Diyalize yeni başlayan genç hasta ve böbrek nakli

Çok şaşırdım. M... P... K hastanesinden bahsediyorsunuz değil mi? Ameliyatı yapan kimdi merak ettim.

Evet doğru tespit ..şu an rahmetli oldu kendisi sanırım o ameliyat hasta olduğu dönemlere denk geldi
Rahmetli Alper hoca yaptı bir de. Sizi ameliyat sonrası apar topar nasıl yolladılar onu anlamadım ben. Abimin operasyonunu da kendısı yaptı ama abim, annemler 1 ay Antalyada ev kıraladılar. Sürekli kontroldeydi. Çok şaşırdım. Abim hala 6 ayda 1 kontrol için antalyaya gidiyor hatta.

valla yaşadıklarımız öyleydi dr da kendi derdine düşmüştü muhtemelen.önceden yapanlar memnun çok yabanacı hasta var tamamen yurtdışına yönelik yer olmuş ve başıboş bir ortam vardı herşey çok kötüydü bulunduğum yerdeki en kötü devlet hastanesi ordan bin kat daha iyiydi .nakil hastası çift kişilik odada yatar mı onun refakatçisi keza eşim eşimin yanında kalan refakatçi disiplin yok yemekler kötü hemşireler acemi neler neler …

Dediğiniz gibi Alper hocanın teşhisiyle vefatı arası çok az ve belki o sürece denk geldiniz. Üzüldüm yaşadıklarınıza. İnşallah yeni nakil olur da sağlığına kavuşur eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…