- 2 Temmuz 2019
- 805
- 4.142
- 113
- 24
- Konu Sahibi Ecmel-vera
-
Dün transferimi oldumZeki akkum da tüp bebek yaptıran yada yaptıracak olan var mı?
MaşaAllah Rabbim Salih evlat eylesinYaptirdim simdi bebegim 2 buçuk aylıkilk denememdi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahBen de yaptırdım ilki dıs gebelik oldu ikincisi şimdi 20 aylık hamileyim
Güzel haberler alırsın inşaAllahDün transferimi oldum
O kadar çok test verdik ki inanın hiç hatırlayamıyorum. Doktorunuza güvenin merkeze güvenin bu süreçte onlara bırakın kendinizi. Kurcaladıkça insanın aklı çok karışıyor çünkü. Bende çok araştırdım soruşturdum kafam çok karıştı en sonunda pes ettim eskisi kadar takmıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız sonuca odaklanmak en iyisiGüzel haberler alırsın inşaAllahbende ön görüşmeye gidicem ay sonunda bakalım süreç nasıl işleyecek. Siz ilk gittiğinizde hangi testleri istemişti sizden acaba?
Amin inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınızRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
O kadar haklısınız ki siz kafaya taktıkça o daha büyük sorun olacak o yüzden akışına bırakmak lazım. Sadece covid hakkında test falan istemişmiydi onu merak ettim açıkçası?O kadar çok test verdik ki inanın hiç hatırlayamıyorum. Doktorunuza güvenin merkeze güvenin bu süreçte onlara bırakın kendinizi. Kurcaladıkça insanın aklı çok karışıyor çünkü. Bende çok araştırdım soruşturdum kafam çok karıştı en sonunda pes ettim eskisi kadar takmıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız sonuca odaklanmak en iyisi
Hayır covid testini hiç bir aşamada yaptırmadık. Sadece girişte hes kodu soruyorlar o kadarO kadar haklısınız ki siz kafaya taktıkça o daha büyük sorun olacak o yüzden akışına bırakmak lazım. Sadece covid hakkında test falan istemişmiydi onu merak ettim açıkçası?
Anladım gidip görecez bakalım zaman neyi gösterecekHayır covid testini hiç bir aşamada yaptırmadık. Sadece girişte hes kodu soruyorlar o kadar
Amin canım sag ol tez zamanda sanada nasip etsin inşallahMaşaAllah Rabbim Salih evlat eylesinpozitif haberler alınca umudum artıyor
Ne zaman yaptırdınız. Çok sağol canımAmin canım sag ol tez zamanda sanada nasip etsin inşallah
Görüşmeye gittiniz mi acabaZeki akkum da tüp bebek yaptıran yada yaptıracak olan var mı?
Adet olmayı bekliyorum henüzGörüşmeye gittiniz mi acaba
Gecen sene bu zamanlar iste bende başlamıştım uzun bi serüven çok şükür olumlu sonuç aldıkNe zaman yaptırdınız. Çok sağol canım
Çok sevindim Allah bağışlasınGecen sene bu zamanlar iste bende başlamıştım uzun bi serüven çok şükür olumlu sonuç aldık
Aaa sende mi zeki akkumdaydin. Hazirina temmuz gurubu buraya da gelmişDün transferimi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?