Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Dişsiz bebek

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Milletin çenesini kapatamassin benim oğlumunda 6 ncı aydan itibaren çıktı 4 tane dişi ..iyi olmaz saģlam olmaz dişleri diyip duruyolar ..bende canımı çok sıkıyodum
Baksana burda bile yazmislar gec çıkan iyi olur yok geç çikaran bebek zeki olur demiş biride ( napim ben simdi ölüyüm mü

benim küçük kızım ilk dişini çıkardığında 11 aylıktı. bir anda 5 tane birden çıktı. herhangi bir sağlık sorunu tespit edilemiyorsa dert etmeyin. illa ki çıkacak.

Katılıyorum kızım 4 aylıktı 4 dşi çıktı 6 aylıkken 8 dişi oldu ağzında herkea çürür ne bu be dedi çıksa dert çıkmasa dert

normal benim oğlumunda 2 dişi vardı. tüm dişlerini geç çıkardı ama böyle olmasi daha iyi ateş vb olmadı büyük bebek daha kolay çıkarıyor

benim kizim 15 aylik 16.disi patladi
4.ayda ilk disini cikardi.
9 aylikken 8 disi vardi.
arada aralar verdi tabi ama bebegimde bende mahvolduk sancilar atesler.
bence 1 yasindan sonra cikarmasi daha iyi cunku derdini bile anlayamadik cogu zaman.
hele 4 aylikken dis cikardiginda dis kasiyicisini bile tutamiyordu.
tek tesellim erkenden bitecek olmasi cunku dis cikmasi demek uykusuz geceler ve hastaliklar demek.
1 yasindan sonra daha iyi mudahale edebilirsiniz.

Kuzenimin bebegi 18 aylikken ilk disini cikartti ustelik once kopek disi geldi vampir gibiydi:) bir tane cikmis zaten bi sorun oldugunu sanmam 15 aylik bebegimin 4 disi var daha mesela 7. Ayda iki tane 10. Ayda 2 tane ciksrtti durdu oylece

11 aylıkken 2 alt dıs cıktı, Baska yok 13 aylık suanda. Buyuk oglum da dıscıye goturmustuk, baksınlar diye oda gec cıkarmıstı

Hepinize çoook teşekkür ederim sevgili anneler, içime su serptiniz :)) Hepimizin bebişlerine uzun hayırlı bir ömür diliyorum..

Benim oglum ilk disini 5.5. Ayda cikardi kuzenimin oglu ise 13. Ayinda cikardi. Suan ikisininde bir suru disi var korkmayin her bebek su ay cikarcak diye bir durum yok ama isterseniz doktora goturun yinede gostermekten zarar gelmez ama korkacak bir durum yok bence

Oğlum 24 aylikken yürüdü ilk dişini 6 aylikken çıkardı bu dis olayının ben ihtiyacla ilgili oldugunu düşünüyorum.yani anne sütü azalırsa bebegin ek gidaya gecmesi icap ettiyse mesela cikar diye dusunuyorum. 18. Aya akadar emdi 18. Aya kadar sanirim 4 disi vardi 18 le 24 arasi dislerini tamamladı. Söylenenlere kulak asmayın dissiz onsan duymadik illa ki çıkacaktır.

İlk dişi 13 aylık çıkardı.15 aylık şu an ve 4 dişi var.Geç çıkan diş iyi olur derler gerçekten de benim de eşimin de dişleri hem sağlam hem düzgündür bi de tabi genetk

D vitamini düzenli kullanın. Eksikliği de buna sebep olabilir

8 buçuk aylık ve 2 dişi var. Bildiğim kadarıyla 18 aya kadar normal. Ve bir tanıdığın bebeği 14 ayında falandı ilk dişini çıkardığında. Ayrıca bir arkaşımın bebeği 9 buçuk aylık hala çıkarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…