- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 31
- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
Bende Yunus beye gittim ilk ama Uğur değeri de çok duyuyorum gerçi Allah verecek olduktan sonra kişinin çok da önemi yoktur heraldeİlaç alma işini bende ecza deposundan yapayım madem çok iyi fikir
Ben Adana’da görev yaparken direkt alabiliyodum aslında ama diyarbakırda nasıl yaparım bakarım artık o günler bi gelsin deAmenna orası öyle.. nasip hersey.
İlaç olayını yanlış anladiniz sanırım, direkt ecza deposundan alamazsiniz. Tanıdık bulursaniz, eczanelere yönlendiriyorlar ordan uygun aliyorsunuz. Aralarında biseyler yapıyorlar artık
Belki de veriyorlardirBen Adana’da görev yaparken direkt alabiliyodum aslında ama diyarbakırda nasıl yaparım bakarım artık o günler bi gelsin de
İnşallah zamanı gelmiştir ya da çok yakındır ya gerçekten çok sabırsızlanıyorumBelki de veriyorlardirAllah gönlünüze göre versin.. sabırlı olun, Allah gerçekten zamanını biliyor.oyke bir zamanda geliyor ki nasibiyle...
Tüp bebek yaptırmak çok ağrılı bir işlem. Aşılama daha az diye biliyorum sebepsizse ilk önce aşılama denesenizDoğru söylüyorsun canım işte insan zihnine bazen sahip çıkamıyor istemesemde düşünüyorum olması içinde gece gündüz dua ediyorum rabbim nasip eder inşallahyaaa öyle mi Uğur değere giderim bende o zaman canım peki aşılama hakkında sen ne düşünüyorsun sence önce aşılama denemeli miyim yoksa direkt tüp bebek mi demeliyim ?biz elimizden geldiği kadarını yapalım da artık Allah nasip eder inşallah
Allah gönlünüzde olanı hayırlı zamanda nasip etsinBende diyarbakırdayım kızlar bahçecide transfer işlemi yaptırdım ama malesef tutmadı. İkinci sefer deneyeceğiz. Bu vrüs çıktı bekleyişlerdeyiz
Galiba önce aşılama deniycm canım bende öyle düşünüyorumTüp bebek yaptırmak çok ağrılı bir işlem. Aşılama daha az diye biliyorum sebepsizse ilk önce aşılama deneseniz
Sorun neydi canım senin kaç yıldır bekliyosunhzBende diyarbakırdayım kızlar bahçecide transfer işlemi yaptırdım ama malesef tutmadı. İkinci sefer deneyeceğiz. Bu vrüs çıktı bekleyişlerdeyiz
AMİN CÜMLEMİZİN İNŞALLAHAllah gönlünüzde olanı hayırlı zamanda nasip etsin
Cidden tüp bebek çok zorlu bi işlem. Yani benim canım çok acımıştı ama aşılama ın o kadar teferruatlı değil. Aşılama ilk dene allah hayırlısını nasip etsinGaliba önce aşılama deniycm canım bende öyle düşünüyorum
2 yıl evliyiz bir sene devlette bekledik bir sene uğraşrırdılar bizi. Artık özelde yapalım diyoruzSorun neydi canım senin kaç yıldır bekliyosunhz
Ben 1 defa devlet Hastanesi'nde denedim aşılama .. tutmadı. Zaten ortam da çok hijyenik değildi.. Alınan numunenin saklama ve işleme şartları da kim bilir nasıldır.2 yıl evliyiz bir sene devlette bekledik bir sene uğraşrırdılar bizi. Artık özelde yapalım diyoruz
Hiç deme onu çok pişmanımBen 1 defa devlet Hastanesi'nde denedim aşılama .. tutmadı. Zaten ortam da çok hijyenik değildi.. Alınan numunenin saklama ve işleme şartları da kim bilir nasıldır.
Bencede bu iş ciddi bi iş devletin ben önemseyeceğini sanmıyorum maddiyatı zorlamak lazım elimizden geldiği kadar2 yıl evliyiz bir sene devlette bekledik bir sene uğraşrırdılar bizi. Artık özelde yapalım diyoruz
Nasip ayrı bir mesele tabi.. Ama imkanlar el verdiğince özel tercih etmek gerek.. her devlet hastanesi De bir olmuyorBencede bu iş ciddi bi iş devletin ben önemseyeceğini sanmıyorum maddiyatı zorlamak lazım elimizden geldiği kadar
Nasip işi ama ben ona yoruyorum tutmamasını yani. O kadar kötüydü ki. Doktor bi kontrol için saatlerce bekletiyordu saatlerce ya.Bencede bu iş ciddi bi iş devletin ben önemseyeceğini sanmıyorum maddiyatı zorlamak lazım elimizden geldiği kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?