- Konu Sahibi galadriel80
-
Eşin için önce internetten Kaan aydosa sormanız lazım bence belki hormonları dengeler.tüp bebek yapın derse Zeki Akkum Bahçeciyi öneririm 5.denememi yapıyorum her biride ayrı yerlerde olmak üzere gördüğüm en iyi merkez.istanbulda hiç yapmadım orası daha iyidir büyük ihtimal.Arkadaşlaaarrrr yardiiimmEşimin fsh hormonu 14 bugun dr tüp bebek yaptirin dedi. DİYARBAKIRDA yim dr ve hastane onerilerinizi bekliyorumm
Senin sorunun nedir canim .diyarbakirda yaptirmayimmiEşin için önce internetten Kaan aydosa sormanız lazım bence belki hormonları dengeler.tüp bebek yapın derse Zeki Akkum Bahçeciyi öneririm 5.denememi yapıyorum her biride ayrı yerlerde olmak üzere gördüğüm en iyi merkez.istanbulda hiç yapmadım orası daha iyidir büyük ihtimal.
ne sorunum olabilir ki sen Diyarbakır da nereyi önerirsin diye sormuşsun bende sana zeki akkum bahçeci demişim.iyimisin?Senin sorunun nedir canim .diyarbakirda yaptirmayimmi
Allah aşkına uzun uzun yardımcı olmaya çalışmışım işmi bu yaptığın yani?Eşimi azospermden tedavi etti o bahsettiğim Kaan hoca.ve ankarada çok iyi yerlerde denedim en iyisi Diyarbakır bahçeci doktoruda zeki akkum demiştim.Senin sorunun nedir canim .diyarbakirda yaptirmayimmi
Yanlis anlama olmus galiba cnm arkadas kotu amacli solememis sizin sorununuz ne neden cocuk olmuyo ne gibi bi sikintiniz var demek istemis sizin sorununuz ne demek isterken evt cnm kaan aydisu bende duydum hatta bi arkadasim suan onda tedavi goruyo sonuc ne oldu bilmiyrum bende zeki akkumda iki asilama yaptirdim ama hic menmun kalmadim memirialde yunus beye yaptirdim ucuncu asimi tuttu ama kimyasal gebelik olmus yerlesemedi dusuk oldu dirduncu asimida memorial ugur beyde yaptirdim oda tutmadi size tavsiyem imkaniniz varsa bi dk zaman kaybetmeden istanbul acibademe gidin bulent tiras hocaya ben ona gitmek istiyorum cok ama uzak okdugu icin esim kabul etmiyo tup dusunuyoz bizde ins agustis gibi ugur degerde yaptiracagiz rabbim tez vakitte bu mubarek gunler hurmetine tum isteyenlere nasib etsin ins cift cift bebislerAllah aşkına uzun uzun yardımcı olmaya çalışmışım işmi bu yaptığın yani?Eşimi azospermden tedavi etti o bahsettiğim Kaan hoca.ve ankarada çok iyi yerlerde denedim en iyisi Diyarbakır bahçeci doktoruda zeki akkum demiştim.
ne sorunum olabilir ki sen Diyarbakır da nereyi önerirsin diye sormuşsun bende sana zeki akkum bahçeci demişim.iyimisin?[/QUO
Cnm nasib kismet isi tutacaksa her yerde tutar ama imkanin varsa daha iyi yerlerde denemende fayda var imkaniniz varsa istanbul bulent tiras ona gidin derim
Ins canim .evet arkadas yalnis anlamis .ama onemli deyil.kaan hocaya gitmeyi dusunmedinmi . Valla maddi olarak bizi zorlayacak ama gitmeyi planliyorumCanim yanlis
Yanlis anlama olmus galiba cnm arkadas kotu amacli solememis sizin sorununuz ne neden cocuk olmuyo ne gibi bi sikintiniz var demek istemis sizin sorununuz ne demek isterken evt cnm kaan aydisu bende duydum hatta bi arkadasim suan onda tedavi goruyo sonuc ne oldu bilmiyrum bende zeki akkumda iki asilama yaptirdim ama hic menmun kalmadim memirialde yunus beye yaptirdim ucuncu asimi tuttu ama kimyasal gebelik olmus yerlesemedi dusuk oldu dirduncu asimida memorial ugur beyde yaptirdim oda tutmadi size tavsiyem imkaniniz varsa bi dk zaman kaybetmeden istanbul acibademe gidin bulent tiras hocaya ben ona gitmek istiyorum cok ama uzak okdugu icin esim kabul etmiyo tup dusunuyoz bizde ins agustis gibi ugur degerde yaptiracagiz rabbim tez vakitte bu mubarek gunler hurmetine tum isteyenlere nasib etsin ins cift cift bebisler
