- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
Merhaba.Bizim sorunumuz erkek infertilitesi .Mayıs gibi tüp bebeğe başlayacağız .Diyarbakırda bahçeci mi memorial mi ?ben Bahçeciyi düşünüyorum ama memorial in fiyatları daha uygun geldi bu arada ikisi de rapor kabul etmiyormuş .Birde bilgisi olan varsa ilk denemede çift embriyo koyuyor mu bahçeci veya memorial ?
Anladım canım çok teşekkür ederim .Bizde virüs bitince memorial Uğur değer i düşünüyoruz .Sizin doktorunuz kimdi ?Canım ben 2019 Mayıs gibi Memorialde tüp bebek tedavisi gördüm..çok şükür yavrumu kucağıma aldım... Gayette memnun kaldım. Bahcevjye de bir defa gittik. Zeki bey gayet alakalı bir doktor. Aynı tereddütleri bizde yaşadık , lakin maddi olarak Memoriali tercih etmek zorunda kaldık. Aslkida bahçeci için şartları zorladık ama fiyat verirken bazı şeyleri açıkça söylemediler... Sorunca söylüyorlar dahil degil gibi.. velhasıl memoruladen de gayet memnun kaldık.. çift embriyo kabul edilmiyor ilkin.. yaşa ve uygulama sayısına göre değişiyor ama...
Hayırlısı , rabbim gönlünüze göre versin.. aynı iste.. bizim de Uğur bey idi.. çok hoş bir doktor. Transferimi yaparken besmele çekerek yaptı. Tavsiye ederim orayi.. ama her şey nasip.Anladım canım çok teşekkür ederim .Bizde virüs bitince memorial Uğur değer i düşünüyoruz .Sizin doktorunuz kimdi ?
Hayırlısı , rabbim gönlünüze göre versin.. aynı iste.. bizim de Uğur bey idi.. çok hoş bir doktor. Transferimi yaparken besmele çekerek yaptı. Tavsiye ederim orayi.. ama her şey nasip.
Kesinlikle BahçeciMerhaba.Bizim sorunumuz erkek infertilitesi .Mayıs gibi tüp bebeğe başlayacağız .Diyarbakırda bahçeci mi memorial mi ?ben Bahçeciyi düşünüyorum ama memorial in fiyatları daha uygun geldi bu arada ikisi de rapor kabul etmiyormuş .Birde bilgisi olan varsa ilk denemede çift embriyo koyuyor mu bahçeci veya memorial ?
Öncelikle hayırlı olsun. Bahçeciyle Memorial arasındaki fiyat farkı ne kadar acaba Memorialde kaç liraya mal oldu sizeHayırlısı , rabbim gönlünüze göre versin.. aynı iste.. bizim de Uğur bey idi.. çok hoş bir doktor. Transferimi yaparken besmele çekerek yaptı. Tavsiye ederim orayi.. ama her şey nasip.
Peki aşılamayla tüp bebek arasında ne kadar fiyat farkı var onu biliyor musunuz ? Doktorum bana önce aşılama yapalım dedi ama eğer bi uçurum yoksa ikisi arasında ben direkt tüp bebek istiyorum 14-15 ay oldu bebek isteyeli bi an önce kavuşmak istiyorum artıkmemorialin fiyatı nedir hiç bilmiyorum
İlaçlar dahil mi acaba bunaBahçeci Diyarbakır şubesi aşılamayı 2900 tl tüp bebeği de 9400 tl ye yapıyor
Teşekkür ederim canım ben Yunus hocaya gitmiştim orda mayısa kadar olmazsa gel aşılama yapalım dedi ama acaba Uğur bey daha mı iyi hep Uğur bey konuşulmuşMemoria tüp bebek ilaçlar hariç 7.800 diye hatırlıyorum ama tam emin değilim
Bende tam bilmiyorum canım Uğur değer i bende çok duydum forumdan felan da bizde tüp bebek yaptıracağız Uğur değere e karar verdik Yunus hocayı da iyi diye duymuştum ama şu an kapalı zaten tüp bebek yapılmıyor aşılamada yapılmıyor muhtemelenTeşekkür ederim canım ben Yunus hocaya gitmiştim orda mayısa kadar olmazsa gel aşılama yapalım dedi ama acaba Uğur bey daha mı iyi hep Uğur bey konuşulmuş
Evet şuan için mümkün değil bende bu süreçte araştırma yapmak istiyorum aşılama ve tüp bebek hakkında bilgi topluyorum napayımBende tam bilmiyorum canım Uğur değer i bende çok duydum forumdan felan da bizde tüp bebek yaptıracağız Uğur değere e karar verdik Yunus hocayı da iyi diye duymuştum ama şu an kapalı zaten tüp bebek yapılmıyor aşılamada yapılmıyor muhtemelen
İnşallah bunlara gerek kalmadan olur benim mecbur tüp bebek .Ama beklemek hiç kolay değil malesefEvet şuan için mümkün değil bende bu süreçte araştırma yapmak istiyorum aşılama ve tüp bebek hakkında bilgi topluyorum napayım
Bana da hiç bir sebebi yok diyorlar ama olmuyo yani zaman acımasız hızla geçiyo hayalim hep erken anne olmaktı ama yaş 27 oldu ve daha ne zaman olacağı belli değilİnşallah bunlara gerek kalmadan olur benim mecbur tüp bebek .Ama beklemek hiç kolay değil malesef
Bizim erkek infertilitesi canım kadına göre çok daha zor .bende 27 oldum ama İnan yaşımız daha çok genç yaşı dert etme :) 40 yaşında anne olan kadınlar var evlatlarımıza kavuşalım da varsın geç anne olalımBana da hiç bir sebebi yok diyorlar ama olmuyo yani zaman acımasız hızla geçiyo hayalim hep erken anne olmaktı ama yaş 27 oldu ve daha ne zaman olacağı belli değilinşallah kendiliğinden olur tabi çok istiyorum onu. Sizin problem neydi
Hem sebepsizse kafandan atmayı dene mutlaka olmazsa en kötü aşılama veya tüp bebekle sonuç alırsınız inşallah .benim bir arkadaşımın 16 ay sonra hamile kaldı sebepsiz infertilite .Birde eşinin sperm DNA hasarına baktırın sperm değerleri normal olsa bile DNA da hasar olabilir Buda hamilelik oluşmasını engelleyebilirBizim erkek infertilitesi canım kadına göre çok daha zor .bende 27 oldum ama İnan yaşımız daha çok genç yaşı dert etme :) 40 yaşında anne olan kadınlar var evlatlarımıza kavuşalım da varsın geç anne olalım
Bizim erkek infertilitesi canım kadına göre çok daha zor .bende 27 oldum ama İnan yaşımız daha çok genç yaşı dert etme :) 40 yaşında anne olan kadınlar var evlatlarımıza kavuşalım da varsın geç anne olalım
Ya bine bileyim arkadaşlarım ikincileri bile doğurdu sanki çok geç kalmışım gibi geliyorHem sebepsizse kafandan atmayı dene mutlaka olmazsa en kötü aşılama veya tüp bebekle sonuç alırsınız inşallah .benim bir arkadaşımın 16 ay sonra hamile kaldı sebepsiz infertilite .Birde eşinin sperm DNA hasarına baktırın sperm değerleri normal olsa bile DNA da hasar olabilir Buda hamilelik oluşmasını engelleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?