Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

Ne

ne durumdasın en son ne yaptırdın ?
Merhaba gecen hafta cuma gunu gittim ama hic yumurta olmadigi icin baslayamadik yine.durumum zor benim.3.5 yildir tup bebek asamasina gelemedim bi turlu.ayrica neden kabullenmiyorsunn ki tup yaptrmayi.inan o asamaya gelemeyen tup bebek bile olmaz denilen bircok kisi var benim gibi.derdi veren Allah sifasini da bir vesileyle verir insallah

Kesinlikle Haklısın canım, benim biraz soğuk duş etkisi gibi oldu. 3,5 yıllıkevliyim.28 yaşındayım 3 ay önce düşününce benek olayını hormonlar değerler hooop tüp bebek. Iyi de biz hiç denemedik dedik. Düşündüğümüzde Dr a gittik böyle oldu. Allak bullak. Biraz şöyle bişi var bence. Fsh falan yüksekse tüp bebek merkezleri risk almıyo eve bebekle giden çift sayılarını düşürmemek için. Ticari yani. O güveni sağlıyan bi merkez olmadı bende henüz. Ben de Fsh yüksekliği AMH düşüklüğü var canım. Seni kurmak istemedim inan.

Bende zeki hocada 2. Tüpü yapıyorum.

Yok canim kirilmadim olur mu oyle sey.tabi sen de kendi acindan haklisin.basa gelmeyene kadar bilinmiyor.tup bebek en son care bilirdim bende.ama baktim ki daha kotusu var tup bile yapamayanlar.o konuda haklisin fsh yuksek olunca yanasmiyolar.zeki bey fsh dalgali dedi ona cok takmam amh 0.8 in ustuyse ve usg goruntusu iyiyse yaparim dedi.bana mantikli geldi.cunku yillardr fsh la ugrasiyorum cok inisli cikisli.72 yi de gordum 16 yi da.ama ortalama 45-50 lerde benim.amh 1.17 idi iki yil once.ama gecen hafta veni vidide tekrar ettirdim sacma bi sekilde 6.1 cikti.yanlis cikti kesinlikle.benim folikul hic gorulmuyo ultradonda.ovulasyon yok yani.bir kizim var.ben de 28 yadindayim.ama zeki beyi ticari kaygili gormedim iki sefer gittim yapacak bisey yok belki yuzde 5 kendiliginden duzelirsin dedi.umit vermedi en azindan dogru konustu.hangi dr a gittiysem ki Ankara ya bile gittim ayni sonuctu.bence yine burdaki en iyi dr.git gorun derim.senin degerlerin kac

Bende zeki hocada 2. Tüpü yapıyorum.
Hayirli olsun cnm konusmustuk daha once.hakan beye gittim aklimda kalmasin diye.cok ta begenmedim.minicik bi folikul vardi klomen verdi.3.gun zeki beye gittim folikul hic yok.bosuna kullandin klomeni dedi.hakliydin bence isinin ehli gormedim.su an hangi asamadasin

Neyse sıkma canını incir kürü yaptın mı?bide hayıt tohumu

iki iteleye kakalaya giden embriyomuz donduruldu.histereskopi bide era yapacaklar.

Canım fsh bi ara 21 i gördü, AMH 0,68

Yaptim cnm yapmam mi.ama olmadi.tekrar incire basliyorum.ama zeytinyaginda hergun bi tane bekletip sabah ac karna 40 gun yiyilecekmis.bir de oyle deniyim dedim
istanbuldaki memorialla görüştün mü oranın yumurta rezervi azlığında farklı bişeyler yaptığını ve işe yaradığını duydum.hayıt tohumunu da çektirip çay gibi demleyip içince çok şifalı olduğunu biliyorum.

Cok guzel hadi bakalim umarim can olurlar sana.guzel haberlerini bekliyorm.transfer ne zaman
pek iyi değil gelişimleri baya geri,döllenmiyorlardı kalsiyum iyonofor uyguladılar. histereskopi,era yapılacak buda 1,5 ay falan sürer ondan sonra transfer yapacaklar bakalım hayırlısı.

Yok cnm gorusmedim.esim yanasmiyor.hangi doktora gittiysek olmaz dedigi icin.para tuzagina cekerler olur diyen diyo.aklimda amaa esim biraz yumusarsa ararim.en azindan bi sorarim aklimda kalmasin diye.hayit hapini kullandim yeni bitti.tohumunu da kullandim ama yalanci bir dusus oluyor fsh ta.yumurta olmuyor ama.sanirim her bunyenin her ilaca veya bitkiye tepkisi farkli.su anda incir ve hormon replesman kullamiyorum sadece.bakalim ne olucak.umarim senin de hersey iyi olur transfer sonrasi pozitifi gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…