Herkee merhaba.. Bebegini cennete gonderen annelere sabir diliyorum. Saglikla kucagina alanlarada saglikli uzun omurler diliyorum. Yaklasik 3 saat once bebegimin deyafragma hernisi oldugunu ogrendim. Eve gelene kadar agladim. Pazartesi uclu test yaptirmistim ama sonucu bayramdan sonra cikar dedi labaratuar. Tamamen ic gudusel olarak ayrintili ultrasondanda randevu alabilmek adina (suan 18 haftalik hamileyim ve 3 hafta sonra ayrintili ultrasona girmem gerek) bezmialem hastanesinden randevu aldim ve bugun gittim. Doktorun suphesi uzerine beni hemen ayrintili ultrasona soktu ve ordada midenin yukarda oldugu soylendi. Diger organlarini sordugumda onlarda sikinti yok dendi. Madem uclu test yaptirdin bayramdan sonra cikacak sonuc cikar cikmaz yine gel. Hem bebek biraz daha buyumus olur bir daha bakariz dendi. Uclu testte sikinti olmazsa su aldirmam gerekirmi acaba. Yoksa aldirmasammi. Zira bebegimi aldirmayi dusunmuyorum. Bu foruma yazdiklarinizdan cok sey ogrendim. Tesekkur ederim. Zor bir surec bizi bekliyor. Hersey rabbimden gelir. Oyuzden Tefekkur edip kaderimizi yasicaz. Ilk sokla biraz agladim tabi. Simdi arastirma safhasindayim. Rabbim herseyin hayirlisini versin