diyafragma hernisi

cnm bebeğm karnımda ölmüş pazartesi gün ölü doğum yaptım çok zor bi durum rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...........

inanın ne diyeceğimi bilemedim her neti açtığımda sizden bi mesaj gelir belki diye bekliyordum Rabbim sabır versin bol bol size veren O alan da O ne diyelim sözün bittiği anlar bunlar RABBİM bundan sonra başka acılar yaşatmasın size inş.

cnm bebeğm karnımda ölmüş pazartesi gün ölü doğum yaptım çok zor bi durum rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...........

Başın sağolsun arkadaşım allah sabrımızı bol etsin.bende aynı hastalıktan kaybettim bebeğimiallah bir daha göstermesin.sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Başın sağolsun arkadaşım allah sabrımızı bol etsin.bende aynı hastalıktan kaybettim bebeğimiallah bir daha göstermesin.sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Allah yardımcımız olsun aynı durum ben de de geçerli Öykü bebek ile Atlı bebek beraberler Büyükçekmece de.Umarım Allah onları bize öbür dünyada gösterir.İnanın boğazım kuruyor

Allah sabırlar versin başınız sagolsun. Benimkide 3 haftadır tekrar küvezde yeni gördüm çok üzüldüm hakkında hayırlısı böyleymiş Allahın takdırı. Verende O alanda...

Arkadaşlar bnm kızımda aynı durumdaydı. Çok şükür iyileşti 1 yaşına az kaldı. Benim şahsi fikrim bu ama lütfen bebeklerinize kordosentez yada amniyosentez yaptırmayın. Bu tür vakalarda bebeğin anne karnında hayatını kaybetme ihtimali var. kordosentez yada amniyosentez gibi işlemler bırakın diyafram hernisi vakasını normal bir bebek için bile risk içermektedir. Varsayın yaptırdık. Allah korusun sonuç olumsuz oldu. Gebeliğinizi sonlandıracak mısınız? Ya da hadi sonlandırmayacaksınız kromozom bozukluğu için ne yapabilirsiniz? Tedavisi var mı? Tabi ki de yok. Gebelik hem size hem bebeğe işkence olur. Sabır acıdır ama meyvesi tatlı olur. Sabredin doğum sonrasına kadar. Çocuğunuzu riske atamayın. Allah ne derse o olur. Doktor tedavi bunlar birer aracı sadece. Kaderde o bebeği kucaklamak varsa şartlar ne olursa olsun Rabbim verir. Sizi anlamadığımı düşünmeyin bencde aynı şartları yaşadım. Ama ne kızımdan ne de Yaradan dan umudumu kesmedim. O nufteden çocuğu yaratıyorsa, baharda kuru dallara can veriyorsa çocuğumu da bana bağışlar dedim. Fikrime katılmayan olabilir. Sadece paylaştım. Kara sizin.

Allah sabırlar versin başınız sagolsun. Benimkide 3 haftadır tekrar küvezde yeni gördüm çok üzüldüm hakkında hayırlısı böyleymiş Allahın takdırı. Verende O alanda...

Allah tez zamanda şifasını versin inş. Anne için çok zor. Ama inan bana şifayı bulunca unutuluyor o zor günler. Bebeğini günlük göreiyor musun.

mrhbalar yeniden nie küveze aldılar acaba merak ettim sizi iyisinizdir inş. bı sıkıntı yoktur...

mrhbalar yeniden nie küveze aldılar acaba merak ettim sizi iyisinizdir inş. bı sıkıntı yoktur...

azm87 cim sağolun bebek yogun bakımdaydı zaten yaklaşık 1.5 aydır. solunum sıkıntısı çekiyodu ve zatüree olmuştu. 2. kez tekrarlamış diyafragma hernisi bağırsaklar tekrar yukarı çıkmış zaten kiloda hiç alamıyo beslenemiyo doktorda 2. Ameliyatı olması gerekiyo bu hafta dedi bekliyoruz yani üzüntülüyüz canım...

Allah tez zamanda şifasını versin inş. Anne için çok zor. Ama inan bana şifayı bulunca unutuluyor o zor günler. Bebeğini günlük göreiyor musun.
Amin Canım. Unutmadık inanki zaten ewde 2 hafta geçirdik ve doktordaydı bi ayağımız ve hernili bebeklerin zatüree olma riski çok yüksek maalesef oldu. Hepsi rabbimin imtihanı.sabah ve Akşamları ziyaret var görüyorum çok şükür.

Sizin doguma ne kadar var?

Çok çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah.

Kesinlikle öyle. Hepsi bir imtihan Allah sizin ve bebeğinizin yardımcısı olsun. Kimileri göstermiyormuş bebeği de o yüzden sordum. Görmeniz çok iyi

Herkese merhaba,benim bebeğimde de diyafragma hernisi var ama biz bunu doğumdan sonra öğrendik.Spina bifidalı ve hidrosefali ile doğacağını biliyorduk,hamileleğimde bunu bilerek geçti,doğduktan sonra bu rahatsızlığı öğrendik.Akciğerin bir tanesi yok diğeri ise doğduğunda küçüktü şu an normal boyuta ulaştı,19 günlük oldu,solunum cihazına bağlı,şu ana kadar sadece serumla besleniyor,normal beslenmeye geçilmedi,kilo kaybediyor,sizinde bebekleriniz bu şekilde mi besleniyor,dr.a soruyoruz daha var diyor.hortumla beslenme yapılmıyor mu bu durumlarda onu merak ediyorum,dr.a soracağım ama bilgisi olan var mı bu konuda.

Rabbim yardımcın olsun

benim kızım şuna 5.5 aylık ve biz yeni öğrendik soğuk algınlığı için akciğer filmi çektirdik ve orda gördü doktor , kızımdaki morgagni hernisi akciğerleri gelişmiş ne doğumda nede doğumdan sonra bir sıkıntı yaşamadık hamileykende hiç fark edilmedi şuan akciğerde bağırsak görünüyormuş tetkiklerimiz devam ediyor me çektircez orda daha ayrıntılı çıkacak allahhepimizin yardımcısı olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun.Derdini veren rabbim inşallah dermanınıda vericektir.
Önceki yazıları okuduysanız benim kzımda diyafram herniliydi.Doğumdan 1 gün sonra ameliyat oldu 3 gün sonra burundan beslenmeye başladı.17 gün solunuz cihazına bağlı kaldı.İlk başta kilo kaybı oldu sanırım çünkü 3kg 40gr doğdu 38 günlükken hastaneden çıktığımızda 3kg 260 grdı.Ben 24 günlükken yanında kalmaya başladığımda hergün azda olsa kilo alımı vardı.
Tabi bunları merak ettiğiniz için yazıyorum.Bütün bunlar bebeğin durumuna göre doktorların tedavi şekline göre değişir.Örneğin bize denilmiştiki biz bu hastanenin protokol gereği 15 günden fazla solunum cihazında tutmyoruz trakeostomi açıcaz.15.gün tekrar makineden ayırmayı denediler ama olmayınca 2 gün daha tutalım dediler ve 2 gün sonrada olmayınca trakeostomi açıp solunum makinesinden ayırdılar.
Şu anda ne durumdasınız bilmiyorum ama yazdığınızda 19 günlükken hala makineye bağlıymış.
İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşir ve sizde yavrunuza kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…