- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
estetik olan herkes nasıl eski haline gelecek acep.
evet yanlış anlamışım. ama bunun ayrımı ne . yani o tarafı al ama yüzünü alma. Allahın yarattığı şei değiştirmemekse amaç o bölgede değişim ne peki."...yüzlerinden tüy yolan ve yolduranlara" diye yazıyor. yanlış mı okudum diye yeniden baktım da muhtelif bölgelerle alakası yok ki yazının.
Yazıyı desteklediğimden değil de yanlış anlaşılmış sanki.
Kaldı ki yüzdeki yolunmaması gerektiğini belirtmesi de bana göre de saçma ama yazıyı tam okumak önemli.
Onun açıklamasını bilmiyorum aslında. Yüzdeki kıl tüyün alınmaması Allah’ın verdiğine saygı mı ondan emin değilim. Belki yanlış yorumlanan ya da sonradan eklenen bir şeydir. Ama şu devirde tüm dini kesimler dahil bu kurala uymadığı aşikar.evet yanlış anlamışım. ama bunun ayrımı ne . yani o tarafı al ama yüzünü alma. Allahın yarattığı şrei değiştirmemejkse amaç o bölgede değişim ne peki.
o bölgeyide Allah yaratmadı mı
o kaş şeklinin değiştirilmesi ile ilgili bir durum yani bıyığındki ve yüzündeki tüyü almanla ilgili değil ,bu arada O okypete o malum bölgedeki kılı tüyü aldığında herhangi bir fiziki değişikliğe uğramazsın fakat kaşla insanın yüz şekli değişir..bu arada dipnpt geçeyim yanlış anlaşılmasın kaşını alan biriyim..Onun açıklamasını bilmiyorum aslında. Yüzdeki kıl tüyün alınmaması Allah’ın verdiğine saygı mı ondan emin değilim. Belki yanlış yorumlanan ya da sonradan eklenen bir şeydir. Ama şu devirde tüm dini kesimler dahil bu kurala uymadığı aşikar.
O malum bölgeden bahsetmemiş zaten yazıda, ben de iki kere okudum acaba ben mi kaçırdım diye de mümkün değil o mana bile çıkmaz. O da sonradan eklenmiş ya da genişletilmiş konu. Yanlış anlaşılmış zateno kaş şeklinin değiştirilmesi ile ilgili bir durum yani bıyığındki ve yüzündeki tüyü almanla ilgili değil ,bu arada O okypete o malum bölgedeki kılı tüyü aldığında herhangi bir fiziki değişikliğe uğramazsın fakat kaşla insanın yüz şekli değişir..bu arada dipnpt geçeyim yanlış anlaşılmasın kaşını alan biriyim..
siyaset topiğinde her şey zaten metin dışı doğaçlama yapıldığı için sapıyor bu sebeple bu topiğe yazmayı sevmiyorum.O malum bölgeden bahsetmemiş zaten yazıda, ben de iki kere okudum acaba ben mi kaçırdım diye de mümkün değil o mana bile çıkmaz. O da sonradan eklenmiş ya da genişletilmiş konu. Yanlış anlaşılmış zaten
seninle mesajlaşmayacağım . lütfen beni etiketleme.o kaş şeklinin değiştirilmesi ile ilgili bir durum yani bıyığındki ve yüzündeki tüyü almanla ilgili değil ,bu arada O okypete o malum bölgedeki kılı tüyü aldığında herhangi bir fiziki değişikliğe uğramazsın fakat kaşla insanın yüz şekli değişir..bu arada dipnpt geçeyim yanlış anlaşılmasın kaşını alan biriyim..
neden hakaret mi var iğneleme mi ha çok meraklı olduğumdan değil ama tarafsız ve adil olmak terimlerine uymuyor yazdığın haberin olsun ...bir daha etiketleyip muhattap almam merak etme saygı duyarım.seninle mesajlaşmayacağım . lütfen beni etiketleme.
sevinirim. hatta engelleme denen bir şey vardı onu yapmaya çalışıyorumneden hakaret mi var iğneleme mi ha çok meraklı olduğumdan değil ama tarafsız ve adil olmak terimlerine uymuyor yazdığın haberin olsun ...bir daha etiketleyip muhattap almam merak etme saygı duyarım.
ablacım devir değişti kurallar değişmedi daha önce dövmenin günah olduğu ile ilgili bir şey duyduğumu hatırlamıyorum ben ,ha adam yanacaksınız biteceksiniz dememiş sanırım yanlış anlamıyorsam ,bence çok takılmamak lazım,ha ben çok itibar etmedim (kaşla ilgili gerçeği maalesef biliyorum ama aldık bi kere devam ediyo),bir de bir adamın demesiyle yanmazsınız her şeyi bile Allahtır sen bizden iyi bilirsinKaş almıyorum,yüzümüde yolmuyorum buradan kurtardım hadi,dövmem var dişleride yaptırdım şimdi lanetlimi oldum yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?