Diyarbakır Memorial Aydın Ilgın'a giden var mı ?

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Hamile olduğumu yeni öğrendim. Aydın beyi tavsiye ettiler. Hastaneyi seviyorum zaten. Şuan takibinde olan yada yakın zamanda hamilelik takibi , doğum vs yaptırmış olan var mı ? Doğum ücretleri ne kadar ve doktorun ilgisi alakası nasıl ? Randevu aldım ama çok merak ediyorum

Aydın bey, gayet iyi ve hoştur.
Başta çok soğuk görünür ama ilgisi alakası olması gerektiği gibidir.
Kendisi o hastanenin en aranılan 1 numaralı kadın doğumcusudur.
1.çocuğumu o doğurtmuştu, sezaryen dikişi filan gayet muntazam pek çok arkadaşımla kıyasladığımda.

Cok sorunlu bir gebelik gecirdim... umudu kesmisken aydin beye geldim.. cok iyi bir doktr.. ayni zamanda yeni dogan yogun bakim doktrumz orhan beydende cok memnun kaldim... hastanenin hizmetide gayet guzel.... kesinlikle tavsiye ederimmm anne ve bebegi riske atmayan bir doktr onuda belirtmeden gecemicem....

Bende size neval hanimi tavsiye ederim ayni zamanda kendi doktorum ve cok memnunum

Bende aydın hocayı tavsiye ederim. Bölgede en başarılı doktor. Aydın beyi tercih etmelisiniz. Çok yardımcı oluyor her konuda. Beni de doğurttu 7 sulalemi de . Kesinlikle aydın bey

Ben geçen hafta Dr. Aydın Ilgın beyde miyomektomi ameliyatı oldum. Benim miyomum rahim ağzında idi ve çok büyüktü. Konumu ve büyüklüğü dolayısıyla danıştığım bazı doktorlar rahmin alınması gerektiğini bazıları da ameliyatın riskli olduğunu yapamayacaklarını belirttiler. Aydın hocaya gittiğimde çok karamsardım. Sağolsun çok ilgilendi. Amrliyat öncesi miyomu küçültmeye çalıştı. Ancak miyom çok büyüdüğü için tedaviye yanıt vermedi. Hemen ameliyata geçmektense önce küçültmeye çalışması bile hastaya ne kadar değer verdiğini gösteriyor.
Ameliyat öncesi bana olası riskleri söyledi ama Rahmi kurtarmak için elimden geleni yapacağım dedi. Ameliyata ümitsiz girmiştim çünkü daha önce görüştüğüm doktorlar miyomum çok büyük olduğunu ve kan damarlarının yoğun olduğu bölgede olduğu için rahim alınır denmişti. Ameliyattan çıktığımda rahmimin alınmadığı ve ameliyatın çok iyi geçtiğini duyduğumda çok sevindim. Ameliyat sonrası da çabuk toparlandım. Hepinize tavsiye ederim. Gerçekten Mükemmel bir doktor. Çok bilgili, işinde uzman bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…