Diyarbakır bahçeci Zeki akkum hastaları

Benim de 9 yumurtam toplanmıştı 5 tane embriyo gelişim gösterdi. 3 ü 5. Gün embriyosu 2 si 6. Gün embriyosu. 5. Gün daha kaliteliydi ama ilk transferimde dıs gebelik oldu. 6. Gün embriyosuyla 6 aylık hamileyim şu an darısı basınıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çokk sevindim 😍 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏼 Sizi bulmuşken bir soru daha soruyum 😊 pozitif sonuç alırsam inşallah, seyehat yasağı kaç gün arabayla seyehate bir şey demiş miydi hoca

Çokk sevindim 😍 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏼 Sizi bulmuşken bir soru daha soruyum 😊 pozitif sonuç alırsam inşallah, seyehat yasağı kaç gün arabayla seyehate bir şey demiş miydi hoca
Canım benim beş ay sürekli kanamam oldu ben seyahat etmeyi bırak sadece yattığım için seyahatle ilgili hiç bilgim yok 6. Ayımdayım hala yürüyüş filan yasak . Sen en iyisi Zeki hocaya sor

Canım benim beş ay sürekli kanamam oldu ben seyahat etmeyi bırak sadece yattığım için seyahatle ilgili hiç bilgim yok 6. Ayımdayım hala yürüyüş filan yasak . Sen en iyisi Zeki hocaya sor
Hadi ya zor geçmiş 😟umarım emeklerinin karşılığı çok güzel olur, teşekkürler 🙏🏼

9 yumurtamdan 5 i olgun çıkmış ondan da sadece 1 tanesi döllenmiş 😔😔 moralim çok bozuldu umarım 3. Güne gider😟

9 yumurtamdan 5 i olgun çıkmış ondan da sadece 1 tanesi döllenmiş 😔😔 moralim çok bozuldu umarım 3. Güne gider😟
Yaa canım önemli olan bi tane zaten inşaAllah o yumurta bu yumurtadır🤲 senin taze transfer mi olacak olursa eğer?

Back
X