- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 31
- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
İnşallah o da ummadığınız anda gelir size. Ben ne yapacağımı bilmiyorum bu ayın sonunda gidip tekrar doktorla görüşücm artık o ne derse öyle yapıcamNormal yolla hemde hic planlamadan. 2. Bebegi 6 yıldır planlıyorum ama olmuyor.
Inşallah. Senin icinde hayırlısını diliyorum. Doktorunu dinle tüp bebek derse onu yap. Ben aşılamadan yana degilim şahsen kendi adıma pişmanım aşılama falan zaman kaybı. Benim dr um bana direkt aşılama işe yaramayacak senin için dedi. Tup bebek oranları daha yüksek zamanını ve paranı boşa harcama dedi.İnşallah o da ummadığınız anda gelir size. Ben ne yapacağımı bilmiyorum bu ayın sonunda gidip tekrar doktorla görüşücm artık o ne derse öyle yapıcam
Bi şans vermek istiyorum aslında aşılamaya ama dediğim gibi doktor ne derse ona göre hareket edicem artık hayırlısı neyse o olsunInşallah. Senin icinde hayırlısını diliyorum. Doktorunu dinle tüp bebek derse onu yap. Ben aşılamadan yana degilim şahsen kendi adıma pişmanım aşılama falan zaman kaybı. Benim dr um bana direkt aşılama işe yaramayacak senin için dedi. Tup bebek oranları daha yüksek zamanını ve paranı boşa harcama dedi.
Canım hayırlı olsun bahcevi doğru seçim gercektenBende Haziran Temmuz gibi Diyarbakır bahçeci de başlıcam gibi duruyor
Hayırlısı olsun inşallah.Bi şans vermek istiyorum aslında aşılamaya ama dediğim gibi doktor ne derse ona göre hareket edicem artık hayırlısı neyse o olsun
Bende adet olmayı bekliyorum Uğur değere gideceğim inşallah onu düşünüyorum . Tüp bebek mi aşılama mı denedinizBen bu hafta Uğur Değer'le tedavime başladım. İlk görüşmem de gayet iyi geçti. Hangi doktora gitmekle ilgili çok düşündüm. Kararımı sürekli değiştirdim. 3. Deneme için sonunda Memorial hastanesinde buldum kendimi. 2 denememi Bahçeci'de yapmıştım. Zeki Akkum da iyi bir doktor ama ben farklı bir görüş almak istedim. Her doktorun tedavisi farklı oluyor sonuçta. Hakkımızda hayırlısı.
Benim ilk aşılama denemem olacak . Sizin probleminiz neydi1 kez aşılama denemiştim önceden ama Diyarbakır'da değil. 2 kez de Tüp Bebek denedim. Sizin kaçıncı denemeniz?
Benim tüplerim alındı dış gebelikten dolayı.Benim ilk aşılama denemem olacak . Sizin probleminiz neydi
Çok geçmiş olsun inşallah bu defa olur Allah yardımcınız olsunBenim tüplerim alındı dış gebelikten dolayı.
Öyle söyleniyor valla bilmiyorum ben henüz gitmedim adet olunca gidicem 9-10 güne kadarUğur değer Daha mı iyi Kızlar bende zaman geçtikçe kararsızlaşıyorum...
Ben değişik bir tedavi olsun diye başka bir doktor seçtim. Uğur Değer'de iki negatifim olsaydı bu sefer Zeki Akkum'a giderdim. Biri diğerinden daha iyi diye değil, farklı bir gözün bakmasını istedim. Anlatabiliyor muyum? :) Sizin daha önce denemeniz varsa bu şekilde düşünebilirsiniz.Uğur değer Daha mı iyi Kızlar bende zaman geçtikçe kararsızlaşıyorum...
Hayır ilk denemem olacak nasipBen değişik bir tedavi olsun diye başka bir doktor seçtim. Uğur Değer'de iki negatifim olsaydı bu sefer Zeki Akkum'a giderdim. Biri diğerinden daha iyi diye değil, farklı bir gözün bakmasını istedim. Anlatabiliyor muyum? :) Sizin daha önce denemeniz varsa bu şekilde düşünebilirsiniz.
Canm ne kadar tüp bebek?? Uguur degerAnladım canım çok teşekkür ederim .Bizde virüs bitince memorial Uğur değer i düşünüyoruz .Sizin doktorunuz kimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?