Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci mi memorial mi ?

Bende Yunus beye gittim ilk ama Uğur değeri de çok duyuyorum gerçi Allah verecek olduktan sonra kişinin çok da önemi yoktur heralde İlaç alma işini bende ecza deposundan yapayım madem çok iyi fikir

Bende Yunus beye gittim ilk ama Uğur değeri de çok duyuyorum gerçi Allah verecek olduktan sonra kişinin çok da önemi yoktur heralde İlaç alma işini bende ecza deposundan yapayım madem çok iyi fikir

Amenna orası öyle.. nasip hersey.
İlaç olayını yanlış anladiniz sanırım, direkt ecza deposundan alamazsiniz. Tanıdık bulursaniz, eczanelere yönlendiriyorlar ordan uygun aliyorsunuz. Aralarında biseyler yapıyorlar artık

Ben Adana’da görev yaparken direkt alabiliyodum aslında ama diyarbakırda nasıl yaparım bakarım artık o günler bi gelsin de

Belki de veriyorlardir Allah gönlünüze göre versin.. sabırlı olun, Allah gerçekten zamanını biliyor.oyke bir zamanda geliyor ki nasibiyle...
İnşallah zamanı gelmiştir ya da çok yakındır ya gerçekten çok sabırsızlanıyorum

Tüp bebek yaptırmak çok ağrılı bir işlem. Aşılama daha az diye biliyorum sebepsizse ilk önce aşılama deneseniz

Bende diyarbakırdayım kızlar bahçecide transfer işlemi yaptırdım ama malesef tutmadı. İkinci sefer deneyeceğiz. Bu vrüs çıktı bekleyişlerdeyiz

Galiba önce aşılama deniycm canım bende öyle düşünüyorum
Cidden tüp bebek çok zorlu bi işlem. Yani benim canım çok acımıştı ama aşılama ın o kadar teferruatlı değil. Aşılama ilk dene allah hayırlısını nasip etsin

2 yıl evliyiz bir sene devlette bekledik bir sene uğraşrırdılar bizi. Artık özelde yapalım diyoruz
Bencede bu iş ciddi bi iş devletin ben önemseyeceğini sanmıyorum maddiyatı zorlamak lazım elimizden geldiği kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…