- Konu Sahibi galadriel80
-
Sagol cnm,ınşallah bnde oyle olurum da bi daha oyle bi surec yasamam cok stresliydi.Merhaba canım sonucunu şimdi öğrendim üzme kendini lütfen rabbim den ümit kesilmez daha yaşın genç bak benim çok samimi arkadaşım da tüp bebek yaptırdı tutmadı oda senin gibi ümitsizliğe kapıldı ama şimdi kendiliğinden hamile tedavi olmadan rabbim zamanını bekliyor o herşeyin iyisini bilir ümitsizliğe kapılma
bu 5.denemem canım.daha önce ankarada 2defa,Diyarbakır da veni vidi de ve bahçecide yaptım.bahçeciyi beğendik tekrar orda yapıyoruz.eşimden dolayı tüp yapıyoruz,şimdiye kadar hiç tutunma olmadı.ama şimdiye kadar gördüğüm en iyi merkez bahçeciydi.bu defada olmazsa istanbulda memoriala gitmeyi planlıyorum.Ilk denememdi bnm icin son sansimdi daha ilerisi yok ki
Ama olmadi.
aycan21 snn ilki ne zmn nrde yaptin tuttu mu tuttmadi mi?
Anladm cnm hayirlisi olsun Allah maddi manevi guc versin hepimize.bu 5.denemem canım.daha önce ankarada 2defa,Diyarbakır da veni vidi de ve bahçecide yaptım.bahçeciyi beğendik tekrar orda yapıyoruz.eşimden dolayı tüp yapıyoruz,şimdiye kadar hiç tutunma olmadı.ama şimdiye kadar gördüğüm en iyi merkez bahçeciydi.bu defada olmazsa istanbulda memoriala gitmeyi planlıyorum.
ım ya forumu geziyorum da 5. Denemesi Olan var Rabbim hayırlısını versinYa orasi oyle de umid kiriliyor
Teşekkür ederim,10.denemesini yapan da var ve hamile :) subat sayfasindaCan
ım ya forumu geziyorum da 5. Denemesi Olan var Rabbim hayırlısını versin
Benim rezerv azlığı var, inan ben de korkuyorum. Ama şurası kesin nasip bu Allah ne zaman derse o zaman olacakTeşekkür ederim,10.denemesini yapan da var ve hamile :) subat sayfasinda
ElbetteBenim rezerv azlığı var, inan ben de korkuyorum. Ama şurası kesin nasip bu Allah ne zaman derse o zaman olacak
hoşgeldin canım.neden tüp bebek yapıyorsun?daha öncedemi zeki hocada yapmıştınız?ben eş faktöründen yapıyorum.zeki hocada 2.denememiz olacak bakalım hayırlısı.bende yeni geldim aranıza :) bende ilk denemem başarısız şimdi ikinci denemeye başlamak istiyoruz.burada birbirimize yardımcı oluruz diye düşündüm.
Merhab topiği ben açmıştım şöyle bir bakınayım dedim... Bizimde eşimden dolayı bebeğimiz olmuyor, aşılam yaptırdık tutmadı. Tüp bebek metkrzleri kafına yüklenip çocuk olmasını sağlamaya çalışıyorlar ama sağlıksız spermler ile bebek tutunamıyor. Ankarada Kaan aydos hocayı duyana kadar bende gezindim durdum, erkek infertilitesi konusında uzmanlaşmış bir hoca. Degalarca tüp bevek drneyipçocuk sahibi olamayan insanlar onunla tedavi olup kendiliğinden gebe kalıyor, öncelikle eşinizin tedavisini yaptırmanız çok daha mantıklı, dünya kadar para döküyoruz bu işlere... Spermin dna hasarına bakıyor, bizimki hasarlı çıktı! Tüp dahi yaptırsam yüksrk ihtimal tutmayacaktı! Lütfen araştırın internetten, sizlere gereksiz basılan hormonlar vücudunuzu mahvediyor, srvgilerimlebu 5.denemem canım.daha önce ankarada 2defa,Diyarbakır da veni vidi de ve bahçecide yaptım.bahçeciyi beğendik tekrar orda yapıyoruz.eşimden dolayı tüp yapıyoruz,şimdiye kadar hiç tutunma olmadı.ama şimdiye kadar gördüğüm en iyi merkez bahçeciydi.bu defada olmazsa istanbulda memoriala gitmeyi planlıyorum.
