diyafragma hernisi

Sezel Sezel o doktorların bilgisizliğinden kaynaklanıyor yıllarca yanlış tedavi uyguladılar özellikle en iyi özel hastaneye gidiyordum oradaki doktorlar daha iyi biliyor diye Kumsal82 Kumsal82 çok şükür bugün kontrole gittim normale dönmüş dedi doktorum nasıl sevindim anlatamam doktorun odasından çıkarken bana söylediği çok güzeldi hadi bakalım güzel kızım güle güle Allâh bir daha yaşatmasın gelde bu doktoru sevme en başından sonuna kadar benim gibi o da bana dua ediyordu

Sevindim canım senin adına. hersey güzel olsun. Özeller sadece para ya başka hicbiseybilmiyorlar . ya ben Tobb hastaanesindeki çocuk cerrahini bile aradım. Bursa kaybederiz dedi. üniversite hastanesine gidin dedi direk . ama devlete de biraz bakım yapıp insanları insan yerine koysalar fena olmaz. çok pis. indan orda bile hastalık kapar .

Ben üniversite hastanesinde oldum gayet güzel ve titizlerdi her sabah günde iki saat temizlik yapıyorlar daha bugün gittim temizlik saatiydi bütün refakatçiler dışarıya alınmıştı bana içeri giremezsin dediler ben içeri gireceğim görürsünüz dedim çıkınca bir refakatçi demez mi siz hemşire misiniz hiç bir şey demediler size gayet güzel sohbet ediyordunuz gülüyordunuz falan hatta bir şeyler yediniz sizi kapıdan gördük hayır ben 6 ay önce burada yatıyordum onları ziyarete geldim dedim şaşırdılar kendi kaldığım yoğunbakımda yattığım yatakta kalan hastaya baktım kapıdan servisteki odaya girdim yine aynı şekilde baktım içim el vermedi onları öyle görmeye dayanamadım adım atamadım ayaklarım geri geri gitti resmen inliyorlardı hepsi bende mi böyleydim dedim hemşireye evet sende böyleydin dedi şimdi anladım bana bizimkiler sen öyle bir inliyordun yürek dayanmıyordu diyenlere hak veriyorum

Artık nasıl inlediysem ilk gece sabahın beşinde annem babamı arayıp sabaha kadar inleyerek seni çağırdı dedi babam o gün akşama kadar yanımda durdu arada bir aşağıya inip geri geliyordu çok zordu çok ben evdeyken bile hemen hemen bir ay inlemişim ama ne dediğimi söylemiyorlar o ayrı nefesimin kesilipte uyandığım anları hatırlıyorum

D diyafragma hernisi insallah bundan sonra boyle birsey yasamazsin. ameliyatin agir gecmis olmali bu yasina kadar organlarin yanlis yerlere iyice yerlesti akcigerine de baski yaptilar. onlari yerine koyup diyaframina ise yama yapmislardir. bebekler yetiskinlerden daha guclu oluyorlar ve daha cabuk iyilesiyorlar. en guzeli ise yasadiklarini hatirlamiyorlar.

Evet keşke bebekken olsaymışım belki de hiç hatırlamazdım bu günleri çok ağır geçti ama hastanede kullandıkları iğnelerin ilaçlarını verdiler evde kullanmam için ne zaman ki zamanı gelse ağrılarım başlıyordu ilk bittiği gün ağrım çok oldu elime ne geçse fırlatmak istiyordum dayanamaz hâle gelince yattığım servisi aramıştık biten ilacı alın geçmezse direk gelin dedi hafta sonu nöbetçi eczane aradık o ilaçlar gelene kadar kıvranıp durdum

Evet ya çok şükür geldi geçti artık ömrümden ömür aldı gitti ama ben normale döndüğüm için o kadar rahat davranmayacağım en azından tamamen toparlanana kadar

Amin cnm ya tüm bebekler tutunsun hayata. hiçbir anne uzulmesin. yazık miniklere ya daha doğar doğmaz yaşam mücadelesi

Ben her şeyden çok bebeklerin bu sebebi olmayan rahatsızlığı yenmesini istiyorum bu dünyada bebekler acı çekmesin istiyorum

Her şeyden habersiz ailesiyle mutlu bir hayat geçirmesini dilerim hiç acı çekmesinler canları yanmasın

Back
X