- Konu Sahibi Ecmel-vera
Gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah4+2 görünüyor canım şu an

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah4+2 görünüyor canım şu an
Hepimiz de inşallahGözün aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
![]()
Yaa canımsın inşaAllah bütün gece uyuyamadım meraktan korkudan nolcak diyeİnşalllahh ya dua edelim senin de çok embriyon gelişsin haber ett![]()
Bişey daha, peki o süre içinde embriyo merkezde ücretsiz mi dondıruldu sadece Rahim dinlendirmeye mi para verdin, yani o bir ay içinde embriyon dondıruldu ücretsiz? Hakkını helal et sağlıkla kucağına al inşaAllah yordum seniEvet ödedim ama ne kadar ödedim hatırlamıyorum 1000 küsürdü sanırım
Amin canım estağfurullah aldıkları ücret embriyo dondurmak için. Rahim dinlendirme dediği birkaç ay beklemek. Embriyoları dondurmak için ücret ödüyorsun sonra onlar seni çağırıyor ne zaman transfer olacaksa. Ama transferden sonra kalan embriyoları tekrar dondurmak istersen 2550 lira ücreti var senelik.Bişey daha, peki o süre içinde embriyo merkezde ücretsiz mi dondıruldu sadece Rahim dinlendirmeye mi para verdin, yani o bir ay içinde embriyon dondıruldu ücretsiz? Hakkını helal et sağlıkla kucağına al inşaAllah yordum seni![]()
Anladım çok sağol. Normalde taze transfere nazaran donmuş transfer daha çok tutuyor bence acaba mı dedim Rahim dinlendirme mi yapsam aklımda soru işaretleriAmin canım estağfurullah aldıkları ücret embriyo dondurmak için. Rahim dinlendirme dediği birkaç ay beklemek. Embriyoları dondurmak için ücret ödüyorsun sonra onlar seni çağırıyor ne zaman transfer olacaksa. Ama transferden sonra kalan embriyoları tekrar dondurmak istersen 2550 lira ücreti var senelik.
Doktorunuz hangisini önerirse onu tercih edin benceAnladım çok sağol. Normalde taze transfere nazaran donmuş transfer daha çok tutuyor bence acaba mı dedim Rahim dinlendirme mi yapsam aklımda soru işaretleri
Doktor taze transfer dediDoktorunuz hangisini önerirse onu tercih edin bence
Aradılar mi canımDoktor taze transfer dedi
Az önce aradılar 8 yumurtadan 6 sı döllenmiş perşembe günü tekrar arayacaklar canımAradılar mi canım
Hadi gözün aydın,ilerleyisleri de iyi olur inşallahAz önce aradılar 8 yumurtadan 6 sı döllenmiş perşembe günü tekrar arayacaklar canım
Çok teşekkür ederim canımmmHadi gözün aydın,ilerleyisleri de iyi olur inşallah
Ben devam edeceğim canım zeki hocayla. 3 ay ara verdi,o arada kromozom analizi testini yaptır dedi,kimyasal olduğu için. Bu süreçte beslenmeme dikkat edeceğim,değişik takviyeler deneyeceğim. Daha önce pek dikkat etmemiştim açıkçası. Klasik folik asit balık yağı d vitamini falan kullanıyordum. Yumurtalar da 3 ayda bir yenileniyor. Bu süreç bana yeter. Bu sefer Allah'ın izniyle olacak inanıyorumÇok teşekkür ederim canımmmsen ne yapmayı düşünüyorsun şimdi?
İnşaAllah canım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim gönlündekini nasip etsinBen devam edeceğim canım zeki hocayla. 3 ay ara verdi,o arada kromozom analizi testini yaptır dedi,kimyasal olduğu için. Bu süreçte beslenmeme dikkat edeceğim,değişik takviyeler deneyeceğim. Daha önce pek dikkat etmemiştim açıkçası. Klasik folik asit balık yağı d vitamini falan kullanıyordum. Yumurtalar da 3 ayda bir yenileniyor. Bu süreç bana yeter. Bu sefer Allah'ın izniyle olacak inanıyorum![]()
Canım senin kanama kırmızı mıydı? Kahverengi miydi? Yazar mısın lütfenEvet çok şükür durdu. Ara ara lekelenmem oluyor ama iyiyiz teşekkür ederim![]()
Evet canım çok şükür gerçekleşti umarım güzel olur sonucu... sen naptın ne zaman olacak transferCanım transferin gerçekleşti mi?Bee9
Kızlar sizi transferden sonra hemen sedyeyle mi geçirdiler (kendi basıma geçtim bideCanım senin kanama kırmızı mıydı? Kahverengi miydi? Yazar mısın lütfen
Kızlar sizi transferden sonra hemen sedyeyle mi geçirdiler (kendi basıma geçtim bideHayır canım 2 ay rahim dinlendirme yaptık embriyolar dondurulmuş bekledi
Önce kahverengi daha sonra kırmızı oldu sonra tekrar kahverengi oldu kesildiCanım senin kanama kırmızı mıydı? Kahverengi miydi? Yazar mısın lütfen