Diva 1- Yasak Ask

Kusura bakmayın ama konu başlığını görünce Bülent Ersoy'la ilgili yasak aşk haberi falan sandım diva deyince

Dediklerinizi uygulayabilirseniz ne mutlu! Arkadaşlar söylemişler zaten iş yerinden ayrılsan daha iyi olur bence.
Bana söyleyecek bir şey kalmamış bu konuda sadece şunu söyleyeyim:
Türk toplumu nasıl hale geldi bu tür olaylar nasıl böyle çoğaldı inanamıyorum anneymişsiniz bide. Fake olmanızı umuyorum.

:)

sanki adam tertemiz hiç suçu yok kadın onu aldatmaya itmiş.vallahi bıktım böyle düşünen kadınlardan,ağızlarına terlikle vurasım var

Kadişim bu işlerin sonu gelmez.,
ama olmuşsada tovbe edip yok yakınken dönecen.
başka çözüm yok

Gerçek değil kadınların kendini erkeklerden daha değersiz görmesinin sonucu şu yazdıkların...

2. kadın olarak bizleri aydınlattığını mı sanıyorsun sen şimdi...

Sende bu öğretilenlere inandığın için bu haldesin. Adam ilgiye açtı karısını sevmiyordu napsın aldatır tabi diye düşünmesen 2. kadın olur muydun bir düşün...

Canım sen evli barklı adamın metresi olarak birilerine aşk tavsiyesi verebilecek durumda mısın sence?
Bu tavsiyelerin sende işe yarasaydı yokluktan evli adama sarmazdın.
Yani alınma ama senin aşk hayatı tavsiyesi vermen, yatalak birinin atletizm hocalığı yapması gibi bir şey.

Şuan yurtta arkadaşlarım var, önüne gelen erkekle görüşüp eğleniyorlar.... inanın bir gün biri karar aldı ve bir daha öyle bir şey yapmayacağını söyledi. fakat iradesine yenik düştü tekrar devam ediyor şuanda.

Umarım Sizdeki İrade Çok Daha KuvvetLidir.

Öyle yapacagima öluyum daha iyi. Kararim kesin cunku cok acitiyor mutsuzum.
Mutlu olmayi hak etmiyorsun zaten, ondandir.
Şu dunyada baskalarini mutsuz edenler mutlu olamaz.
İlahi adalet diye bir şey var!

Tamam oldu..Hemen uygulamaya geçiyorum..Neydi karnını mı doyuruyoduk?
Bu akşama,tas kebabı,paşa pilavı,baklava,börek yapıyorum adamın önüne koyuyorum..Ee aç kalmasın sonra malum..

ne bu
2.kadından tavsiyelermi
şu yazdığını başından sonuna tekrar okudunmu
yada kendindemisin sen
edep yahu
karnı açmışta ondan gidiyormuş
aç olanı doyurmak sanamı düştü
utanmıyormusun parfüm sinmiştir yeni duş almıştır bla bla laflarını etmeye sen burada
her ikinizde iğrençsiniz
sakın burada masum kadın numaraları yapma yemezler
ellerine geçsen bir kaşık suda boğulacak tiplerdensin
bide vicdan yapma

konu sahibi çok mide bulandırıcısın be
bu yollardan çok geçmişsin belli
tavsiyeler verdiğinden belli

Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.

Canım iyimisin. Senin bu rüyan ne zaman bitecek. Ne zaman yataktan aşağıya düşüp de uyanacaksın bu uykundan bilemedim de ondan sordum.

Bir kadının hemcinslerine tavsiyesinden çok , eşi tarafından 7/24 pohpohlanmak isteyen bir erkeğin beklentileri olmuş.

Kims mukemmel degil. Bu durumda olan varsa okusun ibret alsin gercekleri görsun denize dusen yilana sarilir. Sizin yaptiginiz sadece yikmak sabote etmek.

ya bırak bu ayakları

Senin yaptığın ne yıkmak sabote etmek değil mi ?

Kims mukemmel degil. Bu durumda olan varsa okusun ibret alsin gercekleri görsun denize dusen yilana sarilir. Sizin yaptiginiz sadece yikmak sabote etmek.
hadi diyelimki hata yaptın. neden bunu şimdi farkettin ?

adam olan aldatmaz. ha aldatıyorsa da adam değildir. kanı bozuğu el üstünde de tutsan fark etmez yani... ne yapacaksa yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…