Diva 1- Yasak Ask

kes be kes.senden mi tavsiye alıcaklar burda.ne diyo la bu.yanımda olsa yeminle seni döverdim

Yani baya bi tavsiye vermişsin Allah razı olsun abim benimmm

elaleme tavsiye veriyor bir de ya te allahım aleme akıl dağıtacağına kendi kocana yapsaydın ya bunları ne demeye milletin kocasına musallat oldun ? (tabiki de tek taraflı değil o adam da en az senin kadar hatta senden de beter suçlu )

konu sahibi akıl fukarasının önde gidenisin.vicdansızsın.bir iradene sahip çıkamıyorsun.ama habire erkek bulup koynuna girmeyi biliyosun.senn gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyo.madem bi b.k bilmiyonuz şu işlere girip elalemin yuvasını yıkmayın.bak beddua timi kuracam.yapacam bunu.sonra fetoş gibi konuşulucm kk da.

kızmıyorum gerçekten kızmıyorum sakinim...ama bu taktikler yanlış çok yanlış.özelllikle şu karın doyurma olayına hiç girmiyorum.aldatan adamlara hep bi bahane var dimi.ağzımı da bozmak istemiyorum da ben bu mantığın...neyse ya.

yol kenarında bekleyenlerde bu mantıkta.acı ama gerçek.

sinir bozmak için bir erkeğin konu açtığını düşünmeye başladım, verdiği tavsiyelerden sonra

Bu nedir yav?
şu satırları yazarken hiç mi utanmıyorsun?

2. kadınlar mı üzülüyor Allah topunuzu helak etsin,size ısrarla bakan herifleride sizle birlikte tabi.

Biraz edep yahu,verdiğiniz önerilere bakın ilk önce!!

fake olmanı o kadar istiyorum ki çünkü anne olduunu yazmışsın bir anne bunları nasıl yapabilir herkesten geçtim insan kendi çoluk çocuğundan utanır be yazık

Kimsiniz ki tavsiye veriyorsunuz .Madem tavsiye vereceksiniz ne diye ağlanarak konu açıyorsunuz .Bayanlarında onları aldatan kocalarını eğitmekten daha önemli işleri var .

fake olmanı o kadar istiyorum ki çünkü anne olduunu yazmışsın bir anne bunları nasıl yapabilir herkesten geçtim insan kendi çoluk çocuğundan utanır be yazık

Sonu benim arkadaşım gibi olacak konu sahibinin...

diva1 dedi:
Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.

sen ne diyorsun ya bu ne kafa böyle...bu kadar uzun yazıcagına

kısaca şunu yaz erkeklerinizi bizim gibi kadınlardan allah korusun ki yuvaları dağılmasın desen daha uygun olur

adamın amca kızına bu önerilerini yollicam canım.

düşmez kalkmz bir Allahtır.
Ama rabbim hidayet versin doğru yola koysun
bizleri.
bizlere nasip etmesin böyle yasak ilişki bilmem ne
sizde kapatın bu defteri artık kendinize bir yol çizin tovbe edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…