- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
buyuk konusma bence dusmez kalkmaz bir Allah.
kimsenin bana uzulmesini beklemiyorum zaten kendi kararimi vermis durumdayim ok . Bir sekilde hata yaptik ve bitiyor bir sekilde imtihan oldugumu dusunuyorum . kesin sen bekarsindir.İstedıgım gıbı konusabılırım kendımden gayet emınım..Ortada mılyon bekar varken sen gıbı evlılere salca olmam..Yarın barısırsın nasılsa...Adama avukatlık yapıp kendını magdur gösterınce sana uzulmuyor burdakıler..
karisi amcasinin kizi ve 19 yasinda erkenden evlendirmisler. Sanirim o da sevgi ask olmadan evlenmis. duygulari gercekti bana karsi ama asla istemem bosansin zaten öyle bir sey olsa reddederdim yine ayrilirdim. daha fazla kimse zarar görmeden bitirmek.Sevgili diva
Ayrilmakla kendin için en iyisini yapacaksın. Eğer seni çok seviyorsa boşansın
Ben seni değil, adamı daha çok suçlu buluyorum. Senin zararın kendine, ama onun karısına ve ailesine sevgisi yok. Sevgisiz evliliğini bitirsin, konforundan vazgeçsin de görelim.
Karısına bağlılık sözü vermiş ve tutamamiS olan da o. Sen degilsin. Suçluluk duygularını bir kenara bırak ve kendi hayatını güzelleştirmek için uğraş.
Adam koşsun pesinden. Sürünsün. Ama sen kararından dönme.
Burda kocasını kaybetme korkusuyla sana cemkirenlere de aldırma
Çünkü bir kadın evli bir adamla; sadece sevgi ihtiyacından birlikte olur. Zayıf bir anında gelir ve yalvarır yakarir, senin o sevgi ihtiyacı duyduğun zamanlarda karısına asla etmediği lafları, ask sözlerini sana eder bunlar
okuma o zamanbu konu pek inandırıcı değil.
karisi amcasinin kizi ve 19 yasinda erkenden evlendirmisler. Sanirim o da sevgi ask olmadan evlenmis. duygulari gercekti bana karsi ama asla istemem bosansin zaten öyle bir sey olsa reddederdim yine ayrilirdim. daha fazla kimse zarar görmeden bitirmek.
Kimin cocugunu ne kadar düsündügünü siz bilemezsiniz Hanfendi...Kimseyi yargilamak bize düsmez ! Kimiz ki bir baskasini bu sekilde yargilama cürreti gösterebiliyoruz sasiyorumAyrılmayacagın ortada burda boş yer ısgal etme..Cocugunu dusunen bı anne yapamaz böyle seyler ok..
İmtihan oldugunu dusunuyorsan, o sinavi kaybedeli cok olmuş.kimsenin bana uzulmesini beklemiyorum zaten kendi kararimi vermis durumdayim ok . Bir sekilde hata yaptik ve bitiyor bir sekilde imtihan oldugumu dusunuyorum . kesin sen bekarsindir.
bu tarz iliskilerde 2 ayri kadinda her zaman öteki kadin olmak isterlerMERHABA
Öncelikle bu sitede yeni oldugum icin derdimi nasil ne sekilde anlatacagimi ,sonuclarinin ne olacaginikimlerin nasil etkilenecegini dusunmeden yazdim.Kimi agir elestirdi kimimedeni bir sekilde dogru yolda olmadigimi belirtti. Ki zaten biliyordum. Disardan yuzune söylenilddigindeisin ciddiyetini daha iyi kavruyorsun.
2 gundur görusmedim onunla , dun seni seviyorum diye msj yazmis cevap vermedim.En kisa zamanda arar beni ve bir sekilde ayrilmamiz gerektigini söylucem.Kavgaci bagirip cagiran bir tip degilim.Hakkini helal etkarina da bir daha haksizlik etme, kendine iyi bak ama bir daha arama deyip kapaticam. Kararim kesin inanin buna. sinirlenecek bagirip cagiracak ben bitiririm falan diyecek cunku taniyorum nassil tepki verecegini. Aci vermeye baslamisti zaten yoruldugumu hissediyorum.Aldiklarini da geri vericem. 3 tane bileklikzincir ve telefon almisti.Cok aci cekecem biliyorum cunku seviyorum. Bitmesi lazim. Karisi zaten amcasinin kizi kesinlikle birakmaz .Istemem bosansin zaten.O tarafin hic gunahi yok. bikeresinde sormustum vicdan azabi cekmiyomusun sucluluk duymuyon mu seni seviyorum derdi herseferinde.
inanmicaksiniz simdi msj geldi -naber Cicim - diye cevap vermicem . Bugun isyerinde arkadan gördum sadece onun oldugu bölumden hic gecmedim . Kocasi aldatanlar inanin erkeklerin hic umuru degil karilarinin yanina gelip hicbirsey olmamis gibi davraniyorlardir kesin ama benim gibi öteki kadinlar aci ceken ve uzulen sanmayin ki mutlular . butun herkesten özur dilerim kendimden nefret ediyorum . yeni bir sayfa aciyorum.
erken evlendirdiler kocam benden buyuktu,baba evinde cikip baska bir baba evine geldim sanki.Uyusmadik hicbir zaman. Ve bitti.bU ILISKI DE BIR ANDA OLDU INANIN KAFAMI KALDIRIP KIMSEYE BAKMAMISTIM. ASIK ETMEK ICIN ELINDEN GELENI YAPTI BOSLUKTAYDIM. yurtdisindayim .Ekmegimin pesindeyim. Allah yardimcimiz olsun. IYI AKSAMLAR.
ACELE YAZDIM KUSURA BAKMAYIN INSALLAH ANLARSINIZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?