teşekkür ederim canım bizde sayı sıfırdı Kaan hocanın tedavisiyle tüp bebek yapacak kadar çıkmaya başladı.çıkanlarda morfolojisi bozuk öyle uğraşıp duruyoruz işte.embriyonun başarısı %80 yumurta %20 sperm diye bir yerde duymuştum.o yüzden yumurta takibini yapan doktorda labaratuvarda önemli benim için.dpktora güvendik allahta yardım eder inşallah.Merhab topiği ben açmıştım şöyle bir bakınayım dedim... Bizimde eşimden dolayı bebeğimiz olmuyor, aşılam yaptırdık tutmadı. Tüp bebek metkrzleri kafına yüklenip çocuk olmasını sağlamaya çalışıyorlar ama sağlıksız spermler ile bebek tutunamıyor. Ankarada Kaan aydos hocayı duyana kadar bende gezindim durdum, erkek infertilitesi konusında uzmanlaşmış bir hoca. Degalarca tüp bevek drneyipçocuk sahibi olamayan insanlar onunla tedavi olup kendiliğinden gebe kalıyor, öncelikle eşinizin tedavisini yaptırmanız çok daha mantıklı, dünya kadar para döküyoruz bu işlere... Spermin dna hasarına bakıyor, bizimki hasarlı çıktı! Tüp dahi yaptırsam yüksrk ihtimal tutmayacaktı! Lütfen araştırın internetten, sizlere gereksiz basılan hormonlar vücudunuzu mahvediyor, srvgilerimle
Maşallah canı o zaman, ben artık çözüme oldaklı tedavilere bakıyorum yoksa tüp bebeği hepsi yapıyor, mesele iyi sperm iyi yumurta:)teşekkür ederim canım bizde sayı sıfırdı Kaan hocanın tedavisiyle tüp bebek yapacak kadar çıkmaya başladı.çıkanlarda morfolojisi bozuk öyle uğraşıp duruyoruz işte.embriyonun başarısı %80 yumurta %20 sperm diye bir yerde duymuştum.o yüzden yumurta takibini yapan doktorda labaratuvarda önemli benim için.dpktora güvendik allahta yardım eder inşallah.
öylede işte bizde ikiside artık kör topal gidiyor.yaşımdan dolayı yumurta kaliteside bozuldu,sperm zaten hasarlı kısmet diyip girdik bakalım.bu arada yumurtayada spermede arı sütü iyi geliyor bizde faydasını gördük.Maşallah canı o zaman, ben artık çözüme oldaklı tedavilere bakıyorum yoksa tüp bebeği hepsi yapıyor, mesele iyi sperm iyi yumurta:)
ordaki hemşirelerden biride ohss olan hastalarınki yüksek Bi ihtimalle tutuyo hep ama biz sizn normale dönmenizi bekliycez embriyoları donduracağız demişti.sonra internetten araştırdım ohss olanların progesteron hormonu yani hamilelik hormonu çok yükseliyormuş ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum.teşekkür ederim canıminşallah gelişim hoş olur hayırlı olur.3 aşılama yaptı zeki bey olmadı.bu tedavi sürecinde nurtopu gibi 5 cm çikolata kistim oldu ama ameliyat önerilmedi.öylece duruyor.ağrıları cabası .tüp yaptık taze ambriyo ile çift embriyo konuldu biri 8 biri 10 hücreli ama olmadı şimdi dondurulmuş embriyo düşünüyorum.başka hiç sorunumuz yok nedden olmuyo bilmiyorum yaa.benim yumurta toplama sonrası karnım çok şişmişti tecrübeli arkadaşlara söyledim.su toplamış vücudun.bu durumda transfer yapılmaması gerekti diyolar ama bana yapıldı.belki bundan tutmadı.siz evde kendiniz yumurta kalitesi artırıcak birşeyler kullanıyomusunuz.bende kullanıyım.belki dondurulmuşum tutar yada kendim hamile kalırım amin inşallah anne olurum.sizde inşallah müjdeli haberler verelim birbirimize buradan tekrar amin kullandığınız önereceğiniz şeyleri özelden yazarsanız aldığınız adres ile beraber bende alayım
canım yumurta kalitesi için omega3 ve dhea kullanıyorlar.bir arkadaş şunları kullanmış mesela . Solgardan antıkosıdan formulateşekkür ederim canıminşallah gelişim hoş olur hayırlı olur.3 aşılama yaptı zeki bey olmadı.bu tedavi sürecinde nurtopu gibi 5 cm çikolata kistim oldu ama ameliyat önerilmedi.öylece duruyor.ağrıları cabası .tüp yaptık taze ambriyo ile çift embriyo konuldu biri 8 biri 10 hücreli ama olmadı şimdi dondurulmuş embriyo düşünüyorum.başka hiç sorunumuz yok nedden olmuyo bilmiyorum yaa.benim yumurta toplama sonrası karnım çok şişmişti tecrübeli arkadaşlara söyledim.su toplamış vücudun.bu durumda transfer yapılmaması gerekti diyolar ama bana yapıldı.belki bundan tutmadı.siz evde kendiniz yumurta kalitesi artırıcak birşeyler kullanıyomusunuz.bende kullanıyım.belki dondurulmuşum tutar yada kendim hamile kalırım amin inşallah anne olurum.sizde inşallah müjdeli haberler verelim birbirimize buradan tekrar amin kullandığınız önereceğiniz şeyleri özelden yazarsanız aldığınız adres ile beraber bende alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?