Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci mi memorial mi ?

Ogretmennhanimm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
3.065
5.756
78
Merhaba.Bizim sorunumuz erkek infertilitesi .Mayıs gibi tüp bebeğe başlayacağız .Diyarbakırda bahçeci mi memorial mi ?ben Bahçeciyi düşünüyorum ama memorial in fiyatları daha uygun geldi bu arada ikisi de rapor kabul etmiyormuş .Birde bilgisi olan varsa ilk denemede çift embriyo koyuyor mu bahçeci veya memorial ?

canım merhaba ben bahçeci diyarbakır zeki hocada tedavi oldum kesinlikle orayı tavsiye ederim

evet yoğunlar ama çokta ilgililer herşeyimle ilgilendiler hep sağolsunlar. Daha önce denemen yoksa yasal değil canm çift embriyo koymuyorlar ben zaten ikiz istemezdim :)zeki akkum çok iyi doktor

evet yoğunlar ama çokta ilgililer herşeyimle ilgilendiler hep sağolsunlar. Daha önce denemen yoksa yasal değil canm çift embriyo koymuyorlar ben zaten ikiz istemezdim :)zeki akkum çok iyi doktor
Yaa bende ikiz çok istiyorum nedense evet yasal değil canım ama bazı yerler ihlal ediyormuş o yüzden sordum hayırlısı olsun da bi tane olsun

Ne kadar fiyat olarak diyarbakır da bahçeci fiyatları arkadaşlar
Tüp bebek ücreti 9 bin küsür tam hatırlamıyorum ilaçlar kişiye göre değişiyormuş canım en az 2-3 bin tutar rahim dinlendirme 1000 tl muayene ücreti bir kere veriyorsun 550 tl ydi galiba ortalama 15 bin ama bu sayı artabilir tabi yapılan işlemlere göre

Istanbullu aynı canım fiyatlar eğer daha uygunsa orası daha rahattır daha az kişi vardir belki diye düşündüm de ama fiyatlar aynıymis

Emin ol artırmak için de ellerinden geleni yaparlar zaten hem ücretler çok pahallı katlanır 20 bin rahat olması lazım canım

Emin ol artırmak için de ellerinden geleni yaparlar zaten hem ücretler çok pahallı katlanır 20 bin rahat olması lazım canım

çok özür dilerim ama hangi merkez bunu yapar ? Merkezler ilaç mı satıyor ? Sizden para çıktıkça sizce merkezler çok mu mutlu oluyor.

Siz bu kafayla sakın tüp bebek tedavisine filan gitmeyin. İlaçta rakamlar bünyenizin ve embriyonuzun gelişimine göre değişkenlik gösteriyor.

Kiminde hiç ilaç gerekmezken kiminde kutu kutu ilaç gidiyor.

Yapmayın Allah aşkına merkezleri de bu kadar gömmeyin. Sağlık problemlerinin faturasını merkezlere yüklemeyin.

Allah bilir bilerek birincide başarılı da olmuyor diyenlerdensiniz. Tabii adam 2. kez gelin diye birde bilerek tutturmadı.

Adamın başarı oranı düşüyor bunu düşünen yok ... Negatif sonuç alan illa birilerine saldırıyor. Sorun merkezlerde değil sorunun esası bünyenizde... Artık bunu kabullenin.

Bunu kabullenmez her şeyi karşıdan beklerseniz sonuç alamazsınız.

Son düzenleme:
Ablacım sende her iki merkeze git, hocalar ile görüş, kendin gözlem yap hangisi içine siniyor ise orada başla. Burada sana X güzel deseler orayı mı seçeceksin ? Üye X merkez daha iyi dedi ama o merkez seni tersleyip duruyor ne yapacaksın ?

Kimseyi dinleme git kendin görüş bilgi al...

Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum içime neresi sinerse orda yaptıracağım .Yazdıklarınıza da katılıyorum

Kusura bakmayın da ben öyle bise demek istemedim siz yanlış anladiniz herşey yapılmak zorunda ve sadece 15 bin herşey yapıyorlar zaten fiyat çıkıyor demek istedim

Kusura bakmayın da ben öyle bise demek istemedim siz yanlış anladiniz herşey yapılmak zorunda ve sadece 15 bin herşey yapıyorlar zaten fiyat çıkıyor demek istedim
Hiç bir zaman öyle demedim ama ilk deneklerde genelde bazı şeyler da geciliyor bunu hepimiz biliyoruz yani tabiki ki onlarda Su an bu bu testlere gerek yok diyip belki sonuç pozitif olur diye bazı şeyler eş geçilebiliyor..... halbuki ilk denemelerde her şey daha titiz tutulsa elbette tutma şansı çok yüksek olabiliyor ayrıca büyük kliniklerin profoserleri bile ikinci denemelerde nerde neyi kaçırdık diye ayrıntılı takip alıyoruz diyorlar bunları dile getirmek zorundayız tabiki de bizler önemli olan elbete sonuca gidebilmek bizler için he ya 2 de ya 10 da

Ayrıca sorunu karşıdan beklemek tabikide yanlış olabilir aynı tedavi başkasına yarayabilir bana yaramayabilir bu çok normal bünyeden bünyeye fark eder tedaviler Allah herkeze inşallah istediğini nasip eder

Evet ama fikir almak için burdayiz hepimiz bir birimizden fikir alıyoruz ama sonuç olarak ta hepimiz fark li merkezlerde başlıyoruz tedavilere o yüzden hepimiz ve herkez için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…