- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
- 53
- Konu Sahibi turunculimon
-
Çok teşekkür ederim. Ben zamana bırakmıştım zaten ama şu konuşanlar olmasaAz once bebegimin 13 aylikken yürüdüğünü yazmistim...
Aynen 13 aylikkende ilk disini cikardi..1 tane bile yoktu..evet diğer bebeklerle kiyaslamayin...icinize sinmezse doktora danışın...
Endişe duymayın, rahat olun çıkar inşallah. Bazı bebekler geç çıkarıyor biraz genlerle ilgili bir durum. Anne baba da geç çıkarmışsa. Bir tanıdığımın bebeği de baya geç çıkarmıştı. 1 yaşında 2 dişi vardı. Ama 1 yaşından sonra 4 tane birden çıkmıştı sanırım. Sorduğumda da bizim ailede hep böyledir demişti. Yani endişelenmeyin ama yine de içinizin rahat etmesini isterseniz bir gösterin doktora. Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah. Bu arada iyi seneler :)merhaba hanımlar. konuma hızlı cevap alabilmek adına buraya açıyorum.. derdim bebeğimin dişleri, olmayan dişleri daha doğrusuBebeğim 1 yaşına yeni girdi, ve sadece 1 dişi var. İlk bebeğim tecrübem yok, çevreden farklı farklı görüşler öne atılıyor. İlk zamanlar takmıyordum çıkacak elbet diye zaten doktoru da her bebeğin zamanı farklı olur başka bebeklerle karşılaştırma dedi, ama bugün kv doktora götürün diye çok üstüme geldi. 14 aya kadar çıkmazsa kesin bi sorun vardır falan dedi. Sizin bebekleriniz 1 yaşına geldiğinde ne durumdaydı, yada ne durumdalar.. Doktora götürücem tekrar ama doktorumuz yılbaşından sonra gelicek, içim içimi yiyor endişe duymalı mıyım onu bilemedim
Hatta eğer emziriyorsanız geç çıkarması daha iyi. Çünkü emzirirken de ısırır :))merhaba hanımlar. konuma hızlı cevap alabilmek adına buraya açıyorum.. derdim bebeğimin dişleri, olmayan dişleri daha doğrusuBebeğim 1 yaşına yeni girdi, ve sadece 1 dişi var. İlk bebeğim tecrübem yok, çevreden farklı farklı görüşler öne atılıyor. İlk zamanlar takmıyordum çıkacak elbet diye zaten doktoru da her bebeğin zamanı farklı olur başka bebeklerle karşılaştırma dedi, ama bugün kv doktora götürün diye çok üstüme geldi. 14 aya kadar çıkmazsa kesin bi sorun vardır falan dedi. Sizin bebekleriniz 1 yaşına geldiğinde ne durumdaydı, yada ne durumdalar.. Doktora götürücem tekrar ama doktorumuz yılbaşından sonra gelicek, içim içimi yiyor endişe duymalı mıyım onu bilemedim
Bir yasındayken sadece ıkı dısı vardı. 14 aylık olunca ardarda dıs cıkarmaya basladı.merhaba hanımlar. konuma hızlı cevap alabilmek adına buraya açıyorum.. derdim bebeğimin dişleri, olmayan dişleri daha doğrusuBebeğim 1 yaşına yeni girdi, ve sadece 1 dişi var. İlk bebeğim tecrübem yok, çevreden farklı farklı görüşler öne atılıyor. İlk zamanlar takmıyordum çıkacak elbet diye zaten doktoru da her bebeğin zamanı farklı olur başka bebeklerle karşılaştırma dedi, ama bugün kv doktora götürün diye çok üstüme geldi. 14 aya kadar çıkmazsa kesin bi sorun vardır falan dedi. Sizin bebekleriniz 1 yaşına geldiğinde ne durumdaydı, yada ne durumdalar.. Doktora götürücem tekrar ama doktorumuz yılbaşından sonra gelicek, içim içimi yiyor endişe duymalı mıyım onu bilemedim
Canım benim ilk dişim 14 aylıkken mi ne çıkmış.Yürüyormuşum ağzımda dişim yokmuş.merhaba hanımlar. konuma hızlı cevap alabilmek adına buraya açıyorum.. derdim bebeğimin dişleri, olmayan dişleri daha doğrusuBebeğim 1 yaşına yeni girdi, ve sadece 1 dişi var. İlk bebeğim tecrübem yok, çevreden farklı farklı görüşler öne atılıyor. İlk zamanlar takmıyordum çıkacak elbet diye zaten doktoru da her bebeğin zamanı farklı olur başka bebeklerle karşılaştırma dedi, ama bugün kv doktora götürün diye çok üstüme geldi. 14 aya kadar çıkmazsa kesin bi sorun vardır falan dedi. Sizin bebekleriniz 1 yaşına geldiğinde ne durumdaydı, yada ne durumdalar.. Doktora götürücem tekrar ama doktorumuz yılbaşından sonra gelicek, içim içimi yiyor endişe duymalı mıyım onu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?