:)
sanki adam tertemiz hiç suçu yok kadın onu aldatmaya itmiş.vallahi bıktım böyle düşünen kadınlardan,ağızlarına terlikle vurasım var
Kadişim bu işlerin sonu gelmez.,
ama olmuşsada tovbe edip yok yakınken dönecen.
başka çözüm yok
milletin kocasını kendisi gibi virüslerden korumak için akıl vermiş..
Kusura bakmayın ama konu başlığını görünce Bülent Ersoy'la ilgili yasak aşk haberi falan sandım diva deyince
Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.
Canım sen evli barklı adamın metresi olarak birilerine aşk tavsiyesi verebilecek durumda mısın sence?Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.
Mutlu olmayi hak etmiyorsun zaten, ondandir.Öyle yapacagima öluyum daha iyi. Kararim kesin cunku cok acitiyor mutsuzum.
Adam bununla birlikte olmus ya evli olmasina ragmen, bu da kendisini bulunmaz hint kumasi saniyor, diva ahahahagündem olduğunun farkında demek ki.ya da eğleniyo fake.
Tamam oldu..Hemen uygulamaya geçiyorum..Neydi karnını mı doyuruyoduk?Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.
ne buTamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.
Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.
Kims mukemmel degil. Bu durumda olan varsa okusun ibret alsin gercekleri görsun denize dusen yilana sarilir. Sizin yaptiginiz sadece yikmak sabote etmek.gereksiz laf salatası yapmak için konu açma o zaman.
Kims mukemmel degil. Bu durumda olan varsa okusun ibret alsin gercekleri görsun denize dusen yilana sarilir. Sizin yaptiginiz sadece yikmak sabote etmek.
hadi diyelimki hata yaptın. neden bunu şimdi farkettin ?Kims mukemmel degil. Bu durumda olan varsa okusun ibret alsin gercekleri görsun denize dusen yilana sarilir. Sizin yaptiginiz sadece yikmak sabote etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?