Ay çok özür dilerim bu hormon hapları falan beni çıldırttı galiba.Hakkını helal etsin vallahi çok üzüldüm.bende son kez Diyarbakır da bahçecide yaptım işte olmazsa istanbula memoriala gideceğim.çalıştığımız için uzak bir yerde olsun istemedik ancak yazın gidebiliriz.tabi acıbademde çok iyidir.geçen cumartesi tüp bebek transferimi yaptılar cumaya test yapıcam bakalım hayırlısı.bundan öncekini de zeki akkum da yapmıştım tutmadı ama bu merkezi çok beğendim.bunlardan önce ankarada genartta ,Ankara ünvde,Diyarbakır veni vidide yaptım şimdiye kadar en beğendiğim yer Diyarbakır bahçeci oldu.insan hiç beklemiyor ama istanbuldaki bahçecinin benzerini yapmaya çalışmışlar.Canim yanlis
Yanlis anlama olmus galiba cnm arkadas kotu amacli solememis sizin sorununuz ne neden cocuk olmuyo ne gibi bi sikintiniz var demek istemis sizin sorununuz ne demek isterken evt cnm kaan aydisu bende duydum hatta bi arkadasim suan onda tedavi goruyo sonuc ne oldu bilmiyrum bende zeki akkumda iki asilama yaptirdim ama hic menmun kalmadim memirialde yunus beye yaptirdim ucuncu asimi tuttu ama kimyasal gebelik olmus yerlesemedi dusuk oldu dirduncu asimida memorial ugur beyde yaptirdim oda tutmadi size tavsiyem imkaniniz varsa bi dk zaman kaybetmeden istanbul acibademe gidin bulent tiras hocaya ben ona gitmek istiyorum cok ama uzak okdugu icin esim kabul etmiyo tup dusunuyoz bizde ins agustis gibi ugur degerde yaptiracagiz rabbim tez vakitte bu mubarek gunler hurmetine tum isteyenlere nasib etsin ins cift cift bebisler
Nolur kusura bakma saçmalamışım.Kaan hocada tedavi olmak için paraya ihtiyacınız yok canım mail atarak yardım ediyor.sade e Bi kere eşini muayeneye çağırır o kadar.Ins canim .evet arkadas yalnis anlamis .ama onemli deyil.kaan hocaya gitmeyi dusunmedinmi . Valla maddi olarak bizi zorlayacak ama gitmeyi planliyorum
Nolur kusura bakma saçmalamışım.Kaan hocada tedavi olmak için paraya ihtiyacınız yok canım mail atarak yardım ediyor.sade e Bi kere eşini muayeneye çağırır o kadar.
kendi sitesinden giriş yapıp soru soruyorsun ordan yönlendiriyor.tahliller yaptırırsınız sonucunu ordan yazarsınız bide muayeneye çağırır sonra hep ordan tahlilerinizi yazarsınız oda sizi yönlendirir.Tanıyınca çok seveceksiniz hiç diyarbakırdaki profesörlere benzemiyor.mütevazi iyimser her zaman olumludur moral verir.eşim Diyarbakır da Bi kaç yerde doktora gitmişti hiç sperm çıkışı olmadığını öğrenince.doktorlarda boş yere uğraşma bundan hiç bişey olmaz asla çocuğun olmaz diyip adamı diri diri mezara sokmuşlardı.internetten ararken Kaan hocayı bulduk umut ışığı doğdu böylece. kaanaydos.com adresi.Yok canim hic onemli deyil .bende ogun duymustum dr sonucumuzu kotu olunca hemen size yazdim .demekki ben iyi okuyamamisim dedim .hic sorun değil . Msn den mi cvp yaziyor tahlil sonuclarina beceremedim bende bi türlü yazdim 2gun once ama tahlil sonucunu
dr çok onemli evet .dna hasar testini diyarbakirda yapiliyomu ve dr un istedigi diger testleride .kendi sitesinden giriş yapıp soru soruyorsun ordan yönlendiriyor.tahliller yaptırırsınız sonucunu ordan yazarsınız bide muayeneye çağırır sonra hep ordan tahlilerinizi yazarsınız oda sizi yönlendirir.Tanıyınca çok seveceksiniz hiç diyarbakırdaki profesörlere benzemiyor.mütevazi iyimser her zaman olumludur moral verir.eşim Diyarbakır da Bi kaç yerde doktora gitmişti hiç sperm çıkışı olmadığını öğrenince.doktorlarda boş yere uğraşma bundan hiç bişey olmaz asla çocuğun olmaz diyip adamı diri diri mezara sokmuşlardı.internetten ararken Kaan hocayı bulduk umut ışığı doğdu böylece. kaanaydos.com adresi.
dna hasar testi bizden istememişti.karyotip bide genetik test istemişti eşim onları ankarada yaptırdı ama fakültede de var.dna hasar testide ya fakültede yada eğitim araştırmada vardır.Onun dışındaki hormon testlerinide fakültede ücretsiz yaptırabilirsiniz.özelde yaptırmayın Bi dünya para alırlar her seferinde.Dr cok
dr çok onemli evet .dna hasar testini diyarbakirda yapiliyomu ve dr un istedigi diger testleride .
Cnm haklisin anlaya biliyorum seni arkadasta anlayisla karsilayacaktir bu surec cok zor insan alt ust oluyo moral piskoloji aldigin ilaclarda cabasi tabi rabbim gonlunuze gore versin ins cift cift tutmus olur bebeklerin guzel haberini bekliyorum dua edecegim sana rabbim bu guzel gunler hurmetine elimizi bos cevirmez ins hakkinizda hayirlisi olur ins cnmAy çok özür dilerim bu hormon hapları falan beni çıldırttı galiba.Hakkını helal etsin vallahi çok üzüldüm.bende son kez Diyarbakır da bahçecide yaptım işte olmazsa istanbula memoriala gideceğim.çalıştığımız için uzak bir yerde olsun istemedik ancak yazın gidebiliriz.tabi acıbademde çok iyidir.geçen cumartesi tüp bebek transferimi yaptılar cumaya test yapıcam bakalım hayırlısı.bundan öncekini de zeki akkum da yapmıştım tutmadı ama bu merkezi çok beğendim.bunlardan önce ankarada genartta ,Ankara ünvde,Diyarbakır veni vidide yaptım şimdiye kadar en beğendiğim yer Diyarbakır bahçeci oldu.insan hiç beklemiyor ama istanbuldaki bahçecinin benzerini yapmaya çalışmışlar.
Gitmeyi bi ara dusundum cnm arkafss soleyince ama bizde ikimizdede sorun oldugu icin esimin sorunu duzelse benimki devam ediyo pco hastasiyim yumurtam gelismiyo o yuzden bizim icin en mantiklisi tup bebek die dusindum onu yapriracagiz ins ilk seferde tutar kurtuluruz hayirlisi bakalim esimde hiz ve morfoloji dusuklugu var sayi cok iyi ama ileri hizli hareket az olunca olmuyo rabbim yuzumuzu gukdursun bir an once insIns canim .evet arkadas yalnis anlamis .ama onemli deyil.kaan hocaya gitmeyi dusunmedinmi . Valla maddi olarak bizi zorlayacak ama gitmeyi planliyorum
Cnm benim rmesimde cok sukur cok buyuk bi sorun yoktu ama bu gune kadar cok oyalandik hic iyi bi dr denk gelemedik genesisteki urologa gitti sotmrun yok dedi vene vidiye gitti oda hic bisey demedi taki ben tv de saracoglu bir hastanin surusunu cevaplarken duydum morfoloji % 4 alti olmamali dedi esimin test sonuclarina baktim %2 %3 cikmis asilama sonuclarinda morfoloji bide ikeri hizli hareket %0 didna hasar testi bizden istememişti.karyotip bide genetik test istemişti eşim onları ankarada yaptırdı ama fakültede de var.dna hasar testide ya fakültede yada eğitim araştırmada vardır.Onun dışındaki hormon testlerinide fakültede ücretsiz yaptırabilirsiniz.özelde yaptırmayın Bi dünya para alırlar her seferinde.
pco için inofolic diye bişey kullandıklarını duydum kadınlar kulübünde.o arkadaşlarla iletişime geçip hangi doktor önermiş falan Bi konuşun bence.kullanıp kendiliğinden hamile kaldığını anlatmış.Cnm benim rmesimde cok sukur cok buyuk bi sorun yoktu ama bu gune kadar cok oyalandik hic iyi bi dr denk gelemedik genesisteki urologa gitti sotmrun yok dedi vene vidiye gitti oda hic bisey demedi taki ben tv de saracoglu bir hastanin surusunu cevaplarken duydum morfoloji % 4 alti olmamali dedi esimin test sonuclarina baktim %2 %3 cikmis asilama sonuclarinda morfoloji bide ikeri hizli hareket %0 di
Ama hic bi dr solemedi bunu bize keske kaan hocaya donuclarimizi bizde atsaydik verdigi ilaclari kullanirdik bu gune kadar duzelirdi belki vakit kaybetmus olmazdik nasib kismet iste vaktini zamanini brkliyo demekki eger esimin sonuclari filan olursa yine senin dedigin gibi ulasirim kaan hocaya bilmiyodum soru soruldugunu rabbim hic biseye gerek birakmadan versin meleklerimizi ins canim tum isteyenlere icindede bize hayirli saglikli sihatli nur topu gibi cift cift evlatlar nasib etsin ins canim
Allah razı olsun.O güzel kalbinin mükafatını inşallah rabbim en kısa zamanda verir.Cnm haklisin anlaya biliyorum seni arkadasta anlayisla karsilayacaktir bu surec cok zor insan alt ust oluyo moral piskoloji aldigin ilaclarda cabasi tabi rabbim gonlunuze gore versin ins cift cift tutmus olur bebeklerin guzel haberini bekliyorum dua edecegim sana rabbim bu guzel gunler hurmetine elimizi bos cevirmez ins hakkinizda hayirlisi olur ins cnm
Amin canim ins hepimize tez vakitte hayirlisiyla versinAllah razı olsun.O güzel kalbinin mükafatını inşallah rabbim en kısa zamanda verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?