- 22 Kasım 2010
- 11.265
- 20.059
- 598
okuma o zaman
Ben de ayrilacagini hic sanmiyorum.cunku aciklamalarinda hep bir kendine acima hep bi bu iliskiye sebepler falan da filan.Ayrılacak insan yok en kısa zamanda söylycğm yok helallik isteyecğm gibi şeylerle uğraşmaz, beklemez. Kararından emin olduğu an (hele ki bunun ne iğrenç birşey olduğunu anlayıp hatasını anlayan biri) bitti arama sorma der birdaha da yüzüne bakmaz iletişime geçmez.
Kendinizi mi burdakileri mi kandırıyorsunuz?
bu mesajın altına imzamı atıyorum..Ya burda aldatilipta aci ceken o kadar kadinin hikayesini okuduktan sonra bu kadinin burada yok pismanim yok hataydi yok imtihandi falan demesi benim sinirlerimi cok bozuyor.Bir de ustune bizden tesellimi bekliyorsun yapman gerekeni yaptin diye aferin mi istiyorsun?Samimiyetine hic bir sekilde inanmiyorum.Hadi igrenc bir iliski yasadin o hediyeleri nasil kabul ettin be kadin?Simdi de gelmis burda sana elestiri yapan insanlara laf soyluyorsun.Burdakilerin cogunun etrafinda aldatilip onun omzunda aglayan bir kadin elbette olmustur.Yaptigin hatanin farkina varmanin hic bir anlami yok.Aci ceken cekti , sefa suren surdu.
sanma ki bunlar gizli kalacak rezilliğini elbet birgün cümle alem duyacak kimseyle helalleşmeden önce bir düşün bakalım neler oldu neler geldi kaç kişinin hakkına girdin ki kul hakkı kul istemedikçe affedilmiyor..nası helalleşeceksin kocanla? karşı tarafın eşiyle? çocukları var mı bilmiyorum tabi.yok acı çeken ikinci kadın oluyormuş çeksinler efendim hatta o ikinci kadınlar sürüm sürüm sürünsünler mümkünse üzülüyormuşmuşMERHABA
Öncelikle bu sitede yeni oldugum icin derdimi nasil ne sekilde anlatacagimi ,sonuclarinin ne olacaginikimlerin nasil etkilenecegini dusunmeden yazdim.Kimi agir elestirdi kimimedeni bir sekilde dogru yolda olmadigimi belirtti. Ki zaten biliyordum. Disardan yuzune söylenilddigindeisin ciddiyetini daha iyi kavruyorsun.
2 gundur görusmedim onunla , dun seni seviyorum diye msj yazmis cevap vermedim.En kisa zamanda arar beni ve bir sekilde ayrilmamiz gerektigini söylucem.Kavgaci bagirip cagiran bir tip degilim.Hakkini helal etkarina da bir daha haksizlik etme, kendine iyi bak ama bir daha arama deyip kapaticam. Kararim kesin inanin buna. sinirlenecek bagirip cagiracak ben bitiririm falan diyecek cunku taniyorum nassil tepki verecegini. Aci vermeye baslamisti zaten yoruldugumu hissediyorum.Aldiklarini da geri vericem. 3 tane bileklikzincir ve telefon almisti.Cok aci cekecem biliyorum cunku seviyorum. Bitmesi lazim. Karisi zaten amcasinin kizi kesinlikle birakmaz .Istemem bosansin zaten.O tarafin hic gunahi yok. bikeresinde sormustum vicdan azabi cekmiyomusun sucluluk duymuyon mu seni seviyorum derdi herseferinde.
inanmicaksiniz simdi msj geldi -naber Cicim - diye cevap vermicem . Bugun isyerinde arkadan gördum sadece onun oldugu bölumden hic gecmedim . Kocasi aldatanlar inanin erkeklerin hic umuru degil karilarinin yanina gelip hicbirsey olmamis gibi davraniyorlardir kesin ama benim gibi öteki kadinlar aci ceken ve uzulen sanmayin ki mutlular . butun herkesten özur dilerim kendimden nefret ediyorum . yeni bir sayfa aciyorum.
erken evlendirdiler kocam benden buyuktu,baba evinde cikip baska bir baba evine geldim sanki.Uyusmadik hicbir zaman. Ve bitti.bU ILISKI DE BIR ANDA OLDU INANIN KAFAMI KALDIRIP KIMSEYE BAKMAMISTIM. ASIK ETMEK ICIN ELINDEN GELENI YAPTI BOSLUKTAYDIM. yurtdisindayim .Ekmegimin pesindeyim. Allah yardimcimiz olsun. IYI AKSAMLAR.
ACELE YAZDIM KUSURA BAKMAYIN INSALLAH ANLARSINIZ.
Öyle yapacagima öluyum daha iyi. Kararim kesin cunku cok acitiyor mutsuzum.Bak kardeşim aşk bu ne zaman nasıl kime olacağın belli olmaz bir arayış içinde ya da boşluktaydın bilemeyiz ama mantık var sen o adamla birlikte oluyorsun ne oluyor kalkıyor yanından karısının yanına koynuna gidiyor onunla mutlu hiç kendini kandırmaya gerek yok sonunun olmadığını bile bile devam edip aslında kendi hayatını da zehir ediyorsun bir geleceğin olmuyor. Kararın kesin olsun olmadı işten ayrıl, numaranı değiştir başkasının üzerine al tüm kapıları kapat aşkını da sevgini de kalbini göm ve git o çocuklarının babası ve hep öyle kalacak yok yani çocuklarını eşini bırakıp 2. kadınla evlenen ya da çok az gerçekten mutsuz olsa ayrılırdı zaten sebeb sen olmazdın ama ne senden ne ondan vazgeçmez. Helallik almana gerek yok görüşmeye de gerek yok hediyelerini de ver gitsin. Buraya çok sakin yazdım çünkü hakaret ederek sana yardımcı olamayız öyle düşünüyorum ama eğer tekrar konu açıp yok ben yapamadım, bırakamadım, geldi yalvardı dayanamadım derseniz cevabım daha farklı olacaktır.
gündem olduğunun farkında demek ki.ya da eğleniyo fake.Her şey bir yana, konu başlığı ne iş ya? Takma isim 'diva1,' konu 'yasak aşk'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?