- 1 Nisan 2012
- 67
- 20
- 48
- Konu Sahibi April wind
-
cnm bebeğm karnımda ölmüş pazartesi gün ölü doğum yaptım çok zor bi durum rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...........
Şu anda sana ne desek ne söylesek boş geliyordur.Allah sabır bersin...cnm bebeğm karnımda ölmüş pazartesi gün ölü doğum yaptım çok zor bi durum rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...........
cnm bebeğm karnımda ölmüş pazartesi gün ölü doğum yaptım çok zor bi durum rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...........
Başın sağolsun arkadaşım allah sabrımızı bol etsin.bende aynı hastalıktan kaybettim bebeğimiallah bir daha göstermesin.sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Allah sabırlar versin başınız sagolsun. Benimkide 3 haftadır tekrar küvezdecnm bebeğm karnımda ölmüş pazartesi gün ölü doğum yaptım çok zor bi durum rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...........
Allah sabırlar versin başınız sagolsun. Benimkide 3 haftadır tekrar küvezdeyeni gördüm çok üzüldüm hakkında hayırlısı böyleymiş Allahın takdırı. Verende O alanda...
Allah sabırlar versin başınız sagolsun. Benimkide 3 haftadır tekrar küvezdeyeni gördüm çok üzüldüm hakkında hayırlısı böyleymiş Allahın takdırı. Verende O alanda...
mrhbalar yeniden nie küveze aldılar acaba merak ettim sizi iyisinizdir inş. bı sıkıntı yoktur...
Amin Canım. Unutmadık inanki zaten ewde 2 hafta geçirdik ve doktordaydı bi ayağımız ve hernili bebeklerin zatüree olma riski çok yüksek maalesef oldu. Hepsi rabbimin imtihanı.sabah ve Akşamları ziyaret var görüyorum çok şükür.Allah tez zamanda şifasını versin inş. Anne için çok zor. Ama inan bana şifayı bulunca unutuluyor o zor günler. Bebeğini günlük göreiyor musun.
Sizin doguma ne kadar var?azm87 cim sağolun bebek yogun bakımdaydı zaten yaklaşık 1.5 aydır. solunum sıkıntısı çekiyodu ve zatüree olmuştu. 2. kez tekrarlamış diyafragma hernisi bağırsaklar tekrar yukarı çıkmış zaten kiloda hiç alamıyo beslenemiyo doktorda 2. Ameliyatı olması gerekiyo bu hafta dedi bekliyoruz yani üzüntülüyüz canım...
azm87 cim sağolun bebek yogun bakımdaydı zaten yaklaşık 1.5 aydır. solunum sıkıntısı çekiyodu ve zatüree olmuştu. 2. kez tekrarlamış diyafragma hernisi bağırsaklar tekrar yukarı çıkmış zaten kiloda hiç alamıyo beslenemiyo doktorda 2. Ameliyatı olması gerekiyo bu hafta dedi bekliyoruz yani üzüntülüyüz canım...
Amin Canım. Unutmadık inanki zaten ewde 2 hafta geçirdik ve doktordaydı bi ayağımız ve hernili bebeklerin zatüree olma riski çok yüksek maalesef oldu. Hepsi rabbimin imtihanı.sabah ve Akşamları ziyaret var görüyorum çok şükür.
Herkese merhaba,benim bebeğimde de diyafragma hernisi var ama biz bunu doğumdan sonra öğrendik.Spina bifidalı ve hidrosefali ile doğacağını biliyorduk,hamileleğimde bunu bilerek geçti,doğduktan sonra bu rahatsızlığı öğrendik.Akciğerin bir tanesi yok diğeri ise doğduğunda küçüktü şu an normal boyuta ulaştı,19 günlük oldu,solunum cihazına bağlı,şu ana kadar sadece serumla besleniyor,normal beslenmeye geçilmedi,kilo kaybediyor,sizinde bebekleriniz bu şekilde mi besleniyor,dr.a soruyoruz daha var diyor.hortumla beslenme yapılmıyor mu bu durumlarda onu merak ediyorum,dr.a soracağım ama bilgisi olan var mı bu konuda.
Rabbim yardımcın olsun
Rabbim yardımcın olsun
inşallah herşey yoluna girer
Herkese merhaba,benim bebeğimde de diyafragma hernisi var ama biz bunu doğumdan sonra öğrendik.Spina bifidalı ve hidrosefali ile doğacağını biliyorduk,hamileleğimde bunu bilerek geçti,doğduktan sonra bu rahatsızlığı öğrendik.Akciğerin bir tanesi yok diğeri ise doğduğunda küçüktü şu an normal boyuta ulaştı,19 günlük oldu,solunum cihazına bağlı,şu ana kadar sadece serumla besleniyor,normal beslenmeye geçilmedi,kilo kaybediyor,sizinde bebekleriniz bu şekilde mi besleniyor,dr.a soruyoruz daha var diyor.hortumla beslenme yapılmıyor mu bu durumlarda onu merak ediyorum,dr.a soracağım ama bilgisi olan var mı bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?