diyafragma hernisi

Cevaplar için teşekkür ederim. Bize en yakın Antalya ama açıkcası yakınlıktan çok insan bebeğini güveneceği ellere emanet etmek istiyor. Bir de böyle durumlarda en önemli ekibin yeni doğan yoğun bakım ekibi olduğunu duydum. oradaki bakım ve kullanılan cihazlar çok önemliymiş. bir de okuduğum yazılarda ecmo diye bir cihazdan bahsediliyordu. Türkiye de nerelerde var bilmiyorum. kumsal82 senin bebeğinde hangi organlar yukarda? Bir de akciğerlerin ne kadar geliştiği ile ilgili bir test duydun mu? Allah bebeklerimizi korusun.

Özeller üniversite hastaneleri diyor. oralarda yeni doğan üniteleri var. size en yakın uni hastanesine gidip önce konuşun . Özeller tirt bu konuda. yakinliktan kastım sürekli kontrole gidemezsiniz uzak olduğunda . ve pat die gidince de almıolar zaten. benim mide yukarda bağırsak yukarda karaciğerin bi kısmı yukarda kalp sağa itilmis durumda . benim kontrolum 8 kasımda Hacettepe de. ben yine de dayanamayıp öylesine livdeki bana üniversiteyi öneren Dr a kontrole gittim . Akciğer ne kadar gelişmiş merak ettim dedim . o da bu doğmadan belli olmaz dedi

Amin cnm ya. ben ilk duyduğumda çok ağladım karnıma ağrı girdi. kötüyü düşünmek dahi istemiyorum . onun iyi olacağını düşünmek istiyorum hep

Son düzenleme:
Aynı benim durumum benimde mide sağ böbrek akciğer ve kalınbağırsağım yerinde değildi umarım bu bebek iyileşir

Sebepsiz olmasi tuhaf. acaba çiftlerden birinin alkol sigara çok tüketmesi etkili olmuş olabilirmi ki

İnşallah tüm bebekler sagliklarina kavuşur anneler mutlu olur . Beraber güzel şeyler paylasirlar

Âmin inşallah ben yılların acısını çıkartıyorum yıllardır yaşamamışım diyorum kendi kendime

Zaman geçse sağlığın kavustugunu görsem. inşallah ben ve benim durumunda olan herkes mutlu olur. geçmek bilmeyen zaman

Geçer inşallah Allâh'tan umudunu hiç bir zaman kaybetme gün doğmadan neler doğar öyle olacak ki benim gibi umut vereceksin herkese

D diyafragma hernisi sizin basiniza geleni yeni okudum 22 yasinda onarim ameliyati olmussuniz cok ilginc gercekten. herni ya sonradan olustu ya da cok hafif bir herniydi ve bu gune kadar akciger/kalp kaynakli veya mide/bagirsak kaynakli bir sorun yasamadiniz. bizim cocuklarimizinki kadar buyuk bir defekt olsaydi akcigeriniz kucuk kalirdi zaten.
biz hastanede yatarken iki aylik bir bebek gelmisti dogmus iki aylik olana kadar ailesi tarafindan anlasilmamis kusmalari olunca bakmislar -mide yerinde degil tabi- filmde cikmis ameliyatini iki aylikken olmustu.

Benim doğuştan yırtıkmış ama yıllar geçtikçe normal olarak büyümüş ve artık nefes alamaz hale getiriyordu dayanamıyordum beni ayakta tutan yanlış tedavide olsa astım tüpüydü yinede çok şükür kurtuldum artık eğer bir hafta geç kalınsa kalınbağırsağım patlayacaktı haliyle bende yaşayamayacaktım ya da o bir haftayı geçin biri yanlışlıkla çarpsa yine yaşayamayacaktım

Benim doğuştan yırtıkmış ama yıllar geçtikçe normal olarak büyümüş ve artık nefes alamaz hale getiriyordu dayanamıyordum beni ayakta tutan yanlış tedavide olsa astım tüpüydü yinede çok şükür kurtuldum artık eğer bir hafta geç kalınsa kalınbağırsağım patlayacaktı haliyle bende yaşayamayacaktım ya da o bir haftayı geçin biri yanlışlıkla çarpsa yine yaşayamayacaktım
siz hayalevi rumuzlu uye misiniz?

Çok geçmiş olsun inşallah sizler gibi bu mücadelede güçlü olur. kaç yasindasiniz

Back
X