• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva'nın Vitrini

Diva_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
640
0
0
A.B.D.
Selam kızlar:80:.Bu topicde çok begendiğim giyim,aksasuar,kozmetik parçalarını sizlerle paylaşacağım.:12:İlerleyen zamanlarda da (zayıfladıktan sonra:17:)kendi gardolabımdan fotoğraflar ekleyecegim.Umarım takip ederken keyif alırsınız.Sevgiler:16:

(Sevdiğiniz parçalar için beğene tıklatın ki hangi parçalar daha popüler görelim kızlar:12:Ayrıca fotografların üzerine tıklatarak daha büyük ve çoklu şekilde görebilirsiniz :54:)

Son düzenleme:
Platform topuklu ayakkabılara bayılıyoruuummm.
$32.webp

Çok egzotik, sexy, yazlık- baharlık bir hava taşıyor.Yanına kombine edilmiş şal ve çanta egzotizmi tamamlamış.Üzerinde çikolata tenli kot şortlu ve dar badili bir bayan hayal edin.:12:

$20.webp

Çok daha sofiktike.Biraz daha kışlık gece ayakkabısı havası var.Tabi bluejean altınada giyilebilir.Sexy ve rahat gözüküyor.
$thing.19243891.l.webp
Tam bir klasik.Her bayanda bulunması gerekn türden.Her kombinenin altına giyilebilecek.Her türlü izlenim için kullanılabilecek.Hedef kitlesi geniş bir ayakkabı.:12:

Son düzenleme:
$thing.19825181.l.webp
Rus stili bir bot.Kış ayları için hem elit hemde rahat bir seçim.İnce bacaklar için mükemmel.
$thing.15462146.l.webp
Kış mevsiminde "college girl" stiline kombine edebileceginiz,yaz-bahar aylarında ise çok daha egzotik çok daha Akdenizli kombineler için uyumlu bir ayakkabı.
$thing.16120261.l.webp
Oxford stili topuklu.Daha çok "college girl" veya "japon stil"e uygun.Pantolon yerine diz üstü eteklerle tercih edilmesi gereken bir ayakkabı.(Gardolabımda 2 çeşitdi var:12:)

$thing.18140895.l.webp
Yuvarlak yüz hatlarına, sahip küçük veya dar burunlu bayanlara tavsiye edebilecegim bir aksesuar.(Ben şeffaf camlısını kullanıyorum:12:)

topiğin hayırlı olsun canım yorumlarla beğenilerle dolsun taşsın:71: paylaştığın ayakkabıları çok beğendim özellikle şu fiyonklu olanı.ama bişey isteyebilirmiyim ben çanta delisiyimde biraz çanta da eklersen çok sevinirim:34:

topiğin hayırlı olsun canım yorumlarla beğenilerle dolsun taşsın:71: paylaştığın ayakkabıları çok beğendim özellikle şu fiyonklu olanı.ama bişey isteyebilirmiyim ben çanta delisiyimde biraz çanta da eklersen çok sevinirim:34:

Çok teşekkürederim tatlım.Modaya bayılıyorum.Topicimdede modayla ilgili herşeyi paylaşıcam.:12:Çantalara bir bakınayım.Güzel parçalar eklerim senin için:54:

$thing.31300045.l.webp
$thing.29605614.l.webp
$thing.27989631.l.webp
Yaz-bahar aylarında çiçek desenli ebliseler,sandaletlerle akşam gezmelerinde kullanılacak zarif seçimler.
:42:

$thing.20004153.l.webp
2010-2011 modası marjinal gözlükler.Özellikle kedi gözü çerçeveler bu yaz rövaşta olacak.(Moda haftalarından anladığım kadarıyla):51:

Charlize Theron
$nbhgvhnjmk.webp

Kombinesinin açılımı;
$f-DQ0046_01A.webp
$e-Alexander Wang - 885 Euro.webp
$h-Theory - 362 Euro.webp
$c-T by Alexander Wang - 77 Euro.webp
$b-pull&bear.webp
$d-Giuseppe Zanotti - 595 Euro.webp

(Bayılıyorum bu kadının zarafetine:69:)

Son düzenleme:
$thing.21830912.l.webp

Senenin modası bu çoraplar.Bende gerçekten çok beğeniyorum.Tayt şeklinde olanlarıda var.Hem sexy hem zarif.:12:

Son düzenleme:
seçimlerin çok hoş bende modayla yakından ilgileniyorum:))))))))takip edicem canım keyifle topicini seçimler bi harika çoğunluğu beğendim yanii..........

seçimlerin çok hoş bende modayla yakından ilgileniyorum:))))))))takip edicem canım keyifle topicini seçimler bi harika çoğunluğu beğendim yanii..........

Teşekkürederim canım.Modaya tutkun insanlarla muhabbet etmek çok güzel.Bu topic sadece modaya özel.Kombineler,mankenler,defileler,parçalar,moda haberleri,moda muhabbetleri..Çok hoşuma gidiyor.:16: Topicin konsepti oturunca dahada keyifli olacaktır.:12:

1.4.2011 Günün Modeli :Megan Fox Vol.2

$normal_megan-fox-25jan11-la-003.webp

$normal_megan-fox-26jan11-bh-001.webp

$megan-fox-segal-788-7.webp

Bu kadının vücuduna,cildine,yüzüne,bakışlarına,zerafetine hayranım.Dünyanın en sexy kadını seçilmişti.Belkide haklıydılar:12:

Back
X