- 7 Ekim 2016
- 175
- 17
- 98
- 41
- Konu Sahibi April wind
- #1.141
Bu arada duyduğum 2 tüp bebekte de henri vardı. Tüp bebek çözüm değil. Dr ilaclar verdi. 3 ay sonra tekrar gel dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testleri yaptırman çok iyi olmuş canım.sebebini bilmek yolun yarısını katetmek demek.böylelikle nasıl bir yol izleyeceğini bilirsin.bu arada hamile olan ben değilim kızkardeşim.onun ilk hamileliği.ben 2.çocuğumu plasenta previadan kaybettim ki bu genetik vs diil.kardeşimin adına yazıyorum.o çok kafasını bulandırmak istemiyor.ben araştırmayı çok severim de :)Amniyo sivisinda bizdede herhangi bir olumsuz sonuc çıkmadı. Doğum yapıp 40 im çıktıktan sonra sezeryani yaptığını sandığım Dr un yanına tesadüfi gittim. Henri vs anlatınca. Seninle bi takım testler yapcaz dedi. Antı kardiolipin antikor İgM, anti pariyetal antikor, Ana , homosistein, asma , c4 kompleks, vitamin b12 , aktif protein- Ç rezistans, antithrombinlll aktivitesi, çinko - incelenmek üzere 8 tüp kan alındı. Sonuçlara bakip henrinin sebebi sizde belli oldu dedi. Yani bu durum sadece henriye değil düsüge ve başka anomalili bebeklerim olmasina ya da belki de normal bi bebeğim olacak. Ama ben artık korkarim işi şansa bırakamam. Can kaybetmek kolay değil. Sizinde bebeginizde sorun olmuş ve 5 yıl önce vefat etti demiştiniz. Demekki genetik bir sorun zaten var. Yani cogu Dr lar genelde Allahtan gelen diyip işin içinden çıkıyorlar. Düşük ölüm olunca araştırmaya basliyorlar
Henri ya da herni her neyse benimle harf oyunu yapip bozmaya çalışmanızinda sebebini anlayamadım. Ben de bir universite mezunu ve bankaciyim.Canım yanlış anlamazsan düzeltmek isterim,henri değil herni :) ingilizce fıtık demek.bizim bebeklerin rahatsızlığı kongenital diyafragma hernisi.ingilizce kısaca cdh diyorlar.yabancı kaynak bulmak daha kolay.youtubeda bayağı video var.bir annenin üç çocuğu var mesela,ilk çocuk hernili doğmuş.2.sağlıklı.3.de yine herni.ikisini de kurtarmışlar.amerika bu konuda daha donanımlı.özellikle philedelphia ve st.johns hospital.insanlar bu rahatsızlığı çok bilmiyor.bilinçlendirmek için dernekler kurmuşlar.izlediğim tüm dr videolarında hepsi de sebebi bilinmiyor deniyordu.2.çocukta olabilir de olmayabilir de.sanırım tamamen kısmet.kardeşimle aynı yaştasınız bu arada.
Asla bozmaya çalışmadım estağfurullah,Allah biliyor içimi.olur da bir yerde konuşurken doğru anlaşılmaz gibi düşünerek söyledim.Henri ya da herni her neyse benimle harf oyunu yapip bozmaya çalışmanızinda sebebini anlayamadım. Ben de bir universite mezunu ve bankaciyim.
Ok sebebi olmadığı için o annenin 3. De Herni olmuş. Doğrudur ne diyim. İsteyen yaptırır istemeyen şansa bırakır. Allahdan gelen diyip kadere boyun eğmek kişiye kalmış. Ben oradaki tüm drlarin hocasına gittim. Adam zaten bu sadece Henri ye sebep demiyor ki. Düşük bebek ölümü ve anomalili bebeklere sebep oluyor diyor. Ben tecrubemi paylaştım. İsteyen yaptırır o testleri.
çok sağolun.bir umuttu oğlumun yaşaması olmadı.onu çok özlüyorum.Kadis,ne söyleyeceğimi bilemiyorum çok çok üzüldüm başın sağolsun.meleğin cennette seni bekliyor.ömrü o kadarmış kuzunun.sabretmekten başka çaremiz yok.Allahım sana sabırlar versin..