izin almadan dolabı karıştırabiliyorlar. Bu konuda birçok çocuğa başta kuzenlerime şahit olmuşluğum var. Küçük kuzenim benimleyken çoğu şeyi güzel öğrenirdi kapı çalmayı, işte odamdan oyuncak, eşya alırkenSelam arkadaşlar benim çocuklarımı gören çocukların çok hareketli Allah yardımcın olsun vs diyor evet biliyorum ama elimden geldiği kadarıyla ilgilenip sabretmeye çalışıyorum.Çocuklarım dolabı açıp istediklerini alıp yiyorlar(yemekten sonra genellikle sağlıklı atıştırmalıklar meyve çerez ara sırada abur cubur…)ben çok müdahale etmiyorum yani yemek sonrası açıp yiyorlar ara sıra müdahale ediyorum evde rahat bırakmaya çalışıyorum döküp saçıyorlar genellikle çünkü evde rahat bırakmayınca dışarda daha hareketli oluyorlar velhasılkelam birkaç kişiyle konuştum bizim çocuğumuz hayatta dolaptan benden izinsiz bişey alamaz sorar izin verirsem alır gider altına bişey serer öyle yer vs diyor bende kendimi kötü hissediyorum disiplinsiz terbiye veremeyen bir anne gibi hissediyorum sizde böyle mi yapıyorsunuz yoksa benim gibi mi yapıyorsunuz
Uslüba dikkat lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?