Diyanet: Dövmesini sildiremeyen Allah’tan bağışlamasını dilemeli

Ama söylediği şey şu.allah lanet etmişti.
Birazda tercih meselesi bu dövme işi..
Kaş zaten bayanların yaptığı bir iş..
Diş desen sağlık sorunu ise yapacak bişey yok,bende olduğu gibi..

ablacım öncelikle senin isminin altından muhattap alınmayacağım bir arkadaşa cevap vereyim,arkadaşım git aç kur-anı bul ayeti her şeyi devletten bekleme..

şimdi hanımablam her yazılana itibar etmemeliyiz demiştim,diş sivriltmek diyor hani kendilerini vampire benzetmeye çalışanlar var ya dillerini ikiye ayırtıyolar falan bu onlar için,dövmede sadece bedene acı verdiği için sakıncaları var geirisine takılmamak lazım,,,sağlık için yapılan estetiğin bile mubah olduğu bir dünyadayız bu sebeple her açıklama yapana inanacak olsak Rabbim Kur-an'ı Kerimi neden indirsin değil mi

canım muhatap olmayacağım kişi yine bana yazmış. cevap vereyim hak doğdu.:)elçiye zeval olmaz.
baktım ..bulamadım.

bana bunun ayetini biri bulabilirmi. tüy ve kıllarla olanın lütfen. merak ettim
peki sorayım saç uzuyor onu kesmekte değişimdir. budamı günah.

Kaş, tüy aldırmak ile ilgili bir ayet yok. Nisa suresinde insanın yaratılışını değiştirmemesi yönünde birkaç söz geçiyor ama açık açık değil. Haram olduğu şeklinde hadis olduğu söylenir. Bu hadis sahih dense de ben sahih denilen hadislerde de uydurma/anlam kayması olmadığını düşünmüyorum.

Şöyle bir açıklama var ama, dişlerini seyreltip inceltenlere deniyor,senin dediğin daha farklı birşey ama..
Ben öyle algılıyorum şimdi..

canım muhatap olmayacağım kişi yine bana yazmış. cevap vereyim hak doğdu.:)elçiye zeval olmaz.
baktım ..bulamadım.

Yazıdaki şeyleri bende aradım aynıları yazıyor baktığım yerde de..
http://www.sorularlaislamiyet.com/q...sinda-ve-kenarlarinda-biten-killari-almak-cai

anladım. cevabın için çok teşekkürler. ayet yok demek.

seyreltmekten kasıt çektirmek olamaz bence çünkü çürüyen sinirlere zarar verebilen hatta ölüme sebep olabilen bir yapıdır dişlerimiz hasarlı olduğunda çekilebilir buna diyanetten müftü karar veremez Allah C.C böyle bir emirde bulunmamıştır nitekim ayette bulamazsınız fakat inceltmekten kasıt benim bildiğim daha önce konusu geçtiğinden söylüyorum punkluk adı altında dilleri ayırtıp dişleri şeytani tarza bürütenleredir gene bence tabi ki
yani hanım ablacığım kıssadan hisse açıklama yersiz bir dönem kızılayın da dövmelilerin kan vermesinin zararlı olduğu ile ilgili haberleri vardı nitekim yalandı çok tekrarladım ama her gazetede haberi çıkana itibar etmeyelim

Çok fazla bilgim yoktur bu konulardada,yinede punkluk o dönemde yoktur zaten,heleki dili ayırıp filan

açıldı şimdi.
. sağol canım. ben anladım anlayacağım

Rica ederim tatlım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…