Diyarbakır bahçeci Zeki akkum hastaları

rky.keles canım ekle istersen instagramdn
Zeki hocanın pozitif haberlerini duyunca mutlu oluyorum inşaAllah brnde pozitif alırım.
Haberleselim mutlaka süreçlerimizi 😊
Kızlar ya cumartesi yumurta toplamam olacak bugün son kontrolüm vardı. 10 folikül gördü hoca. Muhtemelen taze transfer olacak dedi Biraz Moralim bozuldu açıkçası 😔 sizde son muayenede kaç görmüştü kaçı embriyo oldu yazabilir misiniz

Kızlar ya cumartesi yumurta toplamam olacak bugün son kontrolüm vardı. 10 folikül gördü hoca. Muhtemelen taze transfer olacak dedi Biraz Moralim bozuldu açıkçası 😔 sizde son muayenede kaç görmüştü kaçı embriyo oldu yazabilir misiniz
Canım benim ikinci kontrolüm cumartesi, dün ki kontrol de 12 folikül görmüştü büyük ihtimalle pazartesi de opu olacak sayıya takılma önemli olan kaliteleri, bi tane lazım bize zaten. Bozma moralini

Senin yaş kaç sorun neydi? Belki cumartesi karşılaşırız haber verelim birbirimize.

Bizde erkek kaynaklıydı problem ama geçen Sefer de az toplandı. İnşallah kaliteli olurlar ne diyim 🤦🏻‍♀️ Allah yardımcımız olsun 👍🏼
Amin inşaAllah can Hakkınızda hayırlısı 🤲 bizimde sebebsiz ve ilk deneme bakalım cumartesi kaç olacak sayı

9 sayısı her yerde karşıma çıkıyor 🤣 Ayılırken 9 demi dedim 😃 Hadi hayırlısı ya inşallah kalite olurlar sizin ki de Benimki de 💞
Benim de 9 yumurtam toplanmıştı 5 tane embriyo gelişim gösterdi. 3 ü 5. Gün embriyosu 2 si 6. Gün embriyosu. 5. Gün daha kaliteliydi ama ilk transferimde dıs gebelik oldu. 6. Gün embriyosuyla 6 aylık hamileyim şu an darısı basınıